Εκλεισε Πρισακάρου ο Σμόλικας Φαλάνης

Δημοσίευση: 10 Σεπ 2021 20:10

Μία ακόμα σημαντική μεταγραφική κίνηση ολοκλήρωσε ο Σμόλικας Φαλάνης. Συγκεκριμένα οι «πράσινοι» ενέταξαν στο έμψυχο δυναμικό τους τον επιθετικό Στέφανο Πρισακάρου που αγωνιζόταν στον Α.Ο. Σελλάνων. Η σχετική ανακοίνωση:


«Ο Σμόλικας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επόμενη μεταγραφή, αυτή του Στέφανου Πρισακάρου! Ο υψηλόσωμος επιθετικός μέχρι πρότινος φορούσε τη φανέλα των Σελλάνων στον 3ο Ομιλο της Γ’ Εθνικής και αναμένεται να δώσει σημαντικές λύσεις στη γραμμή κρούσης της ομάδας μας με τον Σάκη Δάσσιο. Η διοίκηση τον καλωσορίζει στις τάξεις του συλλόγου και του εύχεται υγεία και πολλά γκολ με τη φανέλα του Σμόλικα».
ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΒΡΑΔΙΑ
Σήμερα Παρασκευή η διοίκηση του Σμόλικα Φαλάνης διοργανώνει παραδοσιακή βραδιά με τη συμμετοχή ζωντανής ορχήστρας στην πλατεία του Βλαχομαχαλά στη Φαλάνη. Η διοίκηση του συλλόγου καλεί τους φίλους της ομάδας και γενικότερα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου να τιμήσουν με την παρουσία τους την εκδήλωση που θα έχει τιμή εισόδου 5 ευρώ και να ενισχύσουν την προσπάθεια που γίνεται στην ομάδα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass