Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το ραντεβού ανοιχτό…

ΜΕΤΑΞΥ ΚΟΥΓΙΑ ΚΑΙ ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΟΥ - ΝΕΑ ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ

Δημοσίευση: 13 Οκτ 2021 21:07

Η ΑΕΛ μέχρι τώρα έχει πετύχει σε δύο επίσημα παιχνίδια ισάριθμες νίκες, αλλά αυτό φαίνεται ότι δεν ευχαριστεί τον μεγαλομέτοχο της ομάδας Αλέξη Κούγια που θέλει να ανεβάσει η ομάδα την απόδοσή της.


Από την άλλη ο τεχνικός Κώστας Φραντζέσκος θεωρεί ότι η ομάδα πήγε καλά με δεδομένα τα προβλήματα από τραυματισμούς (Ακούνια, Γαρουφαλλιάς), ενώ δεν έχουν αγωνιστεί οι νεοαποκτηθέντες. Θεωρεί ότι η ομάδα θα βελτιώνεται καθημερινά.
Ο Κούγιας ζητάει να πάρουν ευκαιρίες οι νεαροί και να κάνουν περισσότερη προπόνηση, αλλά από την άλλη ο Φραντζέσκος ξέρει ότι ένα αρνητικό αποτέλεσμα μπορεί να πάει την ομάδα πολύ πίσω.
Προσπαθεί να βρει ισορροπία σε ένα έμψυχο δυναμικό με αρκετούς παίκτες, αλλά θέλει να έχει αποτελέσματα και πειθαρχία. Δε δίστασε μετά τον αγώνα με τον ΠΟΕ το περασμένο Σάββατο να τα ψάλει σε παίκτη του.
Αυτή τη στιγμή με δεδομένο ότι η ομάδα κάνει τρεισήμισι μήνες προπόνηση, είναι φυσιολογικό να υπάρχει μια νευρικότητα σε όλους.
Πάντως μπορεί μέχρι στιγμής να μην έχει γίνει ευρέως γνωστό, αλλά κάποιες διαφωνίες που είχε ο Κούγιας τηλεφωνικά με τον Φραντζέσκο ήταν η αιτία που ο προπονητής ζήτησε να κάνουν ραντεβού και το οποίο μάλλον θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο, με δεδομένη την αναβολή της πρεμιέρας.
Ο Κώστας Φραντζέσκος χθες έκανε δύο προπονήσεις (πρωί και απόγευμα), ενώ για σήμερα έχει προγραμματίσει προπόνηση το απόγευμα.

 

ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ
Υπομονή θα πρέπει να κάνουν οι φίλαθλοι των ομάδων της Super League 2, καθώς το Διοικητικό Συμβούλιο της Λίγκας ανακοίνωσε νέα αναβολή της πρεμιέρας, η οποία ήταν προγραμματισμένη για το ερχόμενο Σάββατο (17/10). Η βιωσιμότητα των συμμετεχουσών ομάδων και οι διαδικασίες που χρειάζονται να γίνουν προς αυτήν την κατεύθυνση είναι ο λόγος της αναβολής, ενώ ορίστηκε επιτροπή, η οποία θα αιτηθεί άμεση συνάντηση με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη. Τα τηλεοπτικά δικαιώματα αποτελούν φλέγον θέμα για τη βιωσιμότητα των συλλόγων της Super League 2.
Αναλυτικά στη σχετική ανακοίνωση της Super League 2 αναφέρεται:
«Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League 2, αναβάλλεται η πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος που ήταν προγραμματισμένη για τις 17 Οκτωβρίου 2021. Η συγκεκριμένη ομόφωνη απόφαση κρίθηκε επιβεβλημένη από τους εκπροσώπους των 32 ΠΑΕ, προκειμένου να υπάρξει χρόνος για τις απαραίτητες διαδικασίες που χρειάζονται να γίνουν, ώστε να υπάρχει βιωσιμότητα στις ομάδες, με τη μορφή που έχει πλέον αποκτήσει η κατηγορία.
Ως εκ τούτου, επιτροπή -που ορίστηκε από το Δ.Σ. και στην οποία εκτός του προεδρείου θα συμμετάσχουν οι εκπρόσωποι των ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Κούγιας, ΠΑΕ Κηφισιά κ. Πρίτσας, ΠΑΕ Ολυμπιακός ΣΦΠ Β’ κ. Καραπαπάς, ΠΑΕ Παναθηναϊκός Β’ κ. Παναγιωτίδης- θα ζητήσει ραντεβού με τον καθ’ ύλην αρμόδιο υφυπουργό Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη, προκειμένου να εξασφαλιστούν οι κατάλληλες προϋποθέσεις για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα της δεύτερης επαγγελματικής κατηγορίας της χώρας, χωρίς περαιτέρω προβλήματα.
Επίσης με ομόφωνη απόφαση, το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε να προχωρήσει στην αγορά οικίσκων που θα σταλούν στο Ηράκλειο Κρήτης για τους ανθρώπους που έχασαν τα σπίτια τους στους δύο μεγάλους σεισμούς».

 

Του Σωτ. Κέλλα