Τίτλοι…τέλους για το Μακρυχώρι

ΑΠΟΧΩΡΟΥΝ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗ Γ’ ΕΘΝΙΚΗ - ΤΟΥΡΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΟΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ

Δημοσίευση: 10 Νοε 2021 21:03

«Βόμβα μεγατόνων» χθες στο Μακρυχώρι, καθώς μετά την παραίτηση του προπονητή Κώστα Κατσάρα από την τεχνική ηγεσία του Αετού, αυτήν τη φορά ο πρόεδρος του ιστορικού σωματείου Κώστας Τουρλακόπουλος, με δήλωσή του έκανε γνωστό πως αποχωρεί ο ίδιος από την ομάδα και εκείνη από τον 3ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής.


«Εκτός αν θέλει κάποιος και μπορεί, είναι ευπρόσδεκτος να αναλάβει» τονίζει χαρακτηριστικά στη δήλωσή του, επισημαίνοντας τα εξής: «Ανέλαβα πριν από τριάμισι χρόνια τις τύχες του Αετού Μακρυχωρίου, όταν η ομάδα αντιμετώπιζε έντονα το φάσμα της διάλυσης. Με συνετή διοίκηση και αφιέρωση προσωπικής εργασίας, αλλά και δαπάνη σημαντικών χρηματικών ποσών, η ομάδα κατάφερε στο διάστημα αυτό να αναδειχθεί και πάλι πρωταθλήτρια στον νομό Λάρισας ύστερα από 30 χρόνια, να αγωνιστεί στη Γ’ Εθνική για πρώτη φορά στην ιστορία της, να παραμείνει σε αυτή ως πρώτη μεταξύ των τεσσάρων λαρισινών ομάδων με 24 βαθμούς κερδισμένους στο γήπεδο με ιδρώτα και αίμα και να λάβει μέρος επίσης για πρώτη φορά στο Κύπελλο Ελλάδος.
Όμως με το ξεκίνημα της νέας περιόδου διαπίστωσα ότι ένας-ένας οι διοικητικοί σύμβουλοι άρχισαν να απομακρύνονται από την ομάδα χωρίς κανέναν σοβαρό λόγο, η προσέλευση του κόσμου να μειώνεται σημαντικά, οι υποσχέσεις των διαφόρων φορέων για βοήθεια να αποδεικνύονται απατηλές και -το πιο ουσιαστικό- τα μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας να καθιστούν σχεδόν απαγορευτική την παρουσία φιλάθλων στο γήπεδο. Είναι χαρακτηριστικό ότι την Κυριακή με αντίπαλο την ομάδα της Φήκης και ιδανικές καιρικές συνθήκες, κόπηκαν λιγότερα από 40 εισιτήρια, δημιουργώντας -για μία ακόμα φορά- σημαντικό παθητικό για την κάλυψη ακόμη και αυτών των εξόδων διεξαγωγής του αγώνα.
Προβληματίστηκα πολύ με όλα αυτά και με δεδομένες τις ιδιαιτέρως αυξημένες επαγγελματικές μου υποχρεώσεις, αλλά και το σοβαρό πρόβλημα υγείας που ταλαιπωρεί την οικογένεια του άμεσου συνεργάτη και «δεξιού μου χεριού», διαπιστώσαμε ότι αδυνατούμε να διατηρήσουμε την ομάδα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και είμαστε υποχρεωμένοι να δηλώσουμε την αποχώρηση του Αετού στην ΕΠΟ. Αν, πάντως, κάποιος άλλος θεωρεί ότι έχει τη δυνατότητα να κρατήσει την ομάδα στο επίπεδο αυτό, είναι ευπρόσδεκτος να έλθει να αναλάβει.
Στο σημείο αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω τον προπονητή Κώστα Κατσάρα και τον βοηθό του Λευτέρη Τέα για την άψογη συνεργασία που είχαμε επί δυόμισι χρόνια, όπως και τους λίγους, αλλά πολύτιμους, χορηγούς που συνέδραμαν σε αυτήν τη μοναδική προσπάθεια, τον Γιώργο Τέα, τον Κώστα Ζησόπουλο, τον Δημήτρη Αβραμούλη, τις εταιρείες “Τέμπη” και “Intercomm Foods”.
Τελειώνοντας, θα ήθελα να στείλω ένα μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση: Στη ζωή ο καθένας από μας είναι υπεύθυνος όχι μόνον για τις πράξεις του, αλλά και για τις παραλείψεις του, για ό,τι οφείλει να κάνει και έντεχνα το αποφεύγει. Εγώ το καθήκον μου προς τον Αετό και το Μακρυχώρι το έκανα και με το παραπάνω».

 

Ο Παλαμάς θέλει Κώστα Κατσάρα

ΛΥΘΗΚΕ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΚΗ ΜΙΧΟ

Μια ακόμα αποχώρηση προπονητή είχαμε στον 3ο Όμιλο της  Γ’ Εθνικής. Συγκεκριμένα, παρελθόν αποτελεί και ο Άκης Μίχος  από τον Ατρόμητο Παλαμά.
«Σύσσωμη η διοίκηση των “πρασίνων” τον ευχαριστεί θερμά για την τεράστια προσφορά του στον Σύλλογο ως ποδοσφαιριστής και προπονητής.
Φεύγει σαν φίλος και η πόρτα του Ατρόμητου θα είναι πάντα ανοιχτή για εκείνον», αναφέρει, μεταξύ άλλων, η σχετική ανακοίνωση.
Παράλληλα οι ιθύνοντες της Παλαμιώτικης ομάδας συγχαίρουν τους διαιτητές της αναμέτρησης με τη Νέα Αρτάκη, καθώς ήταν όλοι άψογοι.
*Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, ο Ατρόμητος Παλαμά αναζητά νέο προπονητή και οι προσπαθειές του επικεντρώνονται  στο πρόσωπο του Κώστα Κατσάρα, στην περίπτωση που γίνει και επίσημα γνωστό, πως δεν συνεχίζει οριστικά στον Αετό.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass