Κερδισμένος ο Οικονόμος Τσαριτσάνης

Μετά το «παραπάτημα» 1-1 του Δωτιέα κόντρα στον Πύρρο - Σημαντικές νίκες πέτυχαν οι Φαλανιακός, Αχιλλέας, Μαυροβούνι, Σμόλικας και Δαμασιακός

Δημοσίευση: 06 Δεκ 2021 21:16

Μεγάλος κερδισμένος της 10ης αγωνιστικής DETOX- Α’ ΕΠΣΛ ήταν ο Οικονόμος Τσαριτσάνης, ο οποίος νίκησε εκτός έδρας την Αμπελιά με 1-0 και σε συνδυασμό με την απώλεια βαθμών από τον δεύτερο στη βαθμολογία Δωτιέα που έφερε 1-1 κόντρα στον Πύρρο, αύξησε τη διαφορά στους τέσσερις βαθμούς, στη μάχη της κορυφής.


Αναλυτικά τα προχθεσινά παιχνίδια:

 

Φαλανιακός-Αργυροπούλι    5-0
Νέα Πολιτεία-Δαμασιακός    0-2
Αμπελιά-Οικονόμος    0-1
Αβέρωφ-Σμόλικας    0-3
Αμπελωνιακός-Κιλελέρ    1-1
Γόννοι-Μαυροβούνι    0-3
Βλαχογιάννι-Αχιλλέας Φ.    0-3
Πύρρος-Δωτιέας Αγιάς    1-1
Παναγροτικός-Δήμητρα Γιάννουλης    (αναβολή)

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (10η αγωνιστική)
1. Οικονόμος Τσαριτσάνης    24-5    28
2. Δωτιέας Αγιάς    17-8    24
3. Φαλανιακός    29-5    22
4. Αχιλλέας Φαρσάλων    17-4    22
5. Κιλελέρ    19-5    21
6. Παναγροτικός    22-10    20
7. Μαυροβούνι    11-10    15
8. Δαμασιακός    12-16    14
9. Σμόλικας    15-20    13
10. Αργυροπούλι    12-14    13
11. Αμπελιά    13-16    13
12. Δήμητρα Γιάννουλης    4-9    10
13. Γόννοι    6-15    8
14. Πύρρος    7-18    7
15. Αμπελωνιακός    8-15    6
16. Βλαχογιάννι    3-17    4
17. Αβέρωφ    2-19    4
18. Νέα Πολιτεία    5-20    2
*Παναγροτικός Νίκαιας και Δήμητρα Γιάννουλης έχουν ένα ματς λιγότερο.

 

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ (12/12-15:00)
Αργυροπούλι-Δαμασιακός
Οικονόμος-Φαλανιακός
Σμόλικας-Νέα Πολιτεία
Κιλελέρ-Ολυμπιακός Αμπελιάς
Μαυροβούνι-Αβέρωφ
Αχιλλέας Φαρσάλων-Αμπελωνιακός
Δωτιέας Αγιάς-Γόννοι
Παναγροτικός-Βλαχογιάννι
Δήμητρα Γιάννουλης-Πύρρος

 

ΠΥΡΡΟΣ    1
ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ    1
Δύο πολύτιμους βαθμούς στην έδρα του ψυχωμένου Πύρρου, άφησε ο Δωτιέας Αγιάς μιας και αναδείχθηκε ισόπαλος με 1-1.
Οι «κόκκινοι» των Τάσου Μπεριτζά-Κώστα Παπαρίζου, αν και είχαν την υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα, αλλά και τις ευκαιρίες για να φτάσουν στη νίκη με σημαντικότερη ένα δοκάρι του Μακρή, βρέθηκαν να κυνηγάνε το σκορ από το 33’ με το γκολ του Γιώργη, για να βρούνε το γκολ της ισοφάρισης στο 73’ από την άσπρη βούλα και με δράστη τον Λεσάι.
Στα αξιοσημείωτα η εντυπωσιακή εμφάνιση του νεαρού πορτιέρο της λαρισινής ομάδας, Δημήτρη Ντούσιου, ο οποίος κατέβασε τα ρολά, με τον Πύρρο να απειλεί κυρίως με τους Ζέρβα, Σάρρα και Γιώργη.
ΠΥΡΡΟΣ (Δ. Βλάχος): Ντούσιος, Βίλλης, Τσιρογιάννης, Σκαφιδάς, Μάρης, Ζέρβας (60’ Πατσιούρας), Αλλιάι, Σάρρα, Γιώργης, Νικούλης (40’ λ.τ Βύρλας), Σουλάι.
ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ (Τ. Μπεριτζάς-Κ. Παπαρίζος): Μάλτζαρης, Δημολιός, Παππάς, Μάνικος, Ντακούλας, Τσιρογιάννης, Μακρής, Λεσάι, Μπλατσέρης, Χατζής, Παπαγιαννούλης. Έπαιξαν και οι Σούμπασης και Γκατζούλης.
*Μετά το παιχνίδι ο προπονητής του Α.Σ. Βορειοηπειρωτών, Δημήτρης Βλάχος, γνωστοποίησε την αποχώρησή του από τον πάγκο της ομάδας επισημαίνοντας τα εξής: «Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν. Μετά από 3,5 χρόνια στην ομάδα του Α.Σ. Βορειοηπειρωτών «Ο Πύρρος» έφτασε η στιγμή να αποχωρήσω γεμάτος εμπειρίες και επιτυχίες. Ευχαριστώ τη διοίκηση και τους παίχτες της ομάδας για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν όλα αυτά τα χρόνια».

 

ΑΜΠΕΛΙΑ    0
ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ    1
Νίκη που-σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα-διηύρυνε την απόστασή του από τους διώκτες του πέτυχε χθες στην Αμπελιά ο Οικονόμος Τσαριτσάνης, ο οποίος επικράτησε του γηπεδούχου Ολυμπιακού με 1-0. Οι πρωτοπόροι έφθασαν στο γκολ στο 49’ με ένα εντυπωσιακό αριστερό πλασέ του Στέλιου Δραχαλίβα, ενώ τρεις φορές τα δοκάρια απέτρεψαν την παραβίαση της εστίας του πολύ καλού Κιλιργιώτη.
Στο 6’ το σουτ του Βλαχάκη αποκρούστηκε από το αριστερό δοκάρι και κατέληξε άουτ, ενώ την ίδια τύχη είχε στο 81’ η κεφαλιά του Σουγλή. Στο 86’ ο εκ Δολίχης αμυντικός των Τσαριτσανιωτών είδε το βολέ του να αποκρούεται από το οριζόντιο δοκάρι και την μπάλα να «σκάει» επί της γραμμής τέρματος, χωρίς να επιτευχθεί το 0-2.
Αξιοσημείωτο είναι ότι οι γηπεδούχοι, που παρατάχθηκαν με ελλείψεις, είχαν στον πάγκο τους τον «υπηρεσιακό» Κώστα Ξύτσα, που άσκησε καθήκοντα προπονητή μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Γιάννη Τσαλάγγα.
Άριστη ήταν η διαιτησία του Κώστα Στάικου και των βοηθών του Δημήτρη Μίχου-Κώστα Στάμου (αντικατέστησε τον αρχικώς ορισθέντα Θωμά Πάλλα που είχε το θλιβερό καθήκον να αποχαιρετήσει τον πατέρα του που έφυγε προχθές από τη ζωή).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΜΠΕΛΙΑΣ (Κώστας Ξύτσας): Κιλιργιώτης, Χάμος, Αθ. Κοτρώτσιος, Νικολακούλης, Αντωνίου, Χρ. Κοτρώτσιος (87’ Πλίτσης), Χατζής, Κουρμπάτι  (1’ λ.τρ. Βασιλειάδης-62’ Χριστοδούλου), Γκαραβέλης, Καρατζούκου, Τσαπατώρης.
ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Νίκος Φώλλας-Νίκος Καραμήτσιος): Νούσιας, Μιφτάρι, Μπουμπουνάρας, Σουγλής, Αυλογιάρης, Αθανασούλης, Πεπκολάι,
Πάτσης, Βλαχάκης (68’ Σεμερτζίδης), Πούτας (84’ Ντούφας), Στ. Δραχαλίβας.

 

ΑΣΤΡΑΠΗ Ν.Π.    0
ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ    2
Ο Δαμασιακός κέρδισε στην Ανθούπολη την Αστραπή Νέας Πολιτείας με σκορ 0-2. Ο Στέλιος Λούτσος χάρισε τη νίκη στον Δαμασιακό με δύο δικά του τέρματα, καθώς βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 14’ με κεφαλιά και στο 18’ με σουτ από θέση βολής.
Στο 12’ η Αστραπή Νέας Πολιτείας πέτυχε γκολ με τον Παναγιώτη Φουρκιώτη και ο β’ βοηθός κ. Κοσμάνος το ακύρωσε ως οφσάιντ, με τους γηπεδούχους να εκφράζουν παράπονα για την απόφαση αυτήν.
Ο Δαμασιακός ολοκλήρωσε το παιχνίδι με δέκα ποδοσφαιριστές, καθώς αποβλήθηκε στο 80’ ο Στέλιος Λέτσιος με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Μπουρουζίκας, Μπλιώνας, Κοσμάνος.
ΑΣΤΡΑΠΗ Ν. ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ (Γιάννης Σιάρκος): Μασούρας, Κυρίτσης, Μπομπότης, Κατσιάνος, Παπανικολάου (59’ Αθανασόπουλος), Πέτρου, Γεωργοσούλης, Ζαρκαδής (59’ Βέλλας), Φουρκιώτης (75’ Κούρτης), Καλτσάς (75’ Βρούβας ), Μπόνιας (59’ Κωνσταντίνου).
ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ (Βασίλης Νάρης): Νικολακούλης, Οικονόμου, Ασπραδάκης (60’ Τσιάλτας), Λέτσιος, Μουσιάρης Θ., Μουσιάρης Δ., Θώμο, Βίδρας (46’ Κυρατζής), Λούτσος, Σκούπρας, Τσούτσας (80’ Δεληχάς).

 

ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ    5
ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙ    0
O Φαλανιακός σημείωσε άλλη μία ευρεία νίκη κερδίζοντας αυτήν τη φορά στο Μακρυχώρι το Αργυροπούλι με σκορ 5-0.
Στο 40’ ο Κώστας Τσιάκος έκανε το 1-0 που ήταν και σκορ ημιχρόνου, ενώ στο 50’ ο Τόλης Γαρυφαλλόπουλος έκανε το 2-0 με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος.
Δύο λεπτά μετά ο Βασίλης Λόλας έκανε το 3-0 και στο 55’ ο ίδιος παίκτης σημείωσε και το 4-0. Το τελικό 5-0 διαμόρφωσε ο Κώστας Τσιάκος στο 75’.
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Δημεράς, Κοτούμπας Δ., Κοτούμπας Ν.
ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ (Κώστας Νεμπεγλέρας-Χρήστος Γκικούδης): Ντιντής, Μαχαίρας (55’ Νάστας), Γιαννακόπουλος (70’ Πανταζής Γ.), Λάιος (60’ Καρακίτσιος), Λυγούρας Β. (55’ Ιωαννίδης Σεμ.), Μπλέντι Σ., Πανταζής Ηλ., Μπλέντι Μ., Λόλας (55’ Ιωαννίδης Σπ.), Τσιάκος, Γαρυφαλλόπουλος.
ΔΟΞΑ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙΟΥ (Στέλιος Μπαχτσιβάνος): Σαμπανλάρι Γκ., Καραλής Ι., Σακοράφας, Χατζής (70’ Βογιατζής), Μπουζούκας, Καραγιάννης, Φουρτούνας (70’ Μπέλτσιος), Καραλής Π., Σαμπανλάρι Άλ. (80’ Μπαμπάκος), Βασιλειάδης (80’ Γουναράς), Τζατζάκης.

 

ΔΟΞΑ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙΟΥ    0
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ    3
Μία ακόμα νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Αχιλλέας Φαρσάλων, ο οποίος επικράτησε στο Βλαχογιάννι της τοπικής Δόξας, με σκορ 3-0. Ο Χρήστος Κερμελίδης με δύο γκολ σε 4’ και 7’ έδωσε σημαντικό προβάδισμα στους «κιτρινόμαυρους», που ανέβασαν τον δείκτη του σκορ σε 0-3 στο 37’ λεπτό με γκολ του Σωτήρη Παπακωνσταντίνου από βαθιά πάσα του Δημήτρη Σταθάκου.
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Αντωνίου, Παπαγεωργίου, Γκόγκος.
ΔΟΞΑ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙΟΥ (Νίκος Φακίτσας): Γραβάνης, Παληγιάννης (46’ Αλεξίου), Γκουρομπίνος Δ. (46’ Παπανικολάου), Τσιάρας, Κυπαρίσσης, Πέτρου, Γκουρομπίνος Μ. (65’ Κιόρι), Κοντοθανάσης (85’ Λάκης), Φακίτσας Σ. (85’ Θάνος), Γελαλής, Πατσής.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ (Χρήστος Καπελιάνης-Αποστόλης Παπαδόπουλος): Κουτσογιαννούλης, Σταθάκος (80’ Καραμπάλιος), Τσούλης (60’ Ντελής Ι.), Παπαδόπουλος, Πατσιούρας, Ντελής Δ., Χατζόπουλος (67’ Αγγελόπουλος), Γανός, Κερμελίδης (60’ Φουρίκης), Λαβαντσιώτης, Παπακωνσταντίνου (80’ Μπαϊράμι).

 

ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΟΝΝΩΝ    0
Α.Ο. ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ    3
Το Μαυροβούνι συνέχισε νικηφόρα κερδίζοντας με σκορ 3-0 τον Όλυμπο Γόννων. Ο Αλέξανδρος Κακαζούκης σκόραρε μόλις στο 2’ με κεφαλιά από εκτέλεση κόρνερ του Θύμιου Μπέτση. Ο Γιάννης Μαγγόλας διπλασίασε τα τέρματα για τους φιλοξενούμενους στο 33’ σε διπλή προσπάθεια (το πρώτο σουτ του Θύμιου Μπέτση σταμάτησε στο δοκάρι των γηπεδούχων).
Το τελικό 0-3 διαμόρφωσε στο 75’ ο Δημήτρης Αντωνούλης με σουτ από ωραία ατομική ενέργεια. Ο Όλυμπος Γόννων είχε ευκαιρίες με τους Κολτσίδα και Ζαϊρέ Γ., ενώ ο Τριαντάφυλλος Σερίφης στο 10’ είχε δοκάρι.
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Τέγος Α., Κοντογιώργος, Σκυβαλίδας.
ΓΟΝΝΟΙ (Δημήτρης Κωστής): Παπαζήσης, Τσιντζιλώνης (65’ Τζήκας Στ.), Γουγουλιάς Ν. (46’ Ζαϊρές Β.), Γουγουλιάς Χρ., Μπούμπουλης Αθ., Σερίφης, Συγκούνας (46’ Φώλλιας), Παρασκευούδης (65’ Τζίκα Ίλ.), Ζαϊρές Γ., Κόκρας, Κολτσίδας (60’ Πραγκαφίλλης).
ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙ (Βασίλης Μπακογιάννης): Μπρέλλας, Μπάγκας Δ., Κακαζούκης (75’ Μπάγκας Αχ.), Κολιοφούτης, Παπαμάνος, Τατσέλος, Μαγγόλας, Μπέτσης, Πασιάς, Ράχης, Κυρμιτσής (60’ Αντωνούλης).

 

ΠΑΟΛ ΑΒΕΡΩΦ    0
ΣΜΟΛΙΚΑΣ    3
Ο Σμόλικας συνέχισε με …τρίποντο αφού πέρασε με το ευρύ σκορ 3-0 από το Αβέρωφ. Στο 67’ ο Στέφανος Πρισακάρου άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους με ωραία κεφαλιά, ενώ έξι λεπτά μετά, ο Δημήτρης Μανακούσιος σκόραρε για το 0-2 με απευθείας εκτέλεση φάουλ.
Το τελικό 0-3 διαμόρφωσε στο 78’ ο Σωτήρης Περδίκης με δυνατό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή των γηπεδούχων.
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Νίτσας, Δίχρης, Σιαπλούλης.
ΠΑΟΛ ΑΒΕΡΩΦ (Φώτης Πλίτσης): Μάνος, Σπανός, Μπαντέλας, Σπαρτής, Τσούτσος, Ντέκας, Κανιούρας, Ζήκος (85’ Κυριακούλης), Μπέης (80’ λ.τ. Ράπτης), Γραμμένος (85’ Γκανάς), Αποστόλου (75’ Σδράλης).
ΣΜΟΛΙΚΑΣ ΦΑΛΑΝΗΣ (Γιώργος Μάτος): Παπαγιάννης, Μανακούσιος Θ., Πρίφτης, Χασιώτης, Λιάκος, Περδίκης, Παπαθανασίου, Βράκας (55’ Μανακούσιος Δ.), Χριστακέας (75’ Πράπας), Καρυώτης (80’ Χαζίζι), Πρισακάρου.

 

ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ    1
ΚΙΛΕΛΕΡ    1
Ενδιαφέρουσα ποδοσφαιρική αναμέτρηση διεξήχθη στο γήπεδο της Ροδιάς, όπου ο τυπικά γηπεδούχος Αμπελωνιακός  και η Α.Ε. Κιλελέρ αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ  1-1.
Παιχνίδι όπου και οι δύο ομάδες ήθελαν τους βαθμούς της νίκης για διαφορετικούς όμως λόγους.
Παρά τις όποιες προσπάθειες και των δύο ομάδων να σκοράρουν στην επανάληψη, το αποτέλεσμα δεν άλλαξε.
Το σκορ άνοιξε στο 4΄ο Βούκιας και στο 18΄ο Τζέκας διαμόρφωσε το τελικό 1-1.
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Βλιώρας, Καραμπούλας, Γκαρέλης.
ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ (Δ. Αλεξανδρής): Καρκατσέλας, Κυρίτσης (88′ Ντανίκας), Πόνηρος, Κολιός, Αλατάς, Μεσημέρης (46′ Πάνου), Μπαρούτζας (67′ Λέκα), Αλεξόπουλος Στ., Βούκιας (88′ Κέρι), Αλεξόπουλος Αχ., Χατζούλης (67′ Μαυρίδης).
Α.Ε. ΚΙΛΕΛΕΡ (Αχ. Τσιβόπουλος): Παναγιωτόπουλος, Γουρνάρης, Τσακίρης, Καρακάνος, Ζιόμπουρας (74′ Κίτσιος Π.), Αργύρης, Ντιντής, Κορδαλής, Κίτσιος Δ. (46′ Παπαχρήστος), Κουβελάς, Τζέκα.

 

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Χρ. Αρχοντούλης
Φωτ. Κ. Τσάντζος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass