Εντός έδρας ήττα από τα Τρίκαλα

ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΗΣ ΑΕΛ ΜΕ 3-2

Δημοσίευση: 07 Δεκ 2021 20:10

Πολύτιμο έδαφος έχασε η ΑΕΛ στη μάχη για την είσοδο στα playoff, μετά την εντός έδρας ήττα με 3-2 από τα Τρίκαλα.

Στο πρώτο ημίχρονο και παρά τη μέτρια εμφάνιση, η ΑΕΛ ήταν πιο απειλητική και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 22’ με τη Μαριάννα Γούλα μετά από παράλληλη μπαλιά της Musto.
Λίγα λεπτά μετά η ΑΕΛ θα μπορούσε να είχε πάρει σημαντικό προβάδισμα, όμως το σουτ της Γούλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι και έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το 1-0.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΛ είχε την ατυχία να νιώσει την ψυχρολουσία, καθώς ισοφαρίστηκε μόλις στην πρώτη φάση, μετά από μία αδράνεια στην άμυνά της. Τελικά σε μία άσχημη στιγμή για την ΑΕΛ, όπου δεν πρόλαβε να γίνει η αλλαγή της τραυματίας στην άμυνα Ρήγα, τα Τρίκαλα πέτυχαν και δεύτερο τέρμα κάνοντας την ανατροπή στο 67’.
Μετά από αυτό το γκολ η ΑΕΛ πίεσε αρκετά ψηλά, με αποτέλεσμα να αφήσει αρκετά κενά στην άμυνά της και τα Τρίκαλα να το εκμεταλλευτούν. Έτσι στο 83’ ευστόχησαν σε πέναλτι, με τη Βλασιάδου να αποβάλλεται λανθασμένα από τον διαιτητή κ. Κουτρουμάνο από την Καρδίτσα.
Στα λιγοστά λεπτά μέχρι το τέλος του αγώνα η ΑΕΛ κατάφερε να μειώσει το σκορ με την Παναγιώτα Σωτηριάδη με απευθείας εκτέλεση φάουλ και προσπάθησε για την ισοφάριση, όμως δεν υπήρχαν ούτε χρόνος, ούτε δυνάμεις και έτσι το 2-3 ήταν το τελικό σκορ σε μία πολύ ωραία αναμέτρηση.
Σε γενικές γραμμές η εμφάνιση της ΑΕΛ ήταν μέτρια και σίγουρα όχι αυτή που θα έπρεπε απέναντι σε μία τόσο καλή ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους.
ΑΕΛ (Β. Πάνος): Βλασιάδου, Ρήγα, Κόντου, Κόντου, Λάσκου, Νικολαΐδου, Castanon, Τσαραντάνη, Γούλα, Musto, Seara (Σωτηριάδη, Μούκα, Καραλεξίδου).
Στον πάγκο βρέθηκαν οι: Μέλλου, Πίσπα, Μακεντούδη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass