Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πήρε βαθμό στην Καβάλα ο Απόλλων Λ.

*ΕΧΑΣΕ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Δημοσίευση: 13 Ιαν 2022 20:33

Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι, Καβάλα και Απόλλων Λάρισας έμειναν στο 0-0, σε αγώνα για τη 13η ημέρα της Super League 2 (Α’ Ομιλος). Η λαρισινή ομάδα η οποία κατέβηκε «αποδεκατισμένη» με 13 παίκτες και πάλεψε φιλότιμα έφτασε στους 4 βαθμούς, με

τους γηπεδούχους να παίρνουν τον πρώτο τους βαθμό στο πρωτάθλημα.
Έχοντας ενισχυθεί μεταγραφικά η Καβάλα, για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε αμιγώς με επαγγελματίες ποδοσφαιριστές.
Το πρώτο ημίχρονο και για τις δύο ομάδες δεν είχε πολλές ευκαιρίες, πλην από μια κεφαλιά του Σαμπανίδη που δεν ανησύχησε ο Αστράς, με το σκορ να είναι στο 0-0.
Το ίδιο σκηνικό και στην επανάληψη, με προσοχή στην άμυνα και οι δύο ομάδες. Το πρώτο σουτ στην εστία ήταν στο 65’ από τον Tiboue χωρίς πάντως να απειληθεί ο Κυρίτσης που μπλόκαρε εύκολα. Στο 68’ απείλησε με σουτ από καλή θέση ο Lemaangr το οποίο πήγε στην αγκαλιά του τερματοφύλακα της Καβάλας, ο οποίος πάντως στο 89’ έκανε την απόκρουση του αγώνα και απέτρεψε το 0-1, σε εκτέλεση φάουλ του Villa.
Διαιτητής ήταν ο Λεωνίδας Στυλιανός από την Ένωση Τρικάλων και συνεργάτες του ο Μιχαήλ Μανασής (Τρικάλων) και ο Παναγιώτης Κουβαλάκης (Δράμας).
ΑΟΚ (Αλεξάντερ Νούρι): Κυρίτσης, Καζαντζίδης, Σπάσιτς, Στίκας, Πανουργιάς, Θωμαΐδης (66’ Κοέν), Μπελεβώνης (66’ Γροσδάνης), Μαρινάκης (57’ Καραγιάννης), Σαμπανίδης, Αρμάλας, Σταμένκοβιτς.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Θωμάς Γράφας): Αστράς, Γιαννίτσης, Villa, Λίταινας, Καλούσης, Παναγιώτου, Σκούπρας, Kozuh, Νούσιος (65’ λ.τ. Ζιάκας), Tiboue, Lemaangr.

Gallery άρθρου