Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Πλούσια σε ποιότητα και παίκτες η Νίκη Βόλου»

ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΓΚΟΥΤΣΙΔΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ

Δημοσίευση: 14 Ιαν 2022 21:17

Ο προχθεσινός αγώνας της ΑΕΛ με τον Αλμωπό Αριδαίας ανήκει στο παρελθόν όπως και η νίκη που πέτυχε και όλοι ασχολούνται πλέον με το παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής με τη Νίκη Βόλου.


Δεν είναι τυχαίο ότι στην ομιλία του στους παίκτες ο Παναγιώτης Γκουτσίδης αναφέρθηκε περισσότερο σε αυτό τον αγώνα. Είπε χαρακτηριστικά: «Ο αγώνας με τη Νίκη Βόλου είναι ένα γειτονικό ντέρμπι και η συγκεκριμένη ομάδα είναι πλούσια σε ποιότητα και παίκτες γι’ αυτό χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. Θεωρώ ότι την αδικεί η βαθμολογική της θέση».
Για τον αγώνα με τον Αλμωπό έδωσε συγχαρητήρια, ενώ είπε ότι θα μπορούσε η ομάδα να κάνει καλύτερη διαχείριση στο δεύτερο μέρος και να έχει πάρει μια πιο ευρεία νίκη… Είπε ότι μπορούσαν οι παίκτες να παίξουν πολύ καλύτερα.

 

ΗΤΑΝ ΘΕΜΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ
Ο προπονητής του Αλμωπού Αριδαίας, Γιώργος Τυριακίδης, μετά τον αγώνα με την ΑΕΛ, που έγινε στο Δημοτικό Στάδιο Αριδαίας, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Superleague 2 είπε τα εξής:
«Καλή χρονιά με υγεία, γιατί μέχρι σήμερα οι συνθήκες ήταν πάρα πολύ δύσκολες από την αρχή της χρονιάς. Αναβλήθηκαν δύο παιχνίδια με κρούσματα. Δυστυχώς μπήκαμε σε μια διαδικασία πάρα πολύ δύσκολη για την ομάδα. Αναγκαστήκαμε να χρησιμοποιήσουμε ποδοσφαιριστές, οι οποίοι μπήκανε στο γήπεδο σήμερα με μία προπόνηση, σχεδόν καθόλου. Αναγκαστήκαμε παιδιά τα οποία ετοιμάζαμε να χρησιμοποιήσουμε σήμερα λόγω κρουσμάτων βγήκανε θετικοί να μην χρησιμοποιηθούν και καταλαβαίνετε ότι ήταν πάρα πολύ δύσκολο το έργο μας απέναντι σε μια ομάδα, η οποία δεν είχε ούτε κρούσματα. Έχει τεράστια διαφορά στο μπάτζετ μας από εμάς, μια ιστορική ομάδα που έχει στόχο να βγει στην Α’ Εθνική και έπρεπε να είμαστε τέλειοι. Τέλειοι από δυνάμεις, τέλειοι τακτικά, ώστε να μπορέσουμε να πάρουμε πράγματα. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε, αλλά πρέπει να σταθούμε πάρα πολύ στην προσπάθεια των παιδιών αυτών, που με νύχια και με δόντια προσπάθησαν να διεκδικήσουν ότι μπορούνε καλύτερο και περισσότερο. Μπορεί να μη δημιουργήσαμε πολλές καταστάσεις, αλλά παρόλο που επαναλαμβάνω δεν ήμασταν έτοιμοι και σωματικά να αντιμετωπίσουμε αυτόν τον αντίπαλο, καταφέραμε να είμαστε στο παιχνίδι μέχρι το τελευταίο λεπτό και δεχθήκαμε γκολ από μια στατική φάση, εκεί λίγο έχουμε κάποια παράπονα από τον τρόπο που δεχθήκαμε το γκολ, αλλά νομίζω σε γενικές γραμμές δεν πρέπει να αδικήσουμε αυτά τα παιδιά που μέχρι τώρα, έχουν κρατήσει την ομάδα σε υψηλά στάνταρ ειδικά μέσα στην έδρα μας και νομίζω πως η συνέχεια θα είναι θετική. Κυρίως ότι είμαστε μια ομάδα νεανική, χωρίς ιδιαίτερη εμπειρία, αλλά ούτε και με μεγάλο ρόστερ. Ίσως ένα κομμάτι που πρέπει να το δούμε και να ενισχύσουμε την ομάδα όσο μπορούμε καλύτερα γιατί η συνέχεια θα είναι δύσκολη. Δύσκολη με την έννοια ότι θα έχουμε πάρα πολλά παιχνίδια μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα και δεν είναι μόνο το σημερινό παιχνίδι είναι και τα επόμενα. Τώρα μέσα σε πολύ λίγες μέρες θα χρειαστεί να παίξουμε συνεχόμενα παιχνίδια και καταλαβαίνετε ότι οι ποδοσφαιριστές μας με τόσα κρούσματα δεν ξέρουμε κατά πόσο θα μπορέσουν να αντιμετωπίσουν αγωνιστικά τον αντίπαλο έτσι όπως θα ήμασταν αν ήμασταν από άποψη υγείας καλά. Αλλά νομίζω ότι αυτή η ομάδα έχει μέταλλο και πρέπει να κρατήσουμε την προσπάθεια αυτή και να συνεχίσουμε καλύτερα στην συνέχεια».
Επίσης ο Λαρισαίος τερματοφύλακας του Αλμωπού Αριδαίας Παναγιώτης Παϊτέρης τόνισε:
«Δύσκολος αγώνας το ξέραμε από την αρχή μ΄ έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο από τα φαβορί του πρωταθλήματος. Εμείς δώσαμε τον αγώνα μας, παλέψαμε μέχρι το τελευταίο λεπτό. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να πάρουμε κάτι, κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι».
*Για την απόδοσή του και το σχόλιό του για τον κόσμο;
«Εντάξει κάθε αγώνας είναι ξεχωριστός. Σε κάθε αγώνα προσπαθώ να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, όπως και όλοι οι συμπαίκτες μου. Προσπαθούμε για το καλύτερο, να είμαστε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Να ανεβάσουμε με αυτό τον τρόπο την Αριδαία, η οποία είχε να παίξει αρκετά χρόνια σε επαγγελματικές κατηγορίες και δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό».
*Το μήνυμά του για τη νέα χρονιά;
«Εύχομαι καλή χρονιά, υγεία, ευτυχία και αγάπη και επίσης στο Θεό παιδιά ζούμε δύσκολο καιρό».

 

ΝΙΚΗ... ΒΟΛΟΥ
Στην έκτη θέση του Α’ ομίλου της Super League 2 ανέβηκε η Νίκη Βόλου, η οποία με δύο γκολ του Κάσσου κι ένα του Τζιώρα επικράτησε χθες 3-0 των Τρικάλων στο Πανθεσσαλικό, σε αναμέτρηση για τη 13η αγωνιστική.
NIKH BOΛΟΥ (Αλέξανδρος Βοσνιάδης): Μπάγιτς, Τσιμπούκας, Ανδρέου, Αλιατίδης, Πάνος, Κυριακίδης, Τσουκαλάς, Kάσσος, Βλαχομήτρος (55’ Τζιώρας), Λούκας Γκαρσία (83’ Λούκας Γκαρσία), Ροχάνο (75’ Μέτσε).
ΤΡΙΚΑΛΑ (Νίκος Ουσταμπασίδης): Αγριμάκης, Σανδραβέλης, Μανίσογλου (66’ Ντιαλόσι), Ριζογιάννης, Κεχαγιάς, Μπαξεβάνος (87’ Ιωαννίδης), Αουντίνο (58’ Μπαράτα), Πέλκας, Ελευθεριάδης (87’ Μυλόπουλος), Χειρίτραντας, Ευθυμίου.

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:
Θεσπρωτός–Ολυμπιακός Β’     2-1
ΑΟ Καβάλα–Απόλλων Λάρισας     0-0
Αλμωπός Αριδαίας–ΑΕΛ     0-1
Νίκη Βόλου–ΑΟ Τρίκαλα     3-0
Αναγ. Καρδίτσας–Βέροια     αναβλήθηκε
Πιερικός–Ηρακλής     αναβλήθηκε
ΑΟ Ξάνθη–Πανσερραϊκός     αναβλήθηκε
Ολυμπιακός Β.–ΠΑΟΚ Β’     αναβλήθηκε
ΡΕΠΟ: Απόλλων Πόντου

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (Σε 10 αγώνες)
1. ΑΟ Ξάνθη     22-9 αγ.
2. Βέροια     21
3. Αναγ. Καρδίτσας     19-9 αγ.
4. ΑΕΛ     19
5. Θεσπρωτός     16
6. Νίκη Βόλου     15-9 αγ.
7. Ολυμπιακός Β’     14
8. Αλμωπός Αριδαίας     13-9 αγ.
9. Τρίκαλα     13-11 αγ.
10. Ηρακλής     12-9 αγ.
11. Απόλλων Πόντου     11
12. Πιερικός     10
13. ΠΑΟΚ Β’     10-9 αγ.
14. Ολυμπιακός Βόλου     9
15. Πανσερραϊκός     9-9 αγ.
16. Απόλλων Λάρισας     4
17. Καβάλα     1-8 αγ.

 

Η ΕΠΟΜΕΝΗ 14η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2022
14:45 Ολυμπιακός Πειραιώς Β’ – Καβάλα
17:00 Π.Ο.Τ. Ηρακλής – Ξάνθη ΕΡΤ3
Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2022
14:45 Τρίκαλα – Ολυμπιακός Βόλου
14:45 Απόλλων Λάρισας – Αλμωπός Αριδαίας
14:45 Πανσερραϊκός – Θεσπρωτός
14:45 Βέροια – Πιερικός
14:45 Απόλλων Πόντου – Αναγέννηση Καρδίτσας
17:00 ΑΕΛ – Νίκη Βόλου ERT SPORT
Ρεπό: ΠΑΟΚ Β’

 

Η Ρόδος θέλει Κούστα και Γρηγορόπουλο!

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες η Ρόδος μέσω του προέδρου της κ. Μαρτίνη και του Αγιώτη προπονητή Σωτήρη Αντωνίου ζήτησε από την ΑΕΛ δανεικούς τον Κούστα και τον Γρηγορόπουλο.

 

Του Σωτ. Κέλλα