Ο άσος έφερε άσο...

Μικρή νίκη μεγάλης αξίας (1-0) πέτυχε η ΑΕΛ επί της Νίκης Βόλου χάρη σε τέρμα του Μαυριά (45’) - Απέκρουσε πέναλτι ο Θεοδωρόπουλος του Ροχάνο - Δοκάρι ο Γκοτζαμανίδης στο 65’

Δημοσίευση: 17 Ιαν 2022 21:33

Ο άσος έφερε άσο χθες στο Αλκαζάρ... Και αναφερόμαστε στον τερματοφύλακα της ΑΕΛ Κώστα Θεοδωρόπουλο που αποκρούοντας το πέναλτι του Ροχάνο στο 25’ και νικώντας σε δύο τετ-α-τετ τον Κάσσο (6’, 38’) έδωσε την ευκαιρία στη γηπεδούχο ΑΕΛ να πάρει τη νίκη με 1-0 επί της Νίκης Βόλου χάρη σε ένα τέρμα του Μαυριά στο 45’.

Θα μπορούσε να είναι πιο ευρεία αν ο Γκοτζαμανίδης δεν σημάδευε στο 65’ το δοκάρι και δεν αστοχούσε στο 71’ ο Όγκμποε σε τετ-α-τετ..
Παίζοντας άσχημα στο πρώτο μέρος και πολύ καλά στο δεύτερο, η ΑΕΛ κέρδισε τη Νίκη Βόλου και βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας έχοντας πετύχει τρεις συνεχόμενες νίκες και έχοντας πέντε παιχνίδια χωρίς να δεχθεί τέρμα.
Στα αξιοσημείωτα ότι αποκλείστηκε της απoστολής ο Ομάρ, γιατί τον πήρε ο ύπνος χθες το πρωί στο ξενοδοχείο που κατέλυσε η ομάδα και δεν κατέβηκε στην αίθουσα που γινόταν η ανάλυση της τακτικής, ενώ απών ήταν ο τραυματίας Αλέξανδρος Νικολιάς.
Μερίδιο στη χθεσινή νίκη έχει και ο τεχνικός Παναγιώτης Γκουτσίδης που μόλις στο 23’ δεν δίστασε να βγάλει τον Μαϊδανό που δεν πήγαινε καλά και να διαφοροποιήσει το σχήμα βάζοντας αριστερό μπακ τον Παπαγεωργίου και περνώντας ως αλλαγή στα αμυντικά χαφ τον Κώστα Παπαγεωργίου. Σίγουρα ο προπονητής που τολμά κερδίζει...
Ένα ακόμα στοιχείο είναι ότι στο δεύτερο μέρος τα δύο σέντερ μπακ, Γκοτζαμανίδης και Ηλιάδης, έπαιζαν με κίτρινη κάρτα, αλλά παρόλα αυτά ανταποκρίθηκαν στα καθήκοντά τους.
Από δω και πέρα η ομάδα χρειάζεται στήριξη για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, αφού ακολουθούν δύο εκτός έδρας παιχνίδια, το πρώτο στην Ηγουμενίτσα με τον Θεσπρωτό και δεύτερο στον Βόλο με τον Ολυμπιακό Βόλου.

 

Ο ΑΓΩΝΑΣ
Ο Παναγιώτης Γκουτσίδης ξεκίνησε το παιχνίδι με τακτική 4-3-3, έχοντας κάτω από τα δοκάρια τον Θεοδωρόπουλο, στην άμυνα τους Mπέρτο (δεξιά), Μαϊδανό (αριστερά), Ηλιάδη, Γκοτζαμανίδη (σέντερ μπακ), στη μεσαία γραμμή αμυντικά χαφ τους Αθ. Παπαγεωργίου, Κολομπίνο, και σε ρόλο επιτελικό τον Γιάκο, ενώ στην επίθεση ήταν οι: Μαυριάς (δεξιά), Όγκμποε, Ακούνια (αριστερά).
Με μία αλλαγή σε σχέση με τον αγώνα της Πέμπτης κόντρα στα Τρίκαλα (3-0) παρέταξε τη Νίκη Βόλου ο τεχνικός της Αλέκος Βοσνιάδης. Ο Μέτσε πήρε φανέλα βασικού με τον Βλαχομήτρο να μένει εκτός. Στην τακτική 3-5-2 που εφάρμοσε, κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Μπάγιτς, την αμυντική τριάδα αποτέλεσαν οι Αλιατίδης, Ανδρέου και Τσιμπούκας, ενώ σε ρόλο αμυντικών μέσων ήταν οι Μέτσε και Κυριακίδης, με τον Τσουκαλά πιο μπροστά, ενώ στα πλάγια ήταν ο Κάσσος από δεξιά και ο Πάνος από τα αριστερά. Επιθετικό δίδυμο αποτελούσαν οι Ροχάνο και Γκαρσία.
Η πρώτη ευκαιρία για την ΑΕΛ ήταν όταν μόλις στο 2’ ο Μπάγιτς νίκησε τον Γιάκο, αλλά η συνέχεια ανήκε στους φιλοξενούμενους που έχασαν σπουδαίες ευκαιρίες με πιο χαρακτηριστική την εκτέλεση του πέναλτι στο 35’ που απέκρουσε ο Θεοδωρόπουλος.
Ο τερματοφύλακας της ΑΕΛ αναδείχθηκε σε μορφή του αγώνα και σαν να μην έφθανε αυτό η σύγκριση με τον αντίπαλο τερματοφύλακα, τον Μπάγιτς, ήταν μέρα με τη νύχτα, καθώς σε σουτ του Μαυριά στο 45’ έκανε μοιραία απόκρουση, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.
Στο δεύτερο μέρος η ομάδα της Νίκης Βόλου φαινόταν να έχει μείνει από δυνάμεις, ενώ η ΑΕΛ να έχει καλύτερη ψυχολογία, αλλά το 2-0 δεν ήρθε ούτε στην κεφαλιά του Γκοτζαμανίδη που βρήκε το δοκάρι (65’), ούτε στο τετ-α-τετ του Όγκμποε στο 71’.
Και στο τέλος οι «βυσσινί» καρδιοχτύπησαν και ανακουφίστηκαν στο σφύριγμα της λήξης από τον διαιτητή κ. Κατσικογιάννη...

 

ΦΑΣΕΙΣ...ΓΚΟΛ
2’: Ο Μαυριάς τροφοδοτεί τον Γιάκο που βγαίνει μόνος απέναντι από τον Μπάγιτς, αλλά απέκρουσε ο τερματοφύλακας και με τα πόδια έδιωξε σε κόρνερ.
6’: Ο Τσουκαλάς βγάζει σέντρα από τα αριστερά και ο Θεοδωρόπουλος αποκρούει με υπερένταση κεφαλιά του Κάσσου από το ύψος της μικρής περιοχής.
8’: Ο Ροχάνο κάνει παράλληλη συρτή σέντρα από δεξιά, με τον Πάνο να μην προλαβαίνει να στείλει με προβολή την μπάλα στα δίχτυα.
14’: Σουτ του Ακούνια έξω από τη μεγάλη περιοχή, αλλά μπλοκάρει Μπάγιτς.
21’: Ο Γκαρσία από δεξιά εκτελεί απ’ ευθείας φάουλ από πλάγια θέση, με τον Θεοδωρόπουλο να διώχνει με γροθιές.
23’: Ο Γκοτζαμανίδης κοντράρεται με τον Γκαρσία, μπαίνοντας και οι δύο μέσα στη μεγάλη περιοχή των «βυσσινί» και ο διαιτητής κ. Κατσικογιάννης δίνει λανθασμένα πέναλτι.
24’: Ο Θεοδωρόπουλος αποκρούει το πέναλτι που εκτέλεσε ο Ροχάνο.
37’: Σουτ του Ακούνια μέσα από τη μεγάλη περιοχή, η μπάλα καταλήγει άουτ.
38’: Ο Τσουκαλάς περνάει κάθετη πάσα στη μεγάλη περιοχή στον Κάσσο που βγαίνει τετ-α-τετ με τον Θεοδωρόπουλο και ο τερματοφύλακας της ΑΕΛ διώχνει με τα πόδια σε κόρνερ το σουτ του επιθετικού της ομάδας του Βόλου.
39: Σουτ του Κυριακίδη έξω από τη μεγάλη περιοχή, η μπάλα καταλήγει άουτ.
45’: Ο Μαυριάς με σουτ από τη γωνία της μεγάλης περιοχής κάνει το 1-0, αφού ο Μπάγιτς με την απόκρουσή του στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.
59’: Μακρινό σουτ του Βλαχομήτρου, η μπάλα καταλήγει άουτ.
60’: Σουτ του Μαυριά λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή, η μπάλα καταλήγει άουτ.
65’: Ο Ηλιάδης ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Γιάκου κάνει κεφαλιά-πάσα στον Γκοτζαμανίδη που κάνει νέα κεφαλιά, αλλά στέλνει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.
69’: Σουτ του Ακούνια μέσα από τη μεγάλη περιοχή μπλοκάρει ο Μπάγιτς.
71’: Ο Όγκμποε βγαίνει τετ-α-τετ με τον Μπάγιτς, αλλά σουτάρει υπερβολικά άουτ.
74’: Μακρινό σουτ του Κυριακίδη, η μπάλα καταλήγει αόυτ.
77’: Νέο τετ-α-τετ του Όγκμποε με τον Μπάγιτς αποκρούει ο τερματοφύλακας της Νίκης Βόλου.
83’: Κεφαλιά του Τσουκαλά από το σημείο του πέναλτι μπλοκάρει ο Θεοδωρόπουλος.
87’: Ο Τσουκαλάς κάνει σέντρα και ο Κάσσος με κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής στέλνει τη μπάλα άουτ.
88’: Ο Βλαχομήτρος με το αριστερό μέσα από τη μεγάλη περιοχή θα στείλει την μπάλα στο εξωτερικό μέρος των δικτύων του Θεοδωρόπουλου.

 

Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ
Κορυφαίος από την ΑΕΛ ο Θεοδωρόπουλος. Σ’ αυτόν οφείλεται η νίκη στο μεγαλύτερο ποσοστό. Ακολούθησε σε απόδοση ο Γιάκος που δίκαια έχει κερδίσει θέση στη βασική ενδεκάδα. Από την άμυνα κορυφαίοι οι: Ηλιάδης, Μπέρτος, ενώ ο Γκοτζαμανίδης αδικήθηκε από τον διαιτητή στη φάση του πέναλτι. Ο Μαϊδανός δεν πήγε καλά, ενώ ο αντικαταστάτης του Αθ. Παπαγεωργίου από το 30’ και μετά ήταν καλός. Ο Κολομπίνο σταθερός, ενώ ο Ακούνια φάνηκε στο δεύτερο μέρος. Ο Όγκμποε θα μπορούσε να βάλει γκολ και αδικεί τον εαυτό του χάνοντας τετ-α-τετ.
Ο Κ. Παπαγεωργίου βοήθησε, ενώ ο Μαυριάς πέτυχε το νικητήριο τέρμα με τη βοήθεια του Μπάγιτς. Ο Γλυνός που μπήκε στον αγώνα είχε διάθεση και βοήθησε τη λαρισινή ομάδα να κρατήσει την μπάλα στο τέλος.
Ο Ραμίρεζ έπαιξε λίγο και δεν κρίνεται.
Από τη Νίκη Βόλου κορυφαίοι ήταν οι: Τσουκαλάς, Γκαρσία, Κάσσος (μέχρι το πρώτο ημίωρο) και Κυριακίδης.

 

Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Ο διαιτητής Κατσικογιάννης (Ηπείρου) αδίκησε την ΑΕΛ στη φάση του καταλογισμού του πέναλτι σε βάρος του Γκοτζαμανίδη, ενώ ανέχθηκε τις πολλές διαμαρστυρίες των φιλοξενουμένων. Έδειξε κίτρινη κάρτα στους: Γκοτζαμανίδη, Γιάκο, Κολομπίνο, Ηλιάδη, Τσιμπούκα, Γκαρσία, Αλιάτιδη και Ανδρέου.
Πολλά λάθη και ειρωνικός σε βάρος της ΑΕΛ ο βοηθός Λιόντος (Ηπείρου), αλλά σωστός ο Διαμαντής (Ηπείρου και αυτός).

 

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΑΕΛ (Π. Γκουτσίδης): Θεοδωρόπουλος, Mπέρτος, Μαϊδανός (23’ Παπαγεωργίου Κ.), Ηλιάδης, Γκοτζαμανίδης, Παπαγεωργίου Αθ., Κολομπίνο, Μαυριάς (76’ Γλυνός), Όγκμποε, Γιάκος (85’ Ραμίρεζ), Ακούνια.
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Αλ. Βοσνιάδης): Mπάγιτς, Aνδρέου, Αλιατίδης (67’ Γρομητσάρης), Πάνος, Τσιμπούκας (54’ Βλαχομήτρος), Κάσσος, Τσουκαλάς, Κυριακίδης, Μέτσε (54’ Βασιλείου), Γκαρσία, Ροχάνο (54’ Τζιώρας).

 

ΠΑΝAΓΙΩΤΗΣ ΓΚΟΥΤΣΙΔΗΣ:
Από σήμερα μαζί μας ο Ομάρ...

Ο Ομάρ λόγω πειθαρχικού παραπτώματος έμεινε εκτός αποστολής στον χθεσινό αγώνα με τη Νίκη Βόλου. Ποια όμως η τύχη του με δεδομένο ότι είμαστε και σε μεταγραφική περίοδο;
Ρωτήσαμε τον τεχνικό Παναγιώτη Γκουτσίδη και μας είπε: «Από σήμερα είναι μαζί μας».
Λίγο νωρίτερα σε δηλώσεις του είπε: «Ξέραμε ότι ο αντίπαλος είναι πλούσιος σε ποιότητα και εμπειρία, ανεξαρτήτως από το ότι η Νίκη δεν έχει πάρει τους βαθμούς που δικαιούταν να έχει. Ταυτόχρονα ήταν και ένα ντέρμπι. Είχαμε απέναντί μας μία επικίνδυνη ομάδα. Αιφνιδιαστήκαμε με το παιχνίδι της, αν και το ξέραμε. Είχε ευκαιρίες, αλλά ευτυχήσαμε και δεν δεχθήκαμε το γκολ και μας βοήθησε και ο Θεός και σκοράραμε. Προσπαθήσαμε να διαχειριστούμε το παιχνίδι όσο καλύτερα γινόταν. Δεν ήμασταν καλοί, αλλά για να πάρεις πρωτάθλημα πρέπει να παίρνεις πόντους και όταν δεν είσαι καλός.
Όταν έχασε ο αντίπαλος το πέναλτι, η ψυχολογία μας ανέβηκε γιατί δεν είχαμε την πίεση που θα είχαμε αν έμπαινε το γκολ».
* * *
Σε δηλώσεις του ο πρώην τεχνικός της ΑΕΛ και νυν της Νίκης Βόλου Αλέκος Βοσνιάδης είπε: «Μας έχει συμβεί πολλές φορές αυτό. Μία ομάδα που παίζει καλό ποδόσφαιρο δεν απειλείται και με ένα πρώτο ημίχρονο που θα έπρεπε να τελειώσουμε το παιχνίδι. Προηγήθηκε ο αντίπαλος σε μία φάση που ελέγχαμε πλήρως το παιχνίδι. Μετά ήρθε ένα δεύτερο ημίχρονο που ήταν φυσιολογικό να κάνουμε τα πάντα για να φέρουμε το παιχνίδι στα ίσα. Αλλάξαμε σχηματισμό, προσπαθήσαμε να γίνουμε πιο επιθετικοί. Είναι φυσιολογικό όταν φεύγεις μπροστά να αφήνεις κάποια κενά πίσω, με την ΑΕΛ να βρίσκει 2-3 φάσεις στην κόντρα. Συνεχίσαμε να έχουμε την κατοχή και την πίεση και παλέψαμε μέχρι τέλους να φέρουμε το παιχνίδι στα ίσα τουλάχιστον. Έχουμε την πικρία έπρεπε από το συγκεκριμένο παιχνίδι με τέτοια απόδοση να έχουμε πάρει κάτι».
* Τι ακολουθεί για τη Νίκη;
«Το ζητούμενο είναι πόσο δυνατός μπορεί να αισθάνεσαι για να γυρνάς την απογοήτευση και από μία τέτοια κατάσταση που έρχεται από αυτά τα αποτελέσματα. Είμαστε εδώ για να το κάνουμε και κάποια στιγμή πράγματα που δεν μας δίνει θα γυρίσει (σ.σ. η τύχη) και θα μας τα δώσει. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών. Δεν μπορούμε να πούμε τίποτα, η προσπάθειά τους είναι τεράστια, πατήσανε πάνω στο πλάνο και ό,τι είχαμε επιλέξει το βγάλαμε. Όμως στο ποδόσφαιρο υπάρχει και ο παράγοντας της τύχης και της αστοχίας. Θα κοιτάξουμε να βελτιώσουμε την εκτέλεσή μας. Έχουμε καλούς παίκτες και θα το πετύχουμε σιγά-σιγά. Θα έρθουν σερί αποτελέσματα και μας αδικεί πολύ η βαθμολογική μας θέση, καθώς έπρεπε να είμαστε στο γκρουπ της πρώτης τετράδας» συμπλήρωσε ο Αλέκος Βοσνιάδης.

 

ΜΑΥΡΙΑΣ-ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Ο σκόρερ για την ΑΕΛ, Δημήτρης Μαυριάς, τόνισε: «Πιο πολύ χαρούμενος είμαι για τη νίκη της ομάδας και είναι σημαντική η κατάκτηση των τριών βαθμών που μας δίνει και ψυχολογία. Πρέπει να δουλέψουμε πιο πολύ γιατί σήμερα δεν ήμασταν καλοί. Η Νίκη Βόλου είναι πάρα πολύ καλή ομάδα, μας έβαλε δύσκολα, αλλά το σημαντικό είναι ότι πήραμε τη νίκη».
Από την πλευρά των παικτών της Νίκης Βόλου, ο Θωμάς Βασιλείου σημείωσε: «Δεν υπάρχουν λόγια. Ήμασταν πολύ καλοί, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Χάσαμε ευκαιρίες και ο αντίπαλος με μία φάση μας έβαλε ένα γκολ. Όταν παίζεις με μία καλή ομάδα και σε μία δύσκολη έδρα, δυσκολεύει από εκεί και πέρα. Προσπαθήσαμε και στο δεύτερο μέρος πάρα πολύ, αλλά δεν τα καταφέραμε. Δεν αλλάζει ο στόχος μας και η δουλειά μας. Το γκολ θα έρθει με την προσπάθειά μας και πάμε στο επόμενο παιχνίδι. Δεν μπορούμε να το σκεφτούμε πολύ, αφού ανά τρεις μέρες παίζουμε. Κοιτάμε να πάρουμε τα θετικά και να βελτιώσουμε ό,τι μπορούμε».

 

Πρόταση ανανέωσης στον Κώστα Θεοδωρόπουλο

Το συμβόλαιο του τερματοφύλακα της ΑΕΛ Κώστα Θεοδωρόπουλου τελειώνει με τη λήξη της φετινής χρονιάς, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας έκανε πρόταση ανανέωσης συνεργασίας του παίκτη για δύο ακόμα χρόνια.
Μάλιστα απορούσε με την εισήγηση του προπονητή να φύγει ο Θεοδωρόπουλος και να πάρει τη θέση του στη λαρισινή ομάδα ο Μπάγιτς...

 

Χωρίς Χάρη Ηλιάδη με Ολυμπιακό Βόλου;

ΤΡΕΙΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΑΕΛ ΣΤΟ ΟΡΙΟ

Τέσσερις παίκτες της ΑΕΛ είδαν την κίτρινη κάρτα στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Νίκη Βόλου και αυτοί ήταν ο Χάρης Ηλιάδης που έφθασε τις τέσσερις και σύμφωνα με πληροφορίες θα χάσει το παιχνίδι στον Βόλο με τον Ολυμπιακό Βόλου την ερχόμενη Κυριακή. Ακόμα κίτρινη κάρτα είδαν οι Νίκος Γκοτζαμανίδης, Ευριπίδης Γιάκος και Αντριάν Κολομπίνο. Έτσι πλέον ο Αντριάν Κολομπίνο, ο Νίκος Γκοτζαμανίδης και ο Ματίας Ακούνια, βρίσκονται στο όριο με τρεις και την επόμενη φορά που θα πάρουν κίτρινη κάρτα θα χάσουν ένα από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια της Super League 2.
Αναλυτικά οι κίτρινες κάρτες της ΑΕΛ:
Χάρης Ηλιάδης 4, Ματίας Ακούνια, Αντριάν Κολομπίνο, Νίκος Γκοτζαμανίδης 3, Μανώλης Μπέρτος, Κώστας Παπαγεωργίου, Ηρακλής Γαρουφαλιάς, Παντελής Θεολόγου, Αμπούντ Ομάρ, Μάριος Όγκμποε 2, Σπύρος Γλυνός, Ευριπίδης Γιάκος 1.

 

ΝΙΚΟΣ ΓΚΟΤΖΑΜΑΝΙΔΗΣ:
Εκανε λάθος ο διαιτητής...

Ο Νίκος Γκοτζαμανίδης μίλησε μετά το τέλος του αγώνα για τις δύο φάσεις που ήταν πρωταγωνιστής. Τη φάση που δόθηκε το πέναλτι, αλλά και τη φάση του δοκαριού.
 Για τη φάση του πέναλτι μας λέει: «Κράτησα τον Γκαρσία όμως αρκετά έξω από τη μεγάλη περιοχή, ο διαιτητής δεν έδωσε τίποτα μπήκαμε μέσα στην περιοχή και αυτός πέφτει μόνος του και μετά με παρασέρνει πάνω του. Δεν υπήρξε καμία παράβαση, έκανε λάθος ο διαιτητής».
Για το δοκάρι μας είπε: «Ήταν χαμηλά η μπάλα, ήρθα με φόρα και ήμουν άτυχος γιατί πήγε στο δοκάρι. Πίσω μου ήταν ο Παπαγεωργίου, αλλά δεν τον είδα από τη φόρα που είχα. Αν κάναμε το 2-0 θα είχαμε λιγότερο άγχος. Πάντως χαρήκαμε αυτήν τη νίκη, γιατί αν και δεν παίξαμε καλά πήραμε τους βαθμούς της νίκης. Μας έχει βοηθήσει πολύ ο Παναγιώτης Γκουτσίδης».

 

Συνάντηση Κούγια και Ντελόπουλου

Συνάντηση υπήρξε χθες στο Αλκαζάρ μεταξύ του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξη Κούγια και του πρώην αντιπροέδρου, Ζήση Ντελόπουλου, που οι σχέσεις τους δεν είναι και οι καλύτερες τον τελευταίο μήνα. Ο τελευταίος ερωτηθείς για τη συνάντηση απάντησε... «ουδέν σχόλιο».

 

Ρεπορτάζ: Σωτ. Κέλλας
Φωτ.: Κων. Τσάντζος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass