Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νίκη «τετράδας» - «χρυσάφι» για τον Π.Ο.Ε.

Με ανατροπή, επικράτησε του Εθνικού Ν. Κεραμιδίου με 2-1

Δημοσίευση: 17 Ιαν 2022 21:15

ΕΛΑΣΣΟΝΑ (Γραφείο «Ε»)
Μετά από έναν πολύ καλό, «γεμάτο» αγώνα (...«διαφήμιση» για το ποδόσφαιρο), που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον... και την αγωνία των φιλάθλων έως το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, ο πολύ καλός Π.Ο. Ελασσόνας επικράτησε με ανατροπή της δυνατής ομάδας του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου με 2-1 και «πλασαρίστηκε» στην πρώτη «τετράδα» του βαθμολογικού πίνακα.

Η ομάδα του Βαγγέλη Μόρα έδειξε καλό αγωνιστικό πρόσωπο, έχασε ευκαιρίες (...είχε και 2 δοκάρια), ήταν πιο αποτελεσματική και αν και βρέθηκε μόλις στο 11’ να είναι πίσω στο σκορ, κατάφερε με ανατροπή παίζοντας ψύχραιμα και μεθοδικά να πάρει το «τρίποντο» - «χρυσάφι», ατενίζοντας με αισιοδοξία τη συνέχεια του πρωταθλήματος.
ΦΑΣΕΙΣ - ΓΚΟΛ
1’: Με το «καλημέρα» ευκαιρία για τον Π.Ο.Ε. να ανοίξει το σκορ, όταν από τα πλάγια ο Τόλιος με σουτ... «σημαδεύει» το αριστερό δοκάρι της εστίας των φιλοξενουμένων.
10’: Νέα ευκαιρία για τους γηπεδούχους, όταν ο Τόλιος εκτελεί φάουλ από καλή θέση, με την μπάλα να χτυπά ξανά στο δεξί δοκάρι της εστίας του Σταυρίδη και να απομακρύνεται από τους αμυντικούς.
11’: Αιφνιδιάζονται οι γηπεδούχοι, όταν με όμορφη κεφαλιά ο καλά πλασαρισμένος στη μικρή περιοχή Μπατζώνης ανοίγει το σκορ γράφοντας το 0-1, μέσα σε πανηγυρισμούς.
21’: «Επίσκεψη» του Εθνικού στην περιοχή του Π.Ο.Ε. και το επικίνδυνο σουτ του Κατσαμάκα φεύγει άουτ από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Π.Ο.Ε.
29’: Οι φιλοξενούμενοι προσπαθούν να απειλήσουν με νέο σουτ του Μπατζώνη, που φεύγει άουτ από τα δοκάρια του Γκουτζουρέλα.
42’: Ωραία ομαδική προσπάθεια των Ελασσονιτών έφερε αποτέλεσμα, όταν ο έμπειρος Ματούλας προχωρά από τα δεξιά και την κατάλληλη στιγμή πλασάρει στον αμαρκάριστο Τόλιο, που με κοντινό σουτ εκμεταλλεύεται το «έτοιμο γκολ» και γράφει το 1-1, μέσα σε πανηγυρισμούς.
46’: Ο Π.Ο.Ε. πιέζει και «ψάχνει» να προηγηθεί. Παρολίγο... αυτογκόλ. Επικίνδυνη σέντρα του Ματούλα από τα αριστερά βρίσκει τον Χατζηδίμπα, με την μπάλα να φεύγει κόρνερ, μόλις έξω από το αριστερό δοκάρι της εστίας του Κεραμιδίου.
48’: Συνεργασία των φιλοξενουμένων, η μπάλα στα πόδια του Κόλα, που με επικίνδυνο σουτ στέλνει την μπάλα να φύγει μόλις άουτ από το δεξί δοκάρι της εστίας του Π.Ο.Ε.
63’: Ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους, όταν ο δραστήριος Μπατζώνης με σουτ υποχρεώνει τον γκολκίπερ Γκουτζουρέλα να αποκρούσει σωτήρια σε κόρνερ.
67’: Νέο σουτ του Κόλα φεύγει άουτ από το δεξί δοκάρι του Γκουτζουρέλα.
72’: Μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους να προηγηθούν όταν ο πολύ καλός Τόλιος με έξυπνο σουτ υποχρεώνει τον... «φύλακα - άγγελο» του Ν. Κεραμιδίου Σταυρίδη να αποκρούσει σωτήρια.
75’: Υποδειγματική σέντρα από την αριστερή πλευρά του Νταμπώση βρίσκει τον καραδοκούντα στην περιοχή Γκουντρουμπή, που με «άπιαστη» κεφαλιά γράφει το 2-1 και «χάνεται στις αγκαλιές» ποδοσφαιριστών και προπονητών του ΠΟΕ.
84’: Σουτ του Εθνικού φεύγει άουτ από το δεξιό δοκάρι της εστίας του Π.Ο.Ε.
89’: Τελευταία προσπάθεια των φιλοξενουμένων, αλλά ο Γκουτζουρέλας έτοιμος μπλοκάρει χωρίς πρόβλημα.
Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι κ. Τασιόπουλος Γ., Τασσιόπουλος Κ., Αγγελόπουλος Κ. (Θεσσαλίας).
Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (Βαγγέλης Μόρας): Γκουτζουρέλας, Κακάμης, Νταμπώσης, Λαγός, Φουρκιώτης, Κοντοθανάσης, Γκαμπέτας (66’ Ιγγλέζος), Αρσένης (66’ Καραλούλης), Γκουντρουμπής (80’ Μουλτσιάς), Ματούλας (60’ Καραγκούνης), Τόλιος (80’ Μουξιός).
ΕΘΝΙΚΟΣ ΝΕΟΥ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ (Απόστολος Στύλος): Σταυρίδης, Κόλα, Καραγκούνης, Χατζηδίμπας, Φωτόπουλος, Καλαϊτζίδης, Τσενικλής (78’ Κοτσιαρίδης), Νομικός, Κατσαμάγκας, Μπατζώνης, Μαργαρίτης (78’ Σεχολάρι).

Του Γιάννη Μουκίδη

Gallery άρθρου