Επίτιμος πρόεδρος ο Ηλ. Καφφές

ΣΤΟΝ Σ.Δ.Κ.ΚΔ.Θ. - ΤΙΜΗΘΗΚΑΝ ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ - ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ (ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ)

Δημοσίευση: 17 Μαρ 2022 20:05

Έντονο το μπασκετικό… άρωμα χθες το βράδυ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας με αφορμή την εκδήλωση που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθόσφαιρας Κεντροδυτικής Θεσσαλίας (Σ.Δ.Κ.ΚΔ.Θ.), παρουσία του αρχιδιαιτητή της Ε.Ο.Κ., Χρήστου Χριστοδούλου.


Στο πλαίσιο της εκδήλωσης αναδείχτηκε επίτιμος πρόεδρος του Σ.Δ.Κ.ΚΔ.Θ. ο Ηλίας Καφφές για τη μεγάλη του προσφορά στον χώρο της διαιτησίας, ενώ παράλληλα τιμήθηκαν ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Αγοραστός, ο αρχιδιαιτητής της Ομοσπονδίας κ. Χριστοδούλου, τα μέλη της ΟΔΚΕ κ. Παπαδόπουλος και Ελευθεριάδης, ο πρόεδρος της ΕΣΚΑΒΔΕ κ. Νικάκης, το μέλος του πειθαρχικού της ΟΔΚΕ κ. Ναλεντάκης και ο συντάκτης της «Ε» κ. Κέλλας.
«Οι εκλογές της Ομοσπονδίας τέλειωσαν. Όλοι μαζί ενωμένοι για να πάει το μπάσκετ ψηλά» δήλωσε με έμφαση ο κ. Χριστοδούλου, ενώ ιδιαίτερη έμφαση απ’ όλους τους βραβευθέντες δόθηκε στο έργο του περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Αγοραστού το οποίο χαρακτηρίστηκε πολύτιμο για το μπάσκετ και τον αθλητισμό γενικότερα.
Μάλιστα με πρωτοβουλία του κ. Αγοραστού είναι πολύ πιθανό η Εθνική Ελλάδας να επιστρέψει στη Λάρισα, καθώς γίνονται προσπάθειες προκειμένου ο αγώνας με τη Βρετανία για τα προκριματικά του Μουντομπάσκετ να διεξαχθεί στο Κλειστό της Νεάπολης στις 30 Ιουνίου.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι αντιπεριφερειάρχες κ.κ. Πινακάς και Κολυνδρίνη, η πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Δόκου, οι περιφερειακοί σύμβουλοι κ. Λαδόπουλος, Δημότσιος και Μόρας, ο αντιδήμαρχος κ. Αλεξούλης, ο πρόεδρος της ΚΑΕ Λάρισας κ. Ριζούλης, ο γ.γ. της ΕΣΚΑΘ κ. Ζέικος, ο υπεύθυνος Αθλητισμού της Περιφέρειας Θεσσαλίας κ. Χατζηλάκος, ο υπεύθυνος Διαιτησίας στο μπάσκετ με καρότσι κ. Τσούντσουρας, το πρώην μέλος της ΟΔΚΕ κ. Ιωάννου κ.ά.
*Περισσότερες λεπτομέρειες και παραλειπόμενα από τη χθεσινή εκδήλωση, στο αυριανό φύλλο της «Ε».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass