Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τ. Μπεριτζάς: Θέλουμε νίκη και με τον Μακεδονικό

«ΚΟΜΒΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΟ ΤΡΙΠΟΝΤΟ ΣΤΗ ΣΤΥΛΙΔΑ»

Δημοσίευση: 13 Μαϊ 2022 21:05

Το πρώτο μεγάλο ντέρμπι, σύμφωνα με την εικόνα που έχουν παρουσιάσει μέχρι τώρα οι ομάδες του 4ου Ομίλου των μπαράζ για άνοδο στη Γ’ Εθνική, δίνει την προσεχή Κυριακή ο Δωτιέας Αγιάς. Η ομάδα του Τάσου Μπεριτζά στο δεύτερο κατά σειρά «εκτός των τειχών» παιχνίδι, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της διοργάνωσης, αντιμετωπίζει στο γήπεδο του Εορδαϊκού τον Μακεδονικό Φούφα που μοιράζεται την κορυφή της κατάταξης με τον Πύρασο Αγχιάλου, έχοντας δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.


Αν και τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα, μπορούμε ωστόσο να πούμε ότι αρχίζουν σιγά-σιγά να ξεχωρίζουν οι ομάδες που έχουν τον πρώτο λόγο για την άνοδο. Αυτό συνεπάγεται ότι εάν επιτευχθεί η νίκη στο ματς της Κυριακής, τότε ο Δωτιέας Αγιάς θα έχει κάνει το μεγαλύτερο ίσως βήμα για την επίτευξη του στόχου του, όπως επισήμανε ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» Τάσος Μπεριτζάς μιλώντας στην «Ε».
«Κατ’ αρχήν θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές για το αποτέλεσμα στη Στυλίδα αλλά και για το ποδοσφαιρικό τους θράσος. Εμείς σε κάθε παιχνίδι παίζουμε για τη νίκη. Το ματς στη Στυλίδα μπορώ να πω ήταν κομβικής σημασίας καθώς με τη νίκη που πετύχαμε καλύψαμε το κενό της βαθμολογικής απώλειας που είχαμε στην πρεμιέρα.
Επομένως κερδίζοντας την Κυριακή τον Μακεδονικό Φούφα κάνουμε ίσως το μεγαλύτερο βήμα για την άνοδο.
Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα και το θετικό για μας είναι ότι το γήπεδο του Εορδαϊκού είναι μεγάλο και καλό και αυτό μας βοηθάει να παίξουμε το παιχνίδι μας. Σίγουρα η κούραση και η προσπάθεια από τα προηγούμενα παιχνίδια και ειδικά το ταξίδι στη Στυλίδα είναι θέμα που πρέπει να το δούμε, ωστόσο η ομάδα διαθέτει ρόστερ με βάθος και με αξιόλογους παίκτες που σημαίνει ότι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τέτοια προβλήματα» κατέληξε ο Τάσος Μπεριτζάς.
Σε ό,τι αφορά στα αγωνιστικά προβλήματα ενόψει του αγώνα της Κυριακής, ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Χατζή που αποβλήθηκε στο ματς της Στυλίδας (αναμένεται η ποινή που θα του επιβληθεί) και τον Παππά ο οποίος υπέστη σοβαρό διάστρεμμα και είναι άγνωστο το πότε θα ξεπεράσει τον τραυματισμό του.