Το αριθμητικό μειονέκτημα «λύγισε» τον Δωτιέα Αγιάς

*Ηττήθηκε χθες στην Πτολεμαΐδα από τον Μακεδονικό Φούφα με 3-1 *Από το 30’ οι «ερυθρόλευκοι» έπαιζαν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Λεσάι *Έχασε στο 64’ τις αισθήσεις του παίκτης του Δωτιέα

Δημοσίευση: 16 Μαϊ 2022 20:09

Σε ήττα με 3-1 υποχρεώθηκε στην Πτολεμαΐδα από τον Μακεδονικό Φούφα, ο Δωτιέας Αγιάς στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική στον 4ο όμιλο.

Η ομάδα του Τάσου Μπεριτζά θα μπορούσε να είχε διεκδικήσει κάτι περισσότερο, ωστόσο η αποβολή του Λεσάι στο 30’ (με απευθείας κόκκινη, κάρτα η οποία κρίθηκε αυστηρή) άλλαξε τις ισορροπίες του αγώνα και έφερε με την πλάτη στον τοίχο τους «ερυθρόλευκους» που δεν μπόρεσαν τελικά να βρουν το αντίδοτο στο αριθμητικό μειονέκτημα που «κληρονόμησαν».
Η ατυχία για τη λαρισινή ομάδα ωστόσο ξαναχτύπησε και στα μέσα του β’ ημιχρόνου όταν ο Δημήτρης Σούμπασης κατέρρευσε στο γήπεδο. Ο παίκτης του Δωτιέα έχασε ξαφνικά τις αισθήσεις του στο 64’ και βρέθηκε στο έδαφος. Ο άτυχος ποδοσφαιριστής ευτυχώς βρήκε ξανά τις αισθήσεις του, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο. Ο Δημήτρης Σούμπασης τελικά επέστρεψε με την αποστολή της ομάδας στη Λάρισα αφού δεν διατρέχει κάποιον κίνδυνο η υγεία του.
Σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι ο Δωτιέας Αγιάς άφησε να χαθεί ένα πρώτο 45λεπτο, ενώ στην επανάληψη αν και βελτίωσε αισθητά την εικόνα του, στάθηκε αδύνατο να πετύχει τον στόχο του.
Στο 20ό λεπτό οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με την καρφωτή κεφαλιά του Χάιτα, ενώ στο 44’ ο ίδιος παίκτης μετά από πάσα του Κοντογουλίδη βρέθηκε μόνος απέναντι στον Μάλτζαρη και πλάσαρε εύστοχα, διπλασιάζοντας τα τέρματα της ομάδας του.
Στην επανάληψη ο Δωτιέας Αγιάς ανέβασε στροφές παρά το αριθμητικό του μειονέκτημα από το 30’ και κατάφερε στο 53’ να ξαναμπεί στο παιχνίδι, όταν ο Δημολιός με ωραία σέντρα βρήκε τον Μακρή κι αυτός μείωσε σε 2-1.
Στο 81’ οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για πέναλτι στον Τσατσαλίδη (τράβηγμα εντός μεγάλης περιοχής), ωστόσο ο διαιτητής είχε αντίθετη άποψη, για να φτάσουμε στο 90’+7’ όταν σε αντεπίθεση των γηπεδούχων ο Ρέλκας διαμόρφωσε το τελικό 3-1 για τον Μακεδονικό Φούφα.
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΦΟΥΦΑΣ (Ν. Κατακαλίδης): Δημητριάδης, Σιδηρόπουλος, Παππάς (75’ Καραβίτης), Σωτηριάδης, Σεκουλίδης, Αμαραντίδης, Κοντογουλίδης, Τοπάλης (89’ Μαντζόπουλος), Ρέλκας, Βασάκης (83’ Θεοδουλίδης), Χάϊτας.
ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ (Τ. Μπεριτζάς-Κ. Παπαρίζος): Μάλτζαρης, Σούμπασης (64’ λ.τ. Πατσιωτός), Δημολιός, Παππάς (46’ Μάνικος), Ντακούλας, Κουμπούρας, Σούλης, Τσιρογιάννης (64’ Τσατσαλίδης), Μπλατσέρης (46’ Γκατζούλης), Λεσάι, Μακρής.
ΤΑ ΧΘΕΣΙΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Μακεδονικός Φ.-Δωτιέας Αγιάς    3-1
Πυρσός Γρεβενών – Διγενής    1-2
ΑΟ Στυλίδας – Πύρασος    0-0
Ρεπό: Αστέρας Καρδίτσας
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Μακεδονικός Φ.    7-1    9
Πύρασος    13-1    7
Διγενής    3-3    4
——————————————
Δωτιέας Αγιάς    3-4    4
Στυλίδα*    0-1    1
Αστέρας*    1-7    0
Πυρσός*    1-11    0
*Με αστερίσκο (*) οι ομάδες που έχουν κάνει το ρεπό τους.
Η 4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (22/5)
Πύρασος-Διγενής Νεοχωρίου
Αστέρας Καρδίτσας -Στυλίδα
Μακεδονικός Φ.-Πυρσός
Ρεπό: Δωτιέας Αγιάς

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass