Δεν ξεχνούν τον Θωμά...

Eνας ξεχωριστός αγώνας μεταξύ των Εκπαιδευτηρίων Ράπτου και μια ομάδας της ΑΕΛ

Δημοσίευση: 16 Μαϊ 2022 21:23

Ήταν 7 Ιουλίου 2021 όταν η είδηση του θανάτου από παθολογικά αίτια του 13χρονου Λαρισαίου Θωμά Μπουχλαριώτη στον Πλαταμώνα, όπου έκανε διακοπές, συγκλόνισε την εκπαιδευτική και αθλητική κοινότητα.


Την Κυριακή 1 Μαΐου ήταν η ονομαστική του γιορτή και οι συμμαθητές του στα Εκπαιδευτήρια Ράπτου που δεν τον ξεχνούν αποφάσισαν να τον τιμήσουν   με έναν ξεχωριστό τρόπο. Να διοργανώσουν έναν φιλικό αγώνα στο γήπεδο των Εκπαιδευτηρίων στη μνήμη του με μια ομάδα ίδιας ηλικίας της ΑΕΛ, γιατί η ΑΕΛ ήταν η μεγάλη του αγάπη  και ο  Ντέλετιτς ήταν ο αγαπημένος του παίκτης και φορούσε διαρκώς τη φανέλα.
Τα νεαρά παιδιά έδωσαν στους γονείς του παιδιού, Ελένη και Δημήτρη, μία φανέλα της ΑΕΛ που έγραφε στο πίσω μέρος «Θωμάς» και ένα κύπελλο που είχαν αθλοθετήσει για τον αγώνα.
Οι παίκτες που αγωνίστηκαν  πήραν το αναμνηστικό τους μετάλλιο ως ανάμνηση για τον αγώνα προς τιμήν του αδικοχαμένου συμμαθητή τους. Το τελικό 4-3 υπέρ της ΑΕΛ είχε αξία ως θέαμα…
Στον αγώνα ήταν παρών ο διευθυντής των εκπαιδευτηρίων Γιάννης Κουρμπής και οι δημοτικοί  σύμβουλοι Θανάσης Μαμάκος και Μάριος Ξηρομερίτης  με την ιδιότητα των γονέων.
Τα παιδιά που αγωνίστηκαν ήταν:
ΟΜΑΔΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΡΑΠΤΟΥ: Παπαδιδασκάλου Χρήστος, Γέμτος Στέφανος, Αδαμόπουλος Στάθης, Βουλγαράκης Αλέξανδρος, Γαλάνης Γιώργος, Κατσογιάννης Αγησίλαος, Ζαχαρούλης Βασίλης, Διανελάκης Φιλόθεος, Γιαμούζης Δημήτρης, Στεργίου Ερμής, Απρίλης Θοδωρής, Παππάς Βαγγέλης, Κατσής Γιάννης, Ντόβας Έκτορας, Παπαγεωργίου Δημήτρης, Παπαδαντωνάκης Παναγιώτης, με προπονητές τους:  Νικολακούλη Αθανάσιο, Σιακαβάρα Βησσαρίωνα, Γκάτα Χρήστο.
ΟΜΑΔΑ ΑΕΛ: Πριναράκης Σοφοκλής, Αγραφιώτης Βάιος, Φετφατζής Αναστάσιος, Παλίδης Ιωάννης, Βασιλείου Κων/νος-Ραφαήλ, Αμίτσας Ζήσης, Χρυσόπουλος Βασίλης, Τσούμαρης Θεοχάρης, Τζήμας Δημήτριος, Ζιώγας Στέργιος. Προπονητής: Βασιλείου Ιωάννης.
Σ.Κ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass