Κατασκευάζεται το νέο αθλητικό κέντρο στο συγκρότημα «Γαιόπολις» από την Περιφέρεια

Δημοσίευση: 24 Μαϊ 2022 20:01

Ολοκληρώνονται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας οι χωματουργικές εργασίες και η εγκατάσταση του φωτισμού στο νέο αθλητικό κέντρο στο συγκρότημα «Γαιόπολις» του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, στην πόλη της Λάρισας.

Το νέο αθλητικό κέντρο αποτελείται από ένα γήπεδο ποδοσφαίρου 8χ8 και προπονητήριο στίβου. Παράλληλα, σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες ανακατασκευής των γηπέδων καλαθοσφαίρισης, πετοσφαίρισης και αντισφαίρισης και η ανακαίνιση των αποδυτηρίων και των αιθουσών πολλαπλών χρήσεων του Κτιρίου αθλητικών δραστηριοτήτων. Το έργο είναι προϋπολογισμού 1,3 εκατ. ευρώ και χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας. «Συνεχίζονται οι εργασίες για την αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων στο συγκρότημα Γαιόπολις. Σε συνεργασία με τον πρύτανη του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Ζήση Μαμούρη και τις τεχνικές μας υπηρεσίες χρηματοδοτούμε και κατασκευάζουμε ένα έργο που δημιουργεί ασφαλείς συνθήκες άθλησης για τους φοιτητές και γενικότερα για τους πολίτες που έχουν εντάξει τον αθλητισμό στην καθημερινότητά τους. Σύντομα η πόλη της Λάρισας αποκτά ακόμα ένα προπονητήριο στίβου, καθώς μέχρι σήμερα το μοναδικό προπονητήριο βρίσκεται στο Αλκαζάρ» δηλώνει ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass