Ανανέωσαν τα συμβόλαιά τους Κ. Θεοδωρόπουλος, Θ. Παπαγεωργίου

Δημοσίευση: 22 Ιουν 2022 21:15

Η ΑΕΛ μπορεί να βρίσκεται σε καθεστώς αγοραπωλησίας, με τον μεγαλομέτοχο Αλέξη Κούγια τις τελευταίες μέρες να έχει μειώσει την τιμή σε 1,5 εκατομμύριο ευρώ, αλλά χωρίς μέχρι τώρα να βρεθεί ενδιαφερόμενος. Η αρχική τιμή που ζητούσε ήταν 2,1 εκατομμύρια ευρώ σε τρία χρόνια.


Τώρα ζητάει ένα ποσό 27% λιγότερο σε τέσσερα χρόνια, αλλά πάλι δεν υπάρχει καμία κίνηση. Μάλιστα ο ίδιος έλεγε χθες στο φιλικό του περιβάλλον ότι δεν έχει χτυπήσει ούτε μια φορά το τηλέφωνό του.
Ο ίδιος προσπαθεί να ισχυροποιήσει την ομάδα, ώστε να μην υπάρχουν δικαιολογίες και ήδη προχώρησε σε ανανεώσεις συμβολαίων.
Η πρώτη ήταν με τον τερματοφύλακα Κώστα Θεοδωρόπουλο που πέρυσι αγωνίστηκε σε 27 παιχνίδια και στη «βυσσινί» ομάδα μετράει 39 συμμετοχές όλα τα χρόνια. Ο Λαρισαίος τερματοφύλακας διακρίνεται για την αγωνιστική του ικανότητα, αλλά και για το ήθος του.
Η δεύτερη ανανέωση αφορούσε έναν ακόμα Λαρισαίο, τον Θανάση Παπαγεωργίου, που επίσης την περσινή αγωνιστική περίοδο έκανε εξαιρετική χρονιά. Αγωνίστηκε σε 28 παιχνίδια, εκ των οποίων τα 21 ως βασικός, ενώ πέτυχε και δύο τέρματα.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΗΛΙΑΔΗ
Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες, την πόρτα του Θεοχάρη Ηλιάδη χτύπησε μέσω του μάνατζέρ του η ομάδα του Ατρομήτου Αθηνών. Ο 26χρονος αμυντικός φέτος έκανε εξαιρετική χρονιά και είναι φυσιολογικό να έχει προτάσεις, αλλά δεν είναι ελεύθερος (έχει τρία ακόμα χρόνια συμβόλαιο) και με δεδομένο το απαγορευτικό των μεταγραφών η ΑΕΛ θα τον κρατήσει και τη νέα αγωνιστική περίοδο, αφού θεωρείται ότι με τον Νίκο Γκοτζαμανίδη έχουν κάνει εξαιρετικό δίδυμο στα σέντερ μπακ.

ΚΟΛΟΜΠΙΝΟ ΚΑΙ ΑΚΟΥΝΙΑ
Τέλος, για τους δύο Ουρουγουανούς πρώην παίκτες της ΑΕΛ, τον Ματίας Ακούνια και τον Αντριάν Κολομπίνο, ενδιαφέρον να τους εντάξει στη δύναμή του εξέφρασε ο Πανσερραϊκός που φέτος έχει πρωταγωνιστικές βλέψεις.

Δεν πήρανε αδειοδότηση ΑΕΛ και Απόλλωνας Λάρισας

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΠΟ αργά το βράδυ της Τρίτης, γνωστοποιώντας τις αποφάσεις του Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης για τις ομάδες της Super League 2. Από τις ομάδες της Θεσσαλίας, η Αναγέννηση Καρδίτσας πήρε άδεια Super League, η Νίκη Βόλου εξασφάλισε κανονικά την άδειά της για τη Super League 2, ενώ «κόπηκαν» οι φάκελοι της ΑΕΛ και του Απόλλωνα Λάρισας. Κατά των ανωτέρω απορριπτικών αποφάσεων μπορεί να ασκηθεί έφεση εντός προθεσμίας τριών εργασίμων ημερών από την κοινοποίησή τους.

Σαν σήμερα
Σαν σήμερα 22 Ιουνίου του 1985 η ΑΕΛ κατέκτησε το πρώτο της Κύπελλο Ελλάδος νικώντας στον τελικό που έγινε στο ΟΑΚΑ τον ΠΑΟΚ με 4-1.

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass