ΑΘλητικές ειδήσεις

Δημοσίευση: 23 Ιουν 2022 17:30

Ο Κυρίτσης της ΕΑΛ στην Ιερουσαλήμ
*ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗ ΣΦΥΡΟΒΟΛΙΑ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΤΙΒΟΥ Κ18

Με 50 αθλητές/-τριες (25 αγόρια και 25 κορίτσια) θα μετάσχει η Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στίβου Κ18, που θα γίνει στην Ιερουσαλήμ από τις 4 έως τις 7 Ιουλίου.

Η ομάδα συγκροτήθηκε από τα μέλη της Επιτροπής Υψηλού Αθλητισμού του ΣΕΓΑΣ, που αποφάσισε να δώσει σε έναν μεγάλο αριθμό νεαρών αθλητών/-τριών την ευκαιρία να «μετρήσουν» τις δυνάμεις τους σε μία διοργάνωση υψηλού επιπέδου.
Στην αποστολή είναι και ο αθλητής Κυρίτσης της ΕΑ Πήγασος Λάρισας, ο οποίος με τον Παπαναστασίου του ΓΣ Κηφισιάς θα πάρουν μέρος στο αγώνισμα της σφυροβολίας.

 

Εκλέγει νέα διοίκηση ο Αστέρας Μελισσοχωρίου

Σήμερα στα γραφεία της κοινότητας Μελισσοχωρίου, από τις 19:00 έως τις 21:30 θα διενεργηθούν εκλογές για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου, στην ποδοσφαιρική ομάδα του Αστέρα Μελισσοχωρίου. Καλούνται τα μέλη του σωματείου για να ψηφίσουν και να προκύψει μια νέα πολυμελής διοίκηση.

 

Και τα δύο ματς του Αρη με την Γκόμελ στη Θεσσαλονίκη

Η κοινή θέληση των δύο συλλόγων, έγινε πράξη από την Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Οι αναμετρήσεις του Άρη με την Γκόμελ θα διεξαχθούν αμφότερες στη Θεσσαλονίκη. Η UEFA είχε προ ημερών αλλάξει την έδρα του πρώτου αγώνα, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 21 Ιουλίου στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (21:00), παρουσία φιλάθλων στις κερκίδες. Χθες, έκανε γνωστό πως και ο επαναληπτικός θα γίνει στο ίδιο γήπεδο και την ίδια ώρα, αλλά στις 27 Ιουλίου και κεκλεισμένων των θυρών.

 

Γενική Συνέλευση του Ολύμπου Γόννων

Μεθαύριο Σάββατο 25 Ιουνίου και ώρα 12 το μεσημέρι, στην αίθουσα εκδηλώσεων του πρώην Δημαρχείου Γόννων θα πραγματοποιηθεί η ετήσια Γενική Συνέλευση του αθλητικού σωματείου Γ.Σ. Γόννων-Όλυμπος, με θέματα:
1) Οικονομικός απολογισμός και έκθεση πεπραγμένων του Δ.Σ.
2) Αρχαιρεσίες για ανάδειξη νέου Δ.Σ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass