Σημαντικές μεταγραφές στη Δάφνη Γλαύκης

ΣΑΚΗΣ ΤΣΙΑΡΑΣ: ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΜΑΔΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ - ΣΤΙΣ 22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ

Δημοσίευση: 09 Αυγ 2022 20:25

Σημαντικές μεταγραφές πραγματοποίησε η διοίκηση της Δάφνης Γλαύκης, η οποία από την πρώτη ημέρα που ανέλαβε, προσπάθησε να ενισχυθεί στον καλύτερο δυνατό βαθμό η ομάδα, ώστε να μπορέσει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του πρωταθλήματος της Β’ τοπικής κατηγορίας.


Συγκεκριμένα αποκτήθηκαν από τη Δόξα Ραχούλας οι Κωνσταντίνος Νεράτζης (μέσος), Χρήστος Βλάχος (μεσοαμυντικός), Κωνσταντίνος Τσιάρας (μεσοεπιθετικός), Ηλίας Ζήμα (τερματοφύλακας) από τον Πύρρο Λάρισας, Μιλένα Ίγκλις (επιθετικός) από τον Ατρόμητο Δασοχωρίου, Νικόλαος Βράκας (μέσος) και Γεώργιος Ντινούλης (αμυντικός) από τον Ηρακλή Χάλκης.
Αναμένονται και άλλες μεταγραφές μέχρι να αρχίσουν οι επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας, ενώ όσον αφορά την προετοιμασία, αυτή θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 22 Αυγούστου.
Ικανοποιημένος εμφανίζεται από τις κινήσεις των διοικούντων ο τεχνικός της Δάφνης Γλαύκης Σάκης Τσιάρας, ο οποίος σε δηλώσεις του τόνισε τα εξής: «Είναι πολύ μεγάλη υπόθεση σε ένα σωματείο η διοίκηση να υλοποιεί τα σχέδια του προπονητή και ειλικρινά ήθελα να τονίσω πως νιώθω τον εαυτό μου τυχερό, που θα δουλέψω σε αυτήν τη νοικοκυρεμένη ομάδα. Όπου κι εάν εργάστηκα, η φιλοσοφία μου παραμένει η ίδια.
Να γίνουμε μια ομάδα οικογένεια και σε κάθε παιχνίδι να προσπαθούμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Χρειάζεται να έχουμε σοβαρότητα, πειθαρχία και δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να χαλάσει το καλό κλίμα που θα δημιουργήσουμε.
Από κει και πέρα ξεκουραζόμαστε αυτό το διάστημα και από το ξεκίνημα της προετοιμασίας πρέπει όλοι μας να είμαστε συγκεντρωμένοι, διότι μόνο με δουλειά και υπομονή έρχονται οι επιτυχίες».

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass