Ενα ακόμα κρας-τεστ για τη Λάρισα

ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΒΟΛΟ ΝΠΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ (ΑΛΚΑΖΑΡ, 17.30)

Δημοσίευση: 22 Σεπ 2022 21:00

Σε ρυθμούς φιλικών αναμετρήσεων κινείται η ΑΕΛ στο πλαίσιο της προετοιμασίας της και με αφορμή την καθυστέρηση στην έναρξη του φετινού πρωταθλήματος της Super League 2.


Οι «βυσσινί» υποδέχονται το προσεχές Σάββατο στο στάδιο Αλκαζάρ (17:30) τον Βόλο ΝΠΣ σε μία ακόμα δυνατή αγωνιστική δοκιμασία. Με γνώμονα την πολύ καλή εμφάνιση και τη νίκη στον Βόλο κόντρα στην τοπική Νίκη, η ομάδα του Παναγιώτη Γκουτσίδη θέλει να συνεχίσει με τον ίδιο τρόπο δείχνοντας ότι έχει βρει την αγωνιστική ταυτότητα που ψάχνει. Ο αγώνας θα αποτελέσει ένα κρας-τεστ τόσο για τους παίκτες της ΑΕΛ απέναντι σ’ έναν δυνατό αντίπαλο που αγωνίζεται στη Super League όσο και για τον τεχνικό Παναγιώτη Γκουτσίδη, ο οποίος θα έχει μία ακόμα ευκαιρία να δοκιμάσει αγωνιστικά σχήματα, αλλά και πρόσωπα σε διάφορες θέσεις. Έτσι, θα πρέπει να θεωρείται πολύ πιθανή η συμμετοχή του Λούκας Αντράτα, ο οποίος δεν έχει αγωνιστεί μέχρι τώρα, ενώ σε ό,τι αφορά τους Πλέγα και Νικολιά, που δοκιμάστηκαν στο προηγούμενο φιλικό με τη Νίκη Βόλου, τα συμπεράσματα είναι θετικά που σημαίνει ότι θα είναι έτοιμοι μέχρι την επίσημη πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος.
Οι ρυθμοί στους «βυσσινί» είναι έντονοι, οι προπονήσεις διεξάγονται χωρίς προβλήματα, το κλίμα στην ομάδα είναι ενθαρρυντικό και το κυριότερο είναι ότι δεν αντιμετωπίζονται προβλήματα τραυματισμών. Όλοι οι παίκτες είναι στη διάθεση του Παναγιώτη Γκουτσίδη κι αυτό βοηθάει στον μέγιστο βαθμό το έργο του, δηλαδή το μοντάρισμα και το χτίσιμο της νέας ομάδας που θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα της φετινής σεζόν με στόχο την επιστροφή της στη φυσική της θέση που δεν είναι άλλη από τη μεγάλη Εθνική κατηγορία.
ΕΕΑ: «ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ» ΣΕ ΔΙΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΘΕΑ
Σε δύο ακόμα ΠΑΕ της Σούπερ Λίγκας 2, η ΕΕΑ έδωσε το «ok» σχετικά με τη νομιμότητα συμμετοχής μετόχων. Πρόκειται για τους Διαγόρα και Καλλιθέα που πέρασαν επιτυχώς τον σχετικό έλεγχο όπως ανακοινώθηκε χθες.
Παράλληλα, η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού απέρριψε την αίτηση του Θοδωρή Ζάρα σχετικά με την κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής της ΚΑΕ Ηρακλής.
Η σχετική ανακοίνωση:
«1. Αίτηση του αθλητή Θεοδώρου Ζάρα περί ανάκλησης της από 03.08.22 απόφασης της Επιτροπής, αφορώσας την απόρριψη κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ 2017.
ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ ΑΙΤΗΣΗ
2. Έλεγχος σχετικά με τη νομιμότητα συμμετοχής μετόχων στην από 30.08.22 Γ.Σ. της ΠΑΕ Γ.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ 1905.
ΕΓΚΡΙΝΕΤΑΙ
3. Έλεγχος σχετικά με τη νομιμότητα συμμετοχής μετόχων στην από 30.08.22 Γ.Σ. της ΠΑΕ Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ.
ΕΓΚΡΙΝΕΤΑΙ».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass