Πρώτο επίσημο ματς για την ΑΕΛ

*ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟ

Δημοσίευση: 01 Οκτ 2022 21:05

Ο αυριανός αγώνας της ΑΕΛ στη Ναύπακτο κόντρα στον Ναυπακτιακό (16:00) για την 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος σηματοδοτεί την πρώτη επίσημη εμφάνιση των «βυσσινί» για τη φετινή αγωνιστική περίοδο 2022-2023.


Η λαρισινή ομάδα απέναντι σε έναν σύλλογο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, θέλει να δείξει ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο και πως δίκαια χαρακτηρίζεται ως το μεγάλο φαβορί, για να επιστρέψει στη Super League 1.
Το ευχάριστο για τον τεχνικό Παναγιώτη Γκουτσίδη είναι πως οι παίκτες δουλεύουν καθημερινά με πολλή διάθεση και ανεξάρτητα εάν ξεκινήσει το Πρωτάθλημα της Super League 2 στις 15-16 Οκτωβρίου, δείχνουν ότι αφομοιώνουν σε μεγάλο βαθμό τον τρόπο παιχνιδιού που ζητάει ο προπονητής τους.
Οι ελπιδοφόρες εμφανίσεις στα δύο τελευταία φιλικά με τη Νίκη Βόλου (εκτός έδρας με 2-0) και τον ΝΠΣ Βόλου (εντός έδρας με 1-0) καταδεικνύουν ότι η ΑΕΛ έχει βρει τον αγωνιστικό της ρυθμό και μπορεί να συνεχίσει με ανάλογο τρόπο.
Φυσικά η ΑΕΛ δεν είναι 100% έτοιμη, όμως βρίσκεται σε καλό δρόμο και υπάρχουν ακόμη περιθώρια βελτίωσης, ενώ οι παίκτες χρειάζεται να συνειδητοποιήσουν πως πρέπει να κάνουν και προσωπικές θυσίες, για να γίνει στο τέλος πραγματικότητα το όνειρο της επιστροφής στα σαλόνια του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.
Από αγωνιστικής πλευράς, δεν θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους οι τραυματίες Κούστα και Νίνο, ενώ σίγουρη θα πρέπει να θεωρείται η θέση του Πεντρόσο, ο οποίος στο παιχνίδι με τον ΝΠΣ Βόλου ήταν πολύ καλός και από μέρα σε μέρα βρίσκει ρυθμό και αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά.

graba.jpg

Στην Κ-17 15χρονος από την Καρδίτσα
Ένας 15χρονος που κατάγεται από τον Άγιο Γεώργιο Καρδίτσας και αγωνιζόταν στην Ακαδημία της Αναγέννησης Καρδίτσας, μετά από μια σειρά δοκιμαστικών προπονήσεων και αγώνων, αποκτήθηκε ως ελεύθερος και εντάχθηκε στην ομάδα Κ-17 της ΑΕΛ.
Πρόκειται για τον μεσοεπιθετικό Βαγγέλη Γραβάνη (γεννημένος το 2007), ο οποίος είναι μαθητής της Α’ Λυκείου και στη φωτογραφία υπογράφει παρουσία του πατέρα του Βασίλη, παλαίμαχου ποδοσφαιριστή και του τεχνικού διευθυντή των Ομάδων Νέων της ΠΑΕ, Θοδωρή Ελευθεριάδη.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass