Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αστέρας ξανά μετά από 22 χρόνια

*ΤΟ ΜΕΛΙΣΣΟΧΩΡΙ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΗΝ Α’ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ *ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΡΑΚΑΣΗΣ: ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΑΝΕΤΗ ΠΑΡΑΜΟΝΗ *ΜΑΚΗΣ ΑΛΕΞΟΥΔΗΣ: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΣΓΕΙΩΜΕΝΟΙ

Δημοσίευση: 01 Οκτ 2022 21:15

Ένας αστέρας που θέλει να …λάμψει μετά από 22 χρόνια, θα αγωνιστεί την καινούργια περίοδο 2022-2023, στο Πρωτάθλημα της Α’ τοπικής κατηγορίας, όταν ξεκινήσει, καθώς χθες είχαμε την απόφαση στη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ για αναστολή επ’ αόριστον όλων των τοπικών πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου.


Ο λόγος γίνεται για την ομάδα του Αστέρα Μελισσοχωρίου, η οποία επέστρεψε στη μεγάλη κατηγορία του νομού και ήρθε για να μείνει, γνωρίζοντας φυσικά πως πρέπει να γίνουν θυσίες από όλους και να διατηρηθεί το πολύ καλό κλίμα που υπάρχει, όλη την περίοδο.
Στον πάγκο του σωματείου για 4ο συνεχόμενο χρόνο θα είναι ο Μάκης Αλεξούδης, ο οποίος συνεχίζει το πετυχημένο έργο του και θα επιδιώξει η καλή περσινή εικόνα της ομάδας στη Β’ ΕΠΣΛ να γίνει ακόμα καλύτερη.
Συνεργάτης του ο Χρήστος Τασιούλης, ένας παλαίμαχος ποδοσφαιριστής με ήθος, που πλαισιώνει την τεχνική ηγεσία και θα είναι δίπλα στον προπονητή.
Η διοίκηση με επικεφαλής τον πρόεδρο Ανδρέα Καρακάση, φροντίζει για την καλύτερη δυνατή λειτουργία της ομάδας και όλα βαίνουν καλώς μέχρι τώρα.
Σε έναν αγωνιστικό χώρο που βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, οι προπονήσεις συνεχίζονται καθημερινά, η «Ε» βρέθηκε στο Μελισσοχώρι και πριν ξεκινήσει η απογευματινή προπόνηση, ο πρόεδρος, ο προπονητής και ο συνεργάτης του, επισήμαναν τα εξής:

ASTERAS-MELISSOXORIOY1.jpg
Μάκης Αλεξούδης (προπονητής): «Η ομάδα ανέβηκε στην Α’ τοπική κατηγορία και αυτό μας χαροποίησε όλους. Είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα, το καλό είναι πως παρέμεινε ο κορμός από πέρυσι, προστεθήκανε κάποια νέα παιδιά στο ρόστερ, οι οποίοι πιστεύω με την πάροδο του χρόνου θα μας βοηθήσουνε πάρα πολύ. Φυσικά πρέπει να δουλέψουμε παραπάνω από τις προηγούμενες χρονιές και να είμαστε προσγειωμένοι. Εύχομαι να ξεκινήσει το συντομότερο δυνατόν το Πρωτάθλημα, διότι έχουμε πλέον κουραστεί από τη μεγάλη διάρκεια της προετοιμασίας, τα πολλά φιλικά παιχνίδια και πρέπει να διαχειριστούμε ανάλογα και τους ποδοσφαιριστές. Όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα, θα μπούμε σε άλλον ρυθμό πλέον, θα είμαστε πολύ καλύτεροι σε όλα τα επίπεδα».

ASTERAS-MELISSOXORIOY3.jpg
Ανδρέας Καρακάσης (πρόεδρος): «Μετά από 22 χρόνια, ο αγαπημένος μας αστέρας, θα …λάμψει και πάλι στην Α’ κατηγορία. Τα συναισθήματα για μένα προσωπικά είναι έντονα, διότι τότε ήμουν ποδοσφαιριστής στην ομάδα και η φανέλα μού θυμίζει πολλά από το παρελθόν. Έχουμε στόχο την άνετη παραμονή, τα παιδιά είναι μαζί αρκετά χρόνια. Η άνοδος οφείλεται καθαρά στην προσπάθεια των παιδιών και του προπονητή μας Μάκη Αλεξούδη, ο οποίος για 4ο συνεχόμενο χρόνο είναι στο τιμόνι της ομάδας μας.
Έχουμε μια άριστη συνεργασία και πιστεύουμε πως είναι ο κατάλληλος άνθρωπος, στην κατάλληλη ομάδα. Θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί, για να κρατήσουμε την ομάδα όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, στην Α’ ΕΠΣΛ.
Θέλουμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στον Δήμο Κιλελέρ, διότι στο γήπεδο με ενέργειές του έγιναν σημαντικά έργα.
Ο φωτισμός θα γίνει καλύτερος, όπως και η περίφραξη του γηπέδου, θα υπάρξει αλλαγή πάγκων και σκέπαστρου, βάφτηκαν τα αποδυτήρια και γενικά πραγματοποιείται μια ανακαίνιση στους χώρους.
Επίσης, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους κατοίκους του χωριού που μας συμπαραστέκονται και όλους τους χορηγούς μας».

ASTERAS-MELISSOXORIOY2.jpg
Χρήστος Τασιούλης: «Είναι ιδιαίτερη τιμή για μένα να βρίσκομαι δίπλα στον Μάκη Αλεξούδη και ευχαριστώ τη διοίκηση του Αστέρα για την εκτίμηση που δείχνει στο πρόσωπό μου. Τα παιδιά δουλεύουν με πολλή όρεξη και τα αποτελέσματα θα φανούν στον αγωνιστικό χώρο. Πιστεύω πως θα έχουμε μια καλή πορεία και, με τη βοήθεια των φιλάθλων, θα καταφέρουμε να υλοποιήσουμε τους στόχους μας».

ΤΟ ΠΑΡΕ-ΔΩΣΕ ΤΩΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ
Έφυγαν: Διαμαντής (Λάρισα 88), Θεοχαρίδης (Τοξότης), Παλάσκας, Μπακαβέλος.
Ήρθαν: Παναγιώτης Βογιατζής (Ηρακλής Χάλκης), Παναγιώτης Νικόλι (Δάφνη Γλαύκης), Θάνος Σδράλης (Ζάρκο), Σταύρος Παππάς, Χρήστος Αιτόπουλος (Δήμητρα Γιάννουλης), Κωνσταντίνος Καζάκος, Σωτήρης Περδίκης (Σμόλικας Φαλάνης), Βασίλης Δεμερτζής (Δόξα Βαλανίδας), Ζήσης Παραφέστας, Βασίλης Βασιλειάδης (Δόξα Αργυροπουλίου).

ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
Ο Αστέρας Μελισσοχωρίου έδωσε μια σειρά από φιλικά παιχνίδια και τα αποτελέσματα έχουν ως ακολούθως:
Αστέρας - Δωτίεας    0-0
Αστέρας - Ομόνοια    3-1
Αστέρας - Αργυροπούλι    2-2
Αστέρας - Γλαύκη    3-1
Αστέρας - Ελευθεραί    3-0
Αστέρας - Γαλήνη    2-0
Αστέρας - Βαλανίδα    5-1
*Επόμενο φιλικό παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για σήμερα Σάββατο 1 Οκτωβρίου και ώρα 5.30 στη Γιάννουλη με την τοπική Δήμητρα.

ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΙ ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ
Συγκρατημένη αισιοδοξία υπάρχει στους ποδοσφαιριστές της ομάδας, οι οποίοι σε δηλώσεις τους τόνισαν τα εξής:
MOMIN-BIROL.jpg
Μπιρόλ Μπουμίν:
«Είμαι από 18 χρονών στην ομάδα, τη φετινή χρονιά βλέπω πως υπάρχει ένα εξαιρετικό κλίμα και ευελπιστώ πως θα έχουμε μια αξιόλογη πορεία. Στόχος μας είναι να παρουσιάσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο, να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και θα επιδιώξουμε να τερματίσουμε στην πρώτη πεντάδα, κάτι που ασφαλώς είναι πολύ δύσκολο, όχι όμως και ακατόρθωτο».
BAIOS-ABDOYLAS.jpg
Βάιος Αβδουλάς: «Αγωνίζομαι επτά χρόνια στην ομάδα, έχουμε καλό υλικό, έμεινε ο βασικός κορμός, ενώ έγιναν και προσθήκες στις θέσεις όπου χρειαζόταν ενίσχυση. Θέλουμε την άνετη παραμονή στην Α’ τοπική κατηγορία, όλες οι ομάδες είναι δυνατές, έχουν τη δική τους ιστορία στο τοπικό ποδόσφαιρο και στο τέλος θα δούμε τι καταφέραμε να κάνουμε».
PANAGIOTHS-BOGIATZHS.jpg
Παναγιώτης Βογιατζής: «Ήρθα από τον Ηρακλή Χάλκης, σε μια ομάδα που είναι οργανωμένη και έχουμε πολύ καλό κλίμα οι ποδοσφαιριστές μεταξύ μας.
Υπάρχει διάθεση από τα παιδιά και ο προπονητής μας είναι γνώστης της κατηγορίας, δουλεύουμε καθημερινά χωρίς προβλήματα και πιστεύω πως θα τερματίσουμε σε μια πολύ καλή θέση».
SOTHRHS-KOYKOYTSHS.jpg
Σωτήρης Κουκούτσης (τερματοφύλακας): «Θέλω να ευχηθώ κατ’ αρχάς μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά, με υγεία πάνω από όλα. Ευελπιστώ πως θα κάνουμε μια αξιοπρεπέστατη πορεία, έχουμε μια έμπειρη ομάδα, επτά χρόνια δεμένοι όλοι μαζί και τα νέα παιδιά που ήρθανε, δείχνουν ιδιαίτερο ζήλο και περιμένουμε πως θα μας βοηθήσουνε πάρα πολύ. Πιστεύω πως θα πάμε πολύ καλά. Το μήνυμα που θέλω να στείλω στους φιλάθλους, είναι να έρθουν για να μας βοηθήσουν περισσότερο, να στηρίξουν την ομάδα, η οποία εκπροσωπεί ένα χωριό στη μεγάλη κατηγορία. Πρέπει και αυτοί να είναι κοντά μας στη μεγάλη προσπάθεια που θα κάνουμε».
ZHSHS-PARAFESTAS.jpg
Ζήσης Παραφέστας: «Δουλεύουμε μέσα σε πολύ καλές συνθήκες και με έναν προπονητή, τον Μάκη Αλεξούδη, που έχει παίξει ποδόσφαιρο και γνωρίζει πολύ καλά πώς θα αξιοποιήσει κατάλληλα το υλικό που έχει στα χέρια του.
Είναι μια ομάδα με μέλλον, η οποία και στηρίζεται σε παίκτες, που γνωρίζουν πολύ καλά πως μέσα από τη δουλειά έρχονται και οι επιτυχίες. Υπάρχει διάθεση, πάνω από όλα είμαστε μια οικογένεια, μια όμορφη παρέα και θα προσπαθήσουμε να ζήσουμε τις μοναδικές στιγμές που χαρίζει ο «βασιλιάς» των σπορ».
Του Χρήστου Αρχοντούλη
Φωτ. Βαγγέλης Κουσιώρας

Gallery άρθρου