ΑΕΛ: Να διατηρήσει την αγωνιστική της φόρμα

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΝΕΟ ΦΙΛΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ «ΒΥΣΣΙΝΙ» - ΣΤΗΝ Κ-17 ΟΙ ΤΣΟΥΤΣΟΣ ΚΑΙ ΜΠΕΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΛ ΑΒΕΡΩΦ

Δημοσίευση: 05 Οκτ 2022 20:05

Με στόχο να διατηρήσει την καλή της αγωνιστική κατάσταση, η ΑΕΛ συνεχίζει με εντατικούς ρυθμούς την προετοιμασία της.

Χθες μπήκαν κανονικά στο πρόγραμμα και εκείνοι που ξεκουράστηκαν τη Δευτέρα, δηλαδή όσοι ήταν στην αποστολή του αγώνα Κυπέλλου στη Ναύπακτο. Το γεγονός ότι η ΑΕΛ στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας δεν αγωνίζεται, καθώς προκρίνεται άνευ αγώνα, κάνει επιτακτική την ανάγκη στον τεχνικό Παναγιώτη Γκουτσίδη για φιλικό παιχνίδι προκειμένου η ομάδα να κρατηθεί σε αγωνιστικούς ρυθμούς.
Μπορεί μεν η ΕΠΟ να έδωσε το «ok» για να ξεκινήσει το φετινό Πρωτάθλημα της Super League 2 στις 16 Οκτωβρίου, ωστόσο αυτό μέχρι στιγμής είναι σε θεωρητικό επίπεδο, καθώς εκκρεμεί η απόφαση της ΕΕΑ για το θέμα της συμμετοχής του Αγροτικού Αστέρα ή του Πανδραμαϊκού, αλλά και για το ποιες ομάδες από τη Γ’ Εθνική θα κληθούν να αντικαταστήσουν την Ξάνθη και τον Εργοτέλη.
Στα θετικά για τους «βυσσινί» καταγράφεται η αγωνιστική φόρμα την οποία διανύουν Νικολιάς και Πλέγας, ο τραυματίας Νίνο επανέρχεται σε κανονικούς ρυθμούς, ενώ το μόνο αρνητικό είναι ο τραυματισμός του Κριστιάν Κούστα που σίγουρα έχει θέση στη βασική ενδεκάδα και αναμένεται η επιστροφή του.

 

ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΛ ΑΒΕΡΩΦ ΣΤΗΝ Κ-17 ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΛ
Την απόκτηση δύο ταλέντων, των Τσούτσου και Μπέη, από τον ΠΑΟΛ Αβέρωφ που θα αγωνιστούν στην Κ-17 της ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσαν χθες οι «βυσσινί».
Αναλυτικά:
Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την απόκτηση από τον ΠΑΟΛ Αβέρωφ, των νεαρών (γεννημένων το 2006) ποδοσφαιριστών, Αθανασίου-Μάριου Τσούτσου και Κων/νου-Γεωργίου Μπέη, οι οποίοι εντάσσονται στο δυναμικό της ομάδας Κ-17, που θα συμμετάσχει στο οικείο Πρωτάθλημα της Super League 1.
Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τόσο τη διοίκηση του σωματείου όσο και τους γονείς των ποδοσφαιριστών, για τη συνεργασία και τη θέρμη με την οποία ανταποκρίθηκαν στο ενδιαφέρον μας κι ευχόμαστε από κοινού τα παιδιά τους να έχουν λαμπρό μέλλον με την ομάδα μας».

 

ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ
Εν τω μεταξύ για τον Σεπτέμβριο παίκτες του μήνα σε Κ-19, Κ-17 και Κ-15 της ΠΑΕ ΑΕΛ αναδείχτηκαν αντίστοιχα οι ποδοσφαιριστές Β. Αρσένης, Κ. Μπέης και Χ. Αγοραστός.


ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΔΑΔ
Σε δράση του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Λάρισας ΔΑΔ (για παιδιά με Διάχυτες Αναπτυξιακές Διαταραχές) παρευρέθηκε αντιπροσωπεία των ποδοσφαιριστών της ΑΕΛ, με επικεφαλής τον εκ των αρχηγών της ομάδας Χάρη Ηλιάδη και τους Αλέξανδρο Νικολιά, Κώστα Παπαγεωργίου, Δημήτρη Μαυριά, Δημήτρη Μιλτιάδη, Δημήτρη Θωμαΐδη και Γιώργο Μαϊδανό.
Με τη βοήθεια των δασκάλων και των καθηγητών Φυσικής Αγωγής του σχολείου, πραγματοποιήθηκαν αθλητικές εκδηλώσεις στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού, με τους «βυσσινί» να συμμετάσχουν με χαρά σε παιχνίδια με τα παιδιά και τους γονείς τους και να κάνουν τις απονομές των μεταλλίων.
Οι «βυσσινί» παρέδωσαν στον διευθυντή του σχολείου κ. Δημήτρη Φωτίου μια φανέλα με τις υπογραφές όλου του αγωνιστικού τμήματος, ένα λάβαρο της ΑΕΛ και μπάλες για να χρησιμοποιηθούν στις δραστηριότητες των παιδιών.

 

ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ «ΠΛΑΣΤΙΚΟ» ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΡΙΟΥ ΤΩΝ ΔΕΝΔΡΩΝ
Έργα επισκευής πραγματοποιούνται στο γήπεδο με τον συνθετικό χλοοτάπητα στο προπονητήριο της ΠΑΕ ΑΕΛ στα Δένδρα. Ο αγωνιστικός χώρος τίθεται πλέον στη διάθεση των προπονητών προς χρήση, ενώ η πλήρης ανακατασκευή του θα ολοκληρωθεί εντός του μήνα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass