Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Χάνει Ζιάκα ενόψει Κυπέλλου

Ο 22ΧΡΟΝΟΣ ΠΛΑΓΙΟΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΣΟΒΑΡΑ ΣΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ - Ε. ΜΟΡΑΣ: ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ

Δημοσίευση: 05 Οκτ 2022 18:10 | Τελευταία ενημέρωση: 05 Οκτ 2022 19:42

Ένας ακόμη πονοκέφαλος θα ταλαιπωρεί τις επόμενες ημέρες τον τεχνικό του Απόλλωνα Λάρισας Βαγγέλη Μόρα.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Ζιάκα, ο οποίος στάθηκε άτυχος στη χθεσινή προπόνηση, καθώς τραυματίστηκε σοβαρά (υπέστη χιαστό) και θα απουσιάσει μεγάλο χρονικό διάστημα, πράγμα που σημαίνει ότι καθίσταται σε πρώτη φάση αδύνατη η συμμετοχή του στον πρώτο επίσημο αγώνα της φετινής χρονιάς την ερχόμενη Κυριακή στη Φιλιππούπολη με αντίπαλο την Καλλιθέα (16.00), στο πλαίσιο της 4ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.
Ο 22χρονος ακραίος επιθετικός είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές από τους οποίους ο Βαγγέλης Μόρας έχει συγκεκριμένες απαιτήσεις, καθώς οι δυνατότητές του σε συνάρτηση με το νεαρό της ηλικίας του είναι μεγάλες και ως εκ τούτου η απουσία του θα είναι σημαντική για τους «κυανόλευκους».
Με δεδομένο ότι η ομάδα δεν διαθέτει βάθος στον πάγκο και σε συνδυασμό με την αποχώρηση του Σκούπρα, αλλά και το ότι ο Μπαλογιάννης δεν είναι ακόμη έτοιμος, το πρόβλημα γίνεται ακόμα πιο μεγάλο για τον τεχνικό της λαρισινής ομάδας που προσπαθεί να βρει λύση.
«Όλοι όσοι έχουν επιλεχτεί στον Απόλλωνα Λάρισας είναι σημαντικοί παίκτες και χρειάζονται στην ομάδα. Έτσι όταν χάνεις κάποιον παίκτη η απώλεια είναι μεγάλη» σχολίασε στην «Ε» ο Βαγγέλης Μόρας μετά τη χθεσινή προπόνηση.
Σε ό,τι αφορά το Κυριακάτικο ματς, ο τεχνικός του Απόλλωνα είπε:
«Το πιο σημαντικό είναι ότι ξεκινάμε τις επίσημες υποχρεώσεις έστω και με το Κύπελλο Ελλάδας. Το παιχνίδι είναι πολύ δύσκολο. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία πολύ καλή ομάδα, με έμπειρους παίκτες και καλά οργανωμένη απ’ όλες τις απόψεις. Εάν ήταν στον δικό μας όμιλο στο Πρωτάθλημα, πιστεύω θα ήταν ένα από τα μεγάλα φαβορί.
Εμείς κόντρα σε τέτοιες ομάδες θα δούμε σε τι κατάσταση είμαστε. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό και πιστεύω ότι θα δείξουμε αυτό που περιμένουμε όλοι μέσα στον αγωνιστικό χώρο, παρά τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε», κατέληξε ο Βαγγέλης Μόρας.

Gallery άρθρου