Εντονη διαμαρτυρία του Δαμασιακού

Δημοσίευση: 22 Νοε 2022 14:18

Έντονη διαμαρτυρία σχετικά με το πρόσφατο παιχνίδι στα Φάρσαλα κόντρα στον τοπικό Αχιλλέα ανήρτησε στη σελίδα του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Δαμασιακός.


Στην ανακοίνωσή τους οι άνθρωποι του συλλόγου χαρακτηριστικά αναφέρουν, μεταξύ άλλων, τα εξής: «Καταδικάζουμε την άγρια και αναίτια επίθεση που δεχθήκαμε στον αγώνα εκτός έδρας στα Φάρσαλα, για την 5η αγωνιστική για το Πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ ΛΑΡΙΣΑΣ De-Tox. Παίκτες, διοίκηση και οπαδοί του Αχιλλέα Φαρσάλων, στο 2ο ημίχρονο κι ενώ το σκορ ήταν 4-1 υπέρ τους, με αφορμή ένα απλό φάουλ, που καταλόγισε ο διαιτητής Δημεράς, ξεκίνησαν μια αναίτια επίθεση που συνεχίστηκε μέχρι την αποχώρηση της ομάδας μας από το γήπεδο με τη συνοδεία της Αστυνομίας.
Μια άγρια επίθεση που είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι και το σώμα του Δημήτρη Καρακάνου», ο οποίος στη συνέχεια «μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για περισσότερες εξετάσεις».
Παράλληλα, στην ανακοίνωσή του ο Δαμασιακός αναφέρει ότι ο Δημήτρης Καρακάνος δέχτηκε στα αποδυτήρια, μετά το τέλος του αγώνα, «πισώπλατα και ύπουλα, γροθιές και κλωτσιές σε κεφάλι και σώμα» από ποδοσφαιριστή του Αχιλλέα Φαρσάλων, τον οποίο κατονομάζουν.
Επίσης, οι άνθρωποι του συλλόγου κάνουν λόγο για απαράδεκτη συμπεριφορά διοικητικού των γηπεδούχων, τον οποίο επίσης κατονομάζουν.
Επιπλέον, στην ανακοίνωση αναφέρεται πως «μετά από όλα αυτά ο πρόεδρος του Δαμασιακού κάλεσε την Αστυνομία στο γήπεδο. Κατά την αποχώρηση της ομάδας προς το λεωφορείο, 40-50 οπαδοί των γηπεδούχων κινήθηκαν απειλητικά προς την ομάδα μας…
…Η ομάδα μας τελικά αποχώρησε από το γήπεδο με τη συνοδεία της Αστυνομίας.
Μετά από όλα αυτά, ο Δαμασιακός “ευχαριστεί” για τη “φιλοξενία”, αν αυτό είναι φιλοξενία, τη διοίκηση των Φαρσάλων, προπονητή και παίκτες που γύρισαν το ποδόσφαιρο όχι 30, αλλά 60 χρόνια πίσω.
Ας αναλάβουν οι υπεύθυνοι τις ευθύνες τους» καταλήγει η ανακοίνωση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass