Μικρά Ερασιτεχνικά...

Δημοσίευση: 23 Νοε 2022 13:30

Ενα διαφορετικό «el clasico»

Το πρώτο «el clasico» της φετινής περιόδου με γηπεδούχο τον Σμόλικα και νικητή τον Φαλανιακό (2-0) πέρασε στην ιστορία. Κατά γενική ομολογία ήταν ίσως το καλύτερο των τελευταίων ετών κυρίως λόγω του ποδοσφαιρικού πολιτισμού που επέδειξαν ποδοσφαιριστές, παράγοντες και φίλαθλοι των δύο ομάδων, μακριά από τις παθογένειες το παρελθόντος.


Νυν και πρώην διοικητικοί αξιωματούχοι των δύο συλλόγων παρακολούθησαν μαζί την αναμέτρηση και στήριξαν τις προσπάθειες των παικτών των δύο ομάδων στέλνοντας το μήνυμα ότι το ποδόσφαιρο πάνω απ’ όλα είναι χαρά, θέαμα και διασκέδαση και κυρίως ότι ο αθλητισμός ενώνει. Και σίγουρα αξίζουν σε όλους συγχαρητήρια.
Τα φωτογραφικά στιγμιότυπα είναι χαρακτηριστικά: Σωτήρης Απρίλης και Μιχάλης Μαλαμάς δύο άνθρωποι που βρέθηκαν πρόσφατα στην κορυφή της διοικητικής πυραμίδας του Σμόλικα, ο περσινός πρόεδρος του Φαλανιακού και νυν της Ανθούπολης, Χρήστος Πρίφτης, ο νέος πρόεδρος του Φαλανιακού Κώστας Λυγούρας με τον παλαίμαχο της ΑΕΛ Θανάση Τσιτσιλή (που ξεκίνησε τα ποδοσφαιρικά του βήματα από τον Φαλανιακό), ο νέος πρόεδρος του Σμόλικα Χρήστος Ντριγκόγιας με τον πρώην πρόεδρο του Φαλανιακού Αποστόλη Καρακίτσιο, τον διοικητικό της ΕΠΣΛ, Ρένο Καρυώτη και τον πρώην διοικητικό της ΕΠΣΛ, Μιχάλη Λίταινα, πρώην ποδοσφαιριστές και προπονητές του Φαλανιακού, του Σμόλικα αλλά και του Αμπελωνιακού μαζί στις κερκίδες κ.λπ.
Φυσικά εάν ο αγωνιστικός χώρος το επέτρεπε, καθώς λόγω της βροχής που προηγήθηκε το γήπεδο ήταν λασπωμένο, το ποδοσφαιρικό θέαμα θα ήταν ακόμα καλύτερο, ωστόσο οι δύο ομάδες ήταν ανταγωνιστικές και συνέβαλαν στο να γίνει ένα ενδιαφέρον παιχνίδι, με πολλές αξιόλογες στιγμές μπροστά και στις δύο εστίες.

paanikolaoy.jpg

 

«Πρώτη» Νίκου Παπανικολάου στον Σμόλικα
Την πρώτη του προπόνηση με τον Σμόλικα Φαλάνης πραγματοποίησε χθες ο νέος τεχνικός της ομάδας Νίκος Παπανικολάου. Στο γήπεδο Φαλάνης τον υποδέχθηκαν μέλη της διοίκησης και του ευχήθηκαν καλή θητεία και επιτυχίες.
Όπως φαίνεται στο φωτογραφικό στιγμιότυπο (από αριστερά) οι κ. Βασίλης Κακαβίτσης (ταμίας), Χρήστος Ντριγκόγιας (πρόεδρος), Νίκος Παπανικολάου και Αχιλλέας Μπιτήρνας (γεν. αρχηγός).

 

SYMBOULIO-PROEDRVN.jpg

«Συμβούλιο των προέδρων»
«Συμβούλιο των προέδρων» του Οικονόμου Τσαριτσάνης συγκλήθηκε στα θεωρεία του γηπέδου «Γεώργιος Μητσιμπόνας» στην Τσαριτσάνη στο νικηφόρο παιχνίδι των «πρασίνων» με τον Όλυμπο Γόννων, καθώς δίπλα στον νυν πρόεδρο Σταύρο Αναγνωστούλη παρακολούθησαν τον αγώνα οι πρώην πρόεδροι του συλλόγου Χρήστος Μουλτσιάς, Κώστας Βατάλης και Δημήτρης Μιχούλης.

 

FILIPPOS.jpg

Ο ακούραστος Φίλιππος
Ακούραστος εργάτης του τοπικού ποδοσφαίρου. Ο Φίλιππος, όπως όλοι τον ξέρουν, που έχει συνδέσει άρρηκτα το όνομά του με τον Φαλανιακό, αλλά και γενικότερα με το ποδόσφαιρο της Φαλάνης. Ένας άνθρωπος που η προσφορά του είναι ανεκτίμητη, χωρίς τυμπανοκρουσίες και μεγάλα λόγια, αλλά πάντα με χαμηλό προφίλ και με ταπεινοφροσύνη. Τέτοιοι άνθρωποι είναι τουλάχιστον απαραίτητοι για το τοπικό ποδόσφαιρο.

 

NTOYETO.jpg

Eνα εξαιρετικό ντουέτο
Παρατηρητές και γιατροί αγώνα διανύουν βίους παράλληλους στο τοπικό ποδόσφαιρο. Μία μόνιμη εικόνα κάθε Σαββατοκύριακο στον μεσαίο πάγκο των γηπέδων. Στην προκειμένη περίπτωση ο πιο «σικ» παρατηρητής της ΕΠΣΛ, Νίκος Κουρδής με την εντυπωσαική γιατρό αγώνα Ελένη Μπέμπου.

 

SKORER-TSIAKOS.jpg

Κερδίζει έδαφος ο Κώστας Τσιάκος

Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΩΝ ΣΚΟΡΕΡ ΤΗΣ «DE-TOX»-Α’ ΕΠΣΛ

Ο «φουνταριστός» του Φαλανιακού Κώστας Τσιάκος ήταν ο MVP του «el clasico» και με το γκολ που πέτυχε έφτασε τα τέσσερα συνολικά τέρματα πιάνοντας στην 3η θέση του πίνακα των σκόρερ τους Κουβελά (Κιλελέρ) και Ραμάι (Συκούριο).
Στην πρώτη θέση επέστρεψε ο Μπλατσέρης (Αχιλλέας Φ.) που μετρά έξι τέρματα. Αναλυτικά ο πίνακας των σκόρερ μετά τις πέντε πρώτες αγωνιστικές στην «DE-TOX»-Α’ ΕΠΣΛ:
6 Γκολ: Μπλατσέρης (Αχιλλέας Φ.)
5 Γκολ: Γκανάβας (Παναγροτικός)
4 Γκολ: Κουβελάς (Κιλελέρ), Ραμάι (Συκούριο), Τσιάκος (Φαλανιακός)
3 Γκολ: Χασομέρης, Αναγνώστης (Κιλελέρ), Κουμπούρας, Κερμελίδης (Αχιλλέας Φ.), Πράπας (Μαυροβούνι), Χριστοδούλου (Παναγροτικός), Νικόλι (Μελισσοχώρι)
2 Γκολ: Βαγενάς, Φασούλας (Κιλελέρ), Λάκης, Γελαλής (Βλαχογιάννι), Δημολιός, Γκαραλιάκος, Παπακωνσταντίνου (Αχιλλέας Φ.), Οσμάνι, Χριστώνης (Πελασγιώτιδα), Κίτσιος (Οικονόμος), Καραμάνος (Μελισσοχώρι) Κόκκινος, Ντούρας, Χαζίζι (Σμόλικας), Δούκας (Δαμασιακός), Ακριβόπουλος, Ν. Μπατζέλας (Μαυροβούνι)
1 Γκολ: Τζιούρας (Συκούριο), Κυριάκος, Τσιάγκος, Κυρατζής, Καρακάνος, Δημητρέλης, Τσούτσας, Δεληχάς (Δαμασιακός), Κουσιώρας (Πελασγιώτιδα), Μπαρούτας, Ντιντής (Κιλελέρ), Δραχαλίβας, Καρβούνης (Οικονόμος), Καραμπούζης, Λάιος, Μακρής (Αχιλλέας Φ.), Αθανασιάς, Δ. Μπάγκας, Μπέτσης, Σπανός (Μαυροβούνι), Γαγάρας, Κόκρας (Γόννοι), Δεμίσης, Οτάι, Χίσα, Γκαμπούρας, Χουτεσιώτης, Νικολακούλης (Μακρυχώρι), Μπιρόλ, Περδίκης, Παραφέστας, Θ. Σδράλης (Μελισσοχώρι), Κυπαρίσσης, Ιωαννίδης, Αλεξίου, Παληγιάννης (Βλαχογιάννι), Παπαθανασίου, Γκουντίκας, Μανακούσιος (Παναγροτικός), Δημήρης, Παπαγεωργίου (Φαλανιακός), Καρβούνης, Νάστας (Δήμητρα Γιάνν.), Λ. Τσατσελάρι, Γαλάρας (Τύρναβος).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass