Πάνοπλος ο Ηρακλής Λάρισας

*ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΚΡΙΣΙΜΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΓΟΡΑ (15:00)

Δημοσίευση: 26 Νοε 2022 13:56

Του Χρήστου Αρχοντούλη
Πανέτοιμος τόσο αγωνιστικά όσο και ψυχολογικά είναι ο Ηρακλής Λάρισας, για την αυριανή κρίσιμη αναμέτρηση με τον Διαγόρα Ρόδου, που θα διεξαχθεί αύριο και ώρα 15:00, στο AEL FC ARENA.


Παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής στον Α’ όμιλο της Super League 2 και το οποίο οι «κυανόλευκοι» φέρονται αποφασισμένοι να κερδίσουν και να κάνουν ουσιαστικά μια νέα αρχή στο πρωτάθλημα.
Όλοι στη λαρισινή ομάδα γνωρίζουν πως από δω και πέρα κάθε αγώνας θα είναι και ένας τελικός, όμως κάθε παιχνίδι θα το βλέπουν ξεχωριστά και αύριο είναι μια κρίσιμη μάχη, που πάση θυσία οι ποδοσφαιριστές θέλουν να κερδίσουν, ώστε να βλέπουν με μεγαλύτερη αισιοδοξία τη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Ο Ηρακλής μπορεί να έχει γνωρίσει ισάριθμες ήττες στους αγώνες με ΑΕΛ, Απόλλωνα Πόντου και Αναγέννηση Καρδίτσας, αλλά η προσπάθεια πρέπει να συνεχιστεί, καθώς στην 3η αγωνιστική ενός πρωταθλήματος δεν τελειώνουν όλα.
Τα νέα παιδιά που έχει το σωματείο της Λάρισας χρειάζεται να έχουν την ανάλογη στήριξη από τον κόσμο και καλό είναι αύριο οι φίλαθλοι να βρεθούν στο AEL FC ARENA και να γίνουν αρωγοί, για να κατακτηθεί το πολυπόθητο τρίποντο.
Από αγωνιστικής πλευράς, ο τεχνικός του Ηρακλή Παναγιώτης Διλμπέρης και ο συνεργάτης του Χρήστος Χατζηλιάδης, θα έχουν για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση περισσότερες επιλογές, καθώς επανέρχεται ο Τσιμίκας, ο οποίος εξέτισε την ποινή του, ενώ ετοιμοπόλεμοι βρίσκονται και οι Μπάμης, Καμπέρης, οι οποίοι αποθεραπεύτηκαν από τους τραυματισμούς τους.
Μοναδική απουσία θα είναι αυτή του Μάριου Καψάλη, ο οποίος έκανε πετυχημένη επέμβαση στους χιαστούς και βρίσκεται σε στάδιο αποθεραπείας. Σήμερα θα πραγματοποιηθεί προπόνηση λίγο πριν το μεσημέρι στο AEL FC ARENA και εν συνεχεία θα ανακοινωθεί η αποστολή για την αυριανή συνάντηση κόντρα στον Διαγόρα, που χαρακτηρίζεται ένα οριακό παιχνίδι για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, καθώς μετά στην 5η αγωνιστική ο Ηρακλής θα κάνει το ρεπό του και γι’ αυτό αύριο αποτελεί μονόδρομος η νίκη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass