Πανέτοιμη η ΑΕΛ για το 3χ3

*ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΣΤΟΥΣ «ΒΥΣΣΙΝΙ» *ΔΕΚΑΡΙ ΚΑΙ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟΙ ΣΤΟΧΟΙ

Δημοσίευση: 02 Δεκ 2022 11:00

Η ΑΕΛ βρίσκεται σε καλό φεγγάρι και αυτό το έδειξε στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λάρισας, όπου επικράτησε όπως και πέρυσι με το αγαπημένο της σκορ 0-2.


Οι «βυσσινί» ξεπέρασαν κατά τον καλύτερο τρόπο την απώλεια που είχαν στη Θεσσαλονίκη από τον ΠΑΟΚ Β’ και οι δύο διαδοχικές νίκες κόντρα στη Νίκη Βόλου και τον Απόλλωνα, κατέδειξαν πως η ομάδα μπορεί να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο στον Α’ Ομιλο της Super League 2 και να υλοποιήσει τον στόχο της ανόδου, στην πρώτη επαγγελματική κατηγορία.
Φυσικά είναι πολύ νωρίς ακόμη, αλλά η ομάδα δείχνει πως έχει τις δυνατότητες και ο κόσμος της αποτελεί το μεγάλο ατού, για να πετύχει αυτό που δεν κατόρθωσε τα προηγούμενα χρόνια.
Το ευχάριστο είναι πως δεν υφίστανται προβλήματα, πλην φυσικά από την απώλεια λόγω τραυματισμού του Όγκμποε και ο αντικαταστάτης του όπως όλα δείχνουν, θα είναι ο Κούστα, που καθημερινά ανεβάζει ρυθμούς και στον κυριακάτικο αγώνα με τον Θεσπρωτό, αναμένεται να επανέλθει στην ενδεκάδα, μετά από μεγάλο διάστημα απουσίας.
Ο Θεσπρωτός είναι μια ομάδα που χρειάζεται μεγάλη προσοχή και αυτό επέστησε στους παίκτες του ο τεχνικός Παναγιώτης Γκουτσίδης, ο οποίος είναι πολύ ευχαριστημένος από την επαγγελματική συνέπεια που δείχνουν.
Στόχος λοιπόν είναι το 3χ3 και θεωρείται εφικτός, καθώς το Αλκαζάρ γίνεται έδρα όπως παλιά και η ΑΕΛ θα παίζει με τον αέρα αυτής, έτσι ώστε μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, να κάνει το απόλυτο στις εντός έδρας αναμετρήσεις.
ΤΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
Καθώς πλησιάζουμε προς την περίοδο των μεταγραφών, την ΑΕΛ θα απασχολήσουν και τα μεταγραφικά ζητήματα, διότι η ομάδα χρειάζεται να έχει και άλλες λύσεις, στην προσπάθεια που κάνει για να επανέλθει εκεί όπου αρμόζει να αγωνίζεται.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα δεκάρι και ένα σέντερ φορ, είναι οι άμεσοι μεταγραφικοί στόχοι και ήδη εντοπίστηκαν ποδοσφαιριστές, αλλά πάντα επειδή «εχθρός» του καλού είναι το καλύτερο, δεν θα γίνουν βιαστικές κινήσεις και οι παίκτες που τελικά θα αποκτηθούν, θα κάνουν τη διαφορά...
ΠΡΩΤΟΣ Ο ΟΓΚΜΠΟΕ
Το γκολ που πέτυχε ο επιθετικός της ΑΕΛ, Μάριος Όγκμποε, στον αγώνα με τον Απόλλωνα Λάρισας ήταν το τέταρτο φετινό του στο πρωτάθλημα της Super League 2.
Βρέθηκε στην πρώτη θέση των σκόρερ, αλλά στάθηκε άτυχος καθώς τραυματίστηκε και θα μείνει εκτός δράσης για περίπου έξι εβδομάδες. Ο πίνακας των σκόρερ της Super League 2, διαμορφώθηκε ως εξής:
4 γκολ: Όγκμποε (ΑΕΛ).
3 γκολ: Ζαχαράκης (Απόλλων Λάρισας), Μιράντα (Νίκη Βόλου), Πασάς (Καλαμάτα), Βουό (ΟΦ Ιεράπετρας).

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass