Φιλική ήττα γνώρισε ο Απόλλων Λάρισας

*ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΙΣΤΙΝΑ ΜΕ ΣΚΟΡ 2-0

Δημοσίευση: 02 Δεκ 2022 11:05

Την ήττα γνώρισε χθες το μεσημέρι ο Απόλλων Λάρισας στο Κόσοβο και συγκεκριμένα στην Πρίστινα από την ομώνυμη ομάδα, με σκορ 2-0.


Το παιχνίδι έγινε μετά από σχετική πρόσκληση των Κοσοβάρων, που τίμησαν τον δικό τους ποδοσφαιριστή Μπουρόν Χουμόλι, ο οποίος φέτος αγωνίζεται στον Απόλλωνα Λάρισας.
Η φιλοξενία ήταν άψογη, όμως το παιχνίδι διεξήχθη κάτω από συνεχόμενη βροχή, σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο, ενώ και το κρύο ήταν τσουχτερό.
Οι παίκτες του Απόλλωνα προσπάθησαν φιλότιμα σε όλη τη διάρκεια της φιλικής αναμέτρησης και ο τεχνικός Βαγγέλης Μόρας είχε την ευκαιρία να δει σε τι κατάσταση βρίσκονται και παίκτες, οι οποίοι δεν έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Super League 2.
Αξίζει να αναφέρουμε πως η Πρίστινα, η οποία αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής της χώρας της και είναι μία από τις παραδοσιακές ποδοσφαιρικές δυνάμεις στο Κόσοβο με συμμετοχές σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις, πέτυχε τα γκολ στο 20’ και 30’.
Με τον Απόλλωνα αγωνίστηκαν οι: Οικονομόπουλος, Αυλωνίτης, Χουμόλι, Ζαχαράκης, Κλιγγόπουλος, Ντι Αγκοστίνο, Ντιουλνκέροφ, Μπαλογιάννης, Φυτόπουλος, Χαλάτσης, Σταματής (αρχική ενδεκάδα), Καλούσης, Ποτόσογλου, Κοτσιανούλης, Μπακαρός, Μπεκιαρίδης, Διβανές, Σκύφτας και Παρασκευούδης.
*Μετά τον αγώνα η αποστολή επέστρεψε στη Λάρισα και θα συνεχίσει την προετοιμασία της, για τον αγώνα με τον Απόλλωνα Πόντου, που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου και ώρα 15:00, στο Πολύκαστρο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass