Και τελικά Πεντρόσο...

ΔΥΣΚΟΛΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΚΟΥΣΤΑ ΚΑΙ ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ

Δημοσίευση: 03 Δεκ 2022 11:00

Ο αντικαταστάτης του τραυματία Μάριου Όγκμποε στον αυριανό αγώνα της ΑΕΛ με τον αξιόμαχο Θεσπρωτό στο Αλκαζάρ, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2, τελικά όλα δείχνουν ότι θα είναι ο Αργεντινός Φαμπρίτσιο Γκαμπριέλ Πεντρόσο, που έχει δοκιμαστεί στη θέση του φορ, αλλά βέβαια δεν έχει το ύψος του Ελληνονιγηριανού παίκτη στον οποίο βασιζόταν όλη η τακτική της ομάδας τη φετινή περίοδο.


Ο Πεντρόσο μέχρι τώρα έχει παίξει σε όλα τα παιχνίδια. Μία φορά έγινε αλλαγή κόντρα στον Απόλλωνα Λάρισας για να πάρει το ...χειροκρότημα για την καλή του απόδοση και το τέρμα που πέτυχε. Στα πλάγια θα έχει τις βοήθειες από Νικολιά και Μαυριά, εκτός αν αλλάξει το σύστημα ο τεχνικός Παναγιώτης Γκουτσίδης και γυρίσει το 4-3-3 σε 4-4-2 με δύο επιθετικούς.
Ο Κούστα δείχνει ότι δεν είναι απόλυτα έτοιμος με την υποτροπή στη θλάση που έχει υποστεί, αλλά θα συμπεριληφθεί κανονικά στην αποστολή, ενώ ο Τσουμάνης, αν και είναι ταλαντούχος και χαρισματικός, δύσκολα θα τον εμπιστευτεί ο προπονητής σε ένα τέτοιο παιχνίδι.
Η ΑΕΛ λογικά είναι το φαβορί της αναμέτρησης και σίγουρα τέτοια παιχνίδια μέσα στο Αλκαζάρ πρέπει εύκολα ή δύσκολα να τα κερδίζει. Είναι καλύτερη ποιοτικά από τους αντιπάλους της, ενώ έχει και ομοιογένεια αφού οι προσθήκες σε σχέση με την περσινή χρονιά είναι ελάχιστες, καθώς δεν έχει δικαίωμα πολλών μεταγραφών.
Στο Αλκαζάρ τοποθετήθηκε και νέος ηλεκτρονικός πίνακας μεγαλύτερος, ώστε να είναι πιο ευδιάκριτα τα γραφόμενα από τον προηγούμενο που είχε νοικιαστεί.

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass