ΒΑΝ και στον Απόλλωνα Λάρισας

*ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΥΠΟ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΡΙΣΙΝΗ ΟΜΑΔΑ

Δημοσίευση: 11 Ιαν 2023 12:42

Ο Απόλλωνας Λάρισας αντιμετωπίζει ένα «κύμα φυγής» παικτών και το ερώτημα είναι αν θα μπορέσει να κάνει μεταγραφές, αφού σύμφωνα με πληροφορίες έχει επιβληθεί ΒΑΝ στη λαρισινή ομάδα, δηλαδή περιορισμός στις μεταγραφές, καθώς μπορεί να αποκτήσει μόνο Έλληνες γεννηθέντες από το 1998 και μετά, ενώ

ξένους από το 2000 και μετά.
Παράλληλα, το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ δέχεται την αίτηση του επαγγελματία ποδοσφαιριστή Ελευθερίου Αστρά. Επιβάλλει στην ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του ποδοσφαιριστή, του συνολικού ποσού των 31.107,95 ευρώ, πλέον του ποσού των 300 ευρώ για δικαστική δαπάνη, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της υπ’ αριθ. 456/2022 τελεσίδικης απόφασης της Π.Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης των 3 βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος στο οποίο αγωνίζεται, εντός προθεσμίας 5 εργάσιμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.
Στο μεταξύ, ο τεχνικός Βαγγέλης Στουρνάρας έδωσε στους ποδοσφαιριστές δύο μέρες ξεκούρασης και σήμερα επανέρχονται στις προπονήσεις και με δεδομένο ότι υπάρχει ρεπό την ερχόμενη αγωνιστική θα δοθεί χρόνος να υπάρξει περισυλλογή και ίσως γίνει σύσκεψη της προπονητικής ομάδας με το διοικητικό επιτελείο ώστε να βρεθούν οι καλύτερες λύσεις για την ομάδα προκειμένου να παραμείνει στην κατηγορία που αυτός είναι ο στόχος.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΕΛΛΑΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass