Σύλλογοι κόβουν πίτα

Δημοσίευση: 29 Ιαν 2023 9:03

Ο Σύνδεσμος Κριτών Κλασσικού Αθλητισμού Ανατολικής Θεσσαλίας διοργανώνει την ετήσια εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Η εκδήλωση θα γίνει στην ταβέρνα «Το Χρυσό Τζάκι» στη Λάρισα και ώρα 13.00.


Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αγιάς θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα στις 11:00 π.μ., στη θέση «Μεγάλη Βρύση» του Μεγαλοβρύσου. Μετά την κοπή της πίτας θα ακολουθήσει, στις 2:00 μ.μ., συνεστίαση των μελών του Συλλόγου στην οικογενειακή ταβέρνα «Νιβόλιανη» στο Μεγαλόβρυσο.
*Οι Ακαδημίες μπάσκετ και βόλεϊ του Γυμναστικού Συλλόγου Αγιάς «Ερμής» θα κόψουν την πρωτοχρονιάτικη πίτα στις 12:00 το μεσημέρι, στο Κλειστό Γυμναστήριο της Αγιάς. Καλούνται να παρευρεθούν αθλητές, γονείς, μέλη και φίλοι του Συλλόγου.
*Στις 11 το πρωί στο κοσμικό κέντρο «Μύλος 1927» η ομάδα μπάσκετ του Κεραυνού θα βραβεύσει τις ομάδες εφήβων και παίδων για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Θεσσαλίας. Θα ακολουθήσει η κοπή πίτας του Συλλόγου.
*Εκδήλωση διοργανώνει ο Αθλητικός Όμιλος Λαρισαϊκός-Τιτάνες και ώρα 11 π.μ. στο Κλειστό Κολυμβητήριο του ΕΑΚ Λάρισας με πλούσιο μουσικό πρόγραμμα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass