Μόνος πρώτος ο ΝΟΛ - EXALCO

*ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΘΕΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΗΝ Α.Ε. ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ 11-7 *Γ. ΚΑΝΤΩΝΙΑΣ: ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ

Δημοσίευση: 26 Φεβ 2023 11:20

Του Χρήστου Αρχοντούλη
Φωτ.: Βαγγέλης Κουσιώρας
Τη... μοναξιά της κορυφής στον βόρειο όμιλο του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας απολαμβάνει από χθες το απόγευμα η ομάδα πόλο του Ν.Ο. Λάρισας - EXALCO, η οποία μετά από αξιόλογη εμφάνιση, επικράτησε της αντίστοιχης του Χαϊδαρίου, με σκορ 11-7, σε αγώνα που διεξήχθη στο Ανοιχτό κολυμβητήριο της Νέας Πολιτείας.


Μια νίκη που θα μπορούσε να πάρει ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις, εάν οι παίκτες του Δημήτρη Μπλάνα δεν σημάδευαν τα δοκάρια και ο αντίπαλος τερματοφύλακας δεν πραγματοποιούσε εντυπωσιακές επεμβάσεις.
Η λαρισινή ομάδα έδειξε πως βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, αλλά θα χρειαστεί να έχει την ίδια εικόνα μέχρι το τέλος, για να υλοποιήσει τον στόχο της.
Χαρακτηριστικές είναι και οι δηλώσεις του υπευθύνου της ομάδας Γιώργου Καντώνια: «Καταρχάς θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά και στον προπονητή μας, για τη νίκη και την καλή παρουσία που είχαν. Παραμένουμε προσγειωμένοι, συνεχίζουμε με την ίδια σοβαρότητα την προσπάθειά μας, γνωρίζοντας πως είτε παίζουμε με τον πρώτο είτε με τον τελευταίο, όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Εμείς απολαμβάνουμε το κάθε ματς ξεχωριστά και στο φινάλε θα κάνουμε τον τελικό απολογισμό».
Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του τεχνικού Δημήτρη Μπλάνα: «Πετύχαμε μια σημαντική νίκη και αυτό είναι που κρατάμε. Το ματς είχε διακυμάνσεις στην αρχή, όμως μετά δείξαμε πως είμαστε μια οικογένεια, ήμασταν ουσιαστικοί και δεν είναι τυχαίο πως βρισκόμαστε στην κορυφή. Θα ξεκουραστούμε το διήμερο και από την Τρίτη θα αρχίσει η προετοιμασία, για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Ιωνικό στην Αθήνα στις 5 Μαρτίου».
Όλοι οι παίκτες της λαρισινής ομάδας είχαν πολύ καλή απόδοση, όμως ιδιαίτερη αναφορά αξίζει να κάνουμε στον πολύπειρο Άγγελο Μερκουριάδη, ο οποίος αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση με την αγωνιστικότητά του.
Τα οκτάλεπτα: 2-0, 7-3 (ημ.), 10-5, 11-7
Διαιτητές: Άγις Καρούλης, Γιώργος Αγγελίδης,
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΝΟΛ - EXALCO (Δημήτρης Μπλάνας): Αθανάσιος Μπεζιλιώτης, Χρυσόστομος Δανιήλ, Αλέξανδρος Κουλουκτσής 1, Δημήτριος Στεργίου 1, Αθανάσιος Δανιήλ, Μιχαήλ Παράσχος, Γεώργιος Ζαφειρίου, Βασίλειος Αληχανίδης 3, Γεώργιος Στεργίου 1, Άγγελος Μερκουριάδης 1, Ηλίας Πατούνας 1, Αναστάσιος Μεταξιώτης 2, Χρήστος Τσούτσας, Βασίλειος Πατσίκας, Νικόλαος Κόκκινος.
Α.Ε. ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ (Μιχάλης Ξανθόπουλος): Πανάρας, Φύκουρας 3, Μπόγρης, Αθανασιάς, Γκότσης Γ. 1, Γκότσης Β., Καμενίτσας 2, Ρίκας, Λεμονής 1, Λαμπρόπουλος, Γκραντσάρης, Οικονόμου, Χαντάκης, Τσάκος.

 

ΤΟ ΓΟΥΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ...ΕΓΚΩΜΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ
Ο ΝΟΛ EXALCO προηγήθηκε 2-0 στο πρώτο οκτάλεπτο, όμως οι φιλοξενούμενοι έκαναν την προσωρινή ανατροπή, κερδίζοντας 3-2 στις αρχές του δευτέρου οκταλέπτου. Μόλις όμως έκανε την εμφάνισή του ο περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός, η λαρισινή ομάδα πήρε κεφάλι στο σκορ και αύξησε τη διαφορά, την οποία κράτησε μέχρι το τέλος.
Στο φινάλε του αγώνα, ο κ. Αγοραστός που έφερε γούρι στο ΝΟΛ, έσπευσε να χαιρετήσει τον προπονητή της Α.Ε. Χαϊδαρίου Μιχάλη Ξανθόπουλο και είχαμε εκατέρωθεν φιλοφρονήσεις, καθώς εκείνος του είπε: «Είστε ο κ. Αγοραστός, ένας περιφερειάρχης που κάνατε πολλά έργα και πιστεύω πως θα σας τιμήσει με την ψήφο του η Λάρισα και η Θεσσαλία, διότι είστε και καλός άνθρωπος. Σας εύχομαι ολόψυχα, καλή επιτυχία».
Ο περιφερειάρχης έμεινε έκπληκτος, τον ευχαρίστησε για τα καλά του λόγια και του είπε: «Είστε ένας ευγενέστατος άνθρωπος και ένας προπονητής που μπορεί η ομάδα σας να βρίσκεται στην τελευταία θέση, όμως ο τρόπος κοουτσαρίσματος δείχνει και την επαφή που έχετε με τους παίκτες, αλλά και την προσπάθεια που κάνετε ως ομάδα, παίζοντας καθαρά και χωρίς σκοπιμότητες. Μπράβο σας και εύχομαι ό,τι το καλύτερο στη συνέχεια».

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (Βόρειος όμιλος)
ΧΘΕΣ
ΝΟΛ - EXALCO - Α.Ε. Χαϊδαρίου 11-7
ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
*14.00 Δημοτικό Αλίμου, ΝΟ Καλαμακίου – Ιωνικός Νίκαιας : Ανέστης Κωνσταντινίδης, Γιώργος Στεφανάκης, παρ.: Λευτέρης Γιαννέλλης, Αλυτάρχης: Δημήτρης Γαλήνας
*15.00 Εθνικό Κέρκυρας, ΝΑΟ Κέρκυρας – Άρης Θεσσαλονίκης: Σπύρος Αχλαδιώτης, Κώστας Κυράνης, παρ.: Νίκος Αργυρός
18.00 Δημοτικό Νέας Ιωνίας, ΟΥΚ Βόλου – ΟΦΘ: Μιχάλης Μπιράκης, Γιώργος Θωμάς, παρ.: Μίλτος Ελευθεριάδης, Αλυτάρχης: Πασχάλης Σταμούλης
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. ΝΟ Λάρισας Exalco 91-77 22
2. Ιωνικός Νίκαιας 81-59 19
3. ΟΦΘ 90-56 18
4. Αρης Θεσ/νίκης 80-70 16
5. ΝΑΟ Κέρκυρας 60-73 9
6. ΟΥΚ Βόλου 71-93 7
7. ΝΟ Καλαμακίου 78-86 3
8. ΑΕ Χαϊδαρίου 61-98 3

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass