ΑΕΛ

Αλλαγές λόγω Ηλιάδη...

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΓΚΟΥΤΣΙΔΗ ΕΝΟΨΕΙ ΠΑΟΚ Β’ - ΝΟΚ ΑΟΥΤ ΤΕΘΗΚΕ Ο ΘΟΔΩΡΟΣ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗΣ

Δημοσίευση: 30 Μαρ 2023 11:40

Του Σωτ. Κέλλα

Η απουσία λόγω τιμωρίας του Χάρη Ηλιάδη, στον αυριανό αγώνα της ΑΕΛ με τον ΠΑΟΚ Β’ στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος της Super League 2, δημιουργεί την ανάγκη για αλλαγές στην ομάδα, με τον τεχνικό Παναγιώτη Γκουτσίδη να σκέφτεται διάφορα σχήματα.


Σαν να μην έφθανε αυτό, ήρθε και η απουσία του Θόδωρου Τσιριγώτη, που έπαθε λουμπάγκο, ενώ εκτός δράσης είναι οι τραυματίες εδώ και αρκετό καιρό Θεοδωρόπουλος, Μαξιμένκο και Γαρουφαλιάς.
Ο προπονητής της ΑΕΛ προβληματίζεται για τον παρτενέρ του Γκοτζαμανίδη, που διαρκώς ανεβαίνει σε απόδοση. Αυτός που θα αντικαταστήσει τον Ηλιάδη θα είναι ο Θανάσης Παπαγεωργίου (τότε θα παίξει δεξί μπακ ο Καλουτσικίδης) ή ο Κόλα.
Επίσης, προβληματισμός υπάρχει και για τη μεσαία γραμμή, αφού Θωμαΐδης και Κ. Παπαγεωργίου θεωρούνται σίγουροι, αλλά ο Πλέγας δείχνει κουρασμένος και ίσως δούμε τον Νικολιά πίσω από τον Όγκμποε στη μεσαία γραμμή και στα πλάγια στην επίθεση τους Πεντρόσο και Νίνο.
Όλα αυτά, βέβαια, είναι υποθετικά, γιατί η τελική απόφαση του Γκουτσίδη θα γίνει γνωστή λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης.
Πιθανή ενδεκάδα θα είναι οι Σουλούκος, Θ. Παπαγεωργίου, Μαϊδανός, Καλουτσικίδης ή Κόλα, Θωμαΐδης, Κ. Παπαγεωργίου, Πλέγας ή Πεντρόσο, Νικολιάς, Όγκμποε και Νίνο.
Χθες η ομάδα προπονήθηκε στα τελειώματα, ενώ υπήρξε και οικογενειακό διπλό. Η προετοιμασία για την αυριανή αναμέτρηση θα ολοκληρωθεί σήμερα, όποτε και θα ανακοινωθεί και η αποστολή του αγώνα με τον ΠΑΟΚ.
Το παιχνίδι θα είναι δυνατό και η ΑΕΛ θέλει τη νίκη για να διατηρήσει τις λιγοστές ελπίδες ανόδου, ενώ ο ΠΑΟΚ Β’ παίζει για το γόητρο και μόνο, αφού οποιαδήποτε θέση στον βαθμολογικό πίνακα δεν έχει καμία σημασία.

 

ΔΗΛΩΣΗ ΧΡΙΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
Σε χθεσινή του δήλωση ο οικονομικός διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΛ Τάσος Χριστακόπουλος παραδέχθηκε ότι υπάρχει αξιόγραφο για το σύνολο των οικονομικών υποχρεώσεων που υπήρχαν σε βάρος της ΠΑΕ προς Δ.Ο.Υ. και ΕΦΚΑ, ανερχόμενες σε 1.750.457,93 ευρώ, που είχαν δημιουργηθεί πριν την ανάληψη του νέου ιδιοκτησιακού καθεστώτος. Επίσης, τόνισε κατηγορηματικά ότι οι δόσεις των ανωτέρω οφειλών πληρώνονται κανονικά και εμπρόθεσμα και σήμερα η ΠΑΕ ΑΕΛ είναι ενήμερη φορολογικά και ασφαλιστικά.
Τέλος, ο ίδιος τονίζει ότι έχει καταβληθεί μέχρι σήμερα για παλαιές οφειλές συνολικό ποσό 1.264.471,00 ευρώ, που αφορά δόσεις σε Εφορία, ΙΚΑ, ξένους ποδοσφαιριστές (ΒΑΝ – UEFA – FIFA), παλαιοί ποδοσφαιριστές και υπόλοιπα στους υπάρχοντες ποδοσφαιριστές και υπαλλήλους της ομάδας. Είπε, επίσης, ότι η νέα διοίκηση καλείται να εξοφλήσει επιπλέον ποσό 361.036,91 ευρώ, που αφορά ληξιπρόθεσμες και απαιτητές οφειλές προμηθευτών της ΠΑΕ ΑΕΛ, την ύπαρξη, όπως είπε, των όποιων οφειλών δεν γνώριζαν οι νέοι ιδιοκτήτες, δεδομένου ότι κατά τον χρόνο μεταβιβάσεως των μετοχών δεν συμπεριλήφθηκαν στη σχετική συμφωνία.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass