Το 1st Larissa Cycling Forum στην πόλη μας

*ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΟΥΝ ΟΙ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ 1-3 ΙΟΥΝΙΟΥ

Δημοσίευση: 31 Μαρ 2023 11:32

Υπογράφηκε χθες το μεσημέρι στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημαρχείου Λάρισας, το μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Λαρισαίων και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας. Στο πλαίσιο της εν λόγω υπογραφής, παραχωρήθηκε συνέντευξη Τύπου για τη διοργάνωση του 1st

Larissa Cycling forum που θα διεξαχθεί το τριήμερο από 1 έως 3 Ιουνίου.
«Η πόλη αλλάζει κουλτούρα. Ήταν μονόδρομος το 1st Larissa Cycling Forum. Είμαστε στη θέση να συνυπογράψουμε ένα τριετές τέτοιο συμβόλαιο, να προωθήσουμε την υπόθεση του ποδηλάτου ο καθένας από τη μεριά του.
Βασικά στοιχεία του φόρουμ: η εκπαίδευση μικρών και μεγάλων, η διάδοση της ποδηλατικής κουλτούρας, η προβολή της πόλης μας στο εξωτερικό, η ενσωμάτωση καλών πρακτικών στην πόλη. Ίσως είναι λίγο και το τριετές συμβόλαιο. Παράλληλα θα λάβουν χώρα κι άλλες δραστηριότητες στην πόλη: Ποδήλατο και σχολείο, ποδήλατο και δουλειά, ποδήλατο και ψώνια, ποδήλατο για την υγεία» τόνισε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολος Καλογιάννης.
«Θα προσπαθήσουμε το συνέδριο να πετύχει. Να περάσουμε το μήνυμα στη νεολαία πως η χρήση του ποδηλάτου έχει πολλά, οφέλη όχι μόνο για την υγεία, αλλά και για το περιβάλλον της πόλης» σημείωσε ο πρόεδρος της ΕΟΠ κ. Βασίλης Διαμαντόπουλος. «Υπάρχουν μεγάλες διοργανώσεις στην περιοχή μας» επισήμανε ο ταμίας της ΕΟΠ κ. Σάββας Τσοπούρογλου. «Επιγραμματικά στις 26 του μηνός θα γίνει σχολικό πρωτάθλημα στο Μεζούρλο. 20-21 του μηνός το πρωτάθλημα εφήβων και νέων ανδρών στο Κιλελέρ και στην Αγιά (η διαδρομή θα περάσει κι από τα Τέμπη). 28-29 του μηνός τον Διεθνή Αγώνα Ποδηλασίας στον Κίσσαβο» συμπλήρωσε.
Στη συνέντευξη Τύπου τον λόγο πήραν επίσης η γενική γραμματέας της ΕΟΠ κα Τβισς Σαμπρίνα και το μέλος της Επιτροπής Ανάπτυξης της ΕΟΠ κ. Θάνος Γεωργίου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass