Κέρδισε, ελπίζει…

ΜΕ ΧΑΤ ΤΡΙΚ ΤΟΥ ΟΓΚΜΠΟΕ Η ΑΕΛ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ Β' ΜΕ 3-2 - ΑΠΟ ΜΟΙΡΑΙΟΣ ΕΓΙΝΕ ΩΡΑΙΟΣ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΣΟΥΛΟΥΚΟΣ - ΡΕΣΙΤΑΛ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΓΚΟΥΤΣΙΔΗ - ΓΚΟΤΖΑΜΑΝΙΔΗΣ: ΕΙΧΑΜΕ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

Δημοσίευση: 01 Απρ 2023 11:15

Ρεπορτάζ: Σωτ. Κέλλας

Η ΑΕΛ κέρδισε χθες τον ΠΑΟΚ Β' με 3-2 στο Αλκαζάρ το πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2 και ελπίζει σε άνοδο.

Ήταν ένα παιχνίδι που όσοι το παρακολούθησαν ήταν τυχεροί, καθώς μπήκαν πέντε τέρματα (τα τέσσερα στο πρώτο μέρος), με το τελευταίο που έκρινε την αναμέτρηση στο 89’ από τον μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μάριο Όγκμποε, με εύστοχο χτύπημα πέναλτι.
 Οι «βυσσινί» προηγήθηκαν δύο φορές με τον Ογκμποε, στο 2ο και στο 19ο λεπτό, αλλά οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με τον Μπράντονιτς, που σκόραρε στο 16΄ με πέναλτι και στο 27΄. Στο 85΄ η ομάδα του ΠΑΟΚ Β' κέρδισε νέο πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε αυτή τη φορά ο Γκορντεζιάνι, όμως ο Σουλούκος απέκρουσε και από μοιραίος (έκανε το πρώτο πέναλτι, ενώ είχε αποκρούσει αμυντικός της ΑΕΛ καθαρά με κεφαλιά) έγινε ωραίος, αποδεικνύοντας ότι η λαρισινή ομάδα έχει εξαιρετικό ταλαντούχο τερματοφύλακα. Είχε απόλυτα δίκιο στην έντασή του όταν τον χτύπησε ο Δαρέλας, αλλά πρέπει να συγκρατεί τα νεύρα του καθώς «φλέρταρε» με την κόκκινη κάρτα. Και η ΑΕΛ τον έχει απόλυτη ανάγκη γιατί ο Σουλούκος είναι το μέλλον της ομάδας που διαγράφεται ευοίωνο.
 Λίγα λεπτά αργότερα, ήταν σειρά των «βυσσινί» να κερδίσουν πέναλτι και ο Ογκμποε με το τρίτο προσωπικό γκολ του στο 89΄ διαμόρφωσε το τελικό 3-2, το οποίο επιτρέπει στην ΑΕΛ να διατηρεί ελπίδες ανόδου.
Τελικά όπως αποδεικνύεται Όγκμποε, Γκοτζαμανίδης, Θανάσης Παπαγεωργίου ήταν αναντικατάστατοι και όταν επέστρεψαν στην ομάδα επέστρεψε και αυτή στις νίκες, σε συνδυασμό και με την …επιστροφή βέβαια του Παναγιώτη Γκουτσίδη που χθες έκανε πολύ καλό κοουτσάρισμα «φρεσκάροντας» σε καίρια σημεία την ομάδα.
Ο Νίκος Γκοτζαμανίδης δεν άντεξε μετά το τέλος του αγώνα και αποκάλυψε ότι υπήρξαν ενδοοικογενειακά προβλήματα στην ομάδα, αφήνοντας αιχμές και η ειλικρίνειά του αποδεικνύεται παροιμιώδης. Τα προβλήματα τώρα λύθηκαν. Μάθαμε και ένα μέρος για τα αίτια των άσχημων εμφανίσεων της ΑΕΛ…Ο ΑΓΩΝΑΣ
Ο τεχνικός της ΑΕΛ Παναγιώτης Γκουτσίδης ξεκίνησε με τακτική 4-3-3 (σε όλο το παιχνίδι έπαιξε το ίδιο) έχοντας κάτω από τα δοκάρια τον Σουλούκο, στην άμυνα τους: Θανάση Παπαγεωργίου (δεξιά), Κόλα, Γκοτζαμανίδη (σέντερ μπακ), Μαϊδανό (αριστερά), στη μεσαία γραμμή τους: Θωμαΐδη, Αντράντα και Κώστα Παπαγεωργίου και στην επίθεση τους: Νίνο (αριστερά), Νικολιά (δεξιά) και τον Μάριο Όγκμποε στην κορυφή.
Από την άλλη πλευρά και ο προπονητής του ΠΑΟΚ Β' Πάμπλο Γκαρσία αγωνίστηκε με την ίδια τακτική έχοντας τον Μπαλωμένο κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα τους: Τσοπούρογλου (δεξιά), Παναγιώτου, Μορικέλι (σέντερ μπακ), Τσαούση (αριστερά). Στα χαφ αγωνίστηκαν οι Ουεντράογκο και Νινούα, ενώ πιο μπροστά τους ο Δαρέλας. Στην επίθεση στα άκρα ήταν οι Μπράντονιτς και Χατζηστραβός, ενώ ο Πανίδης επιλέχθηκε στη θέση του επιθετικού.

 

ΟΙ ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΚΟΛ
Η ΑΕΛ ξεκίνησε ιδανικά το παιχνίδι και μετά από 63 δευτερόλεπτα έγινε το 1-0 όταν σε σέντρα του Κώστα Παπαγεωργίου ο Όγκμποε κάνει το 1-0.
Η ομάδα του ΠΑΟΚ Β' αντέδρασε γρήγορα και στο 14′ ο Νινούα εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά και ο Μορικέλι πιάνει κεφαλιά από το σημείο του πέναλτι και αποκρούει ο Σουλούκος. Στη συνέχεια η μπάλα φθάνει εκ νέου στον Νινούα, ο Μαϊδανός αποκρούει, αλλά ο Σουλούκος πέφτει πάνω στον Χατζηστραβό και ο διαιτητής Βάτσιος καταλογίζει πέναλτι.
Το εκτελεί ο Μπράντονιτς και κάνει το 1-1, ενώ ο πανηγυρισμός του στη θύρα των οργανωμένων έπρεπε να τιμωρηθεί με κάρτα.
Στον καταλογισμό του πέναλτι μπήκε μέλος της ιδιοκτησίας της ΑΕΛ μέσα στον αγωνιστικό χώρο, ενώ μετά την ισοφάριση αποβλήθηκε ο φροντιστής της ομάδας και δέχθηκε κίτρινη κάρτα ο υπεύθυνος ασφαλείας της ομάδας που βρέθηκε στον πάγκο.
Η απάντηση της ΑΕΛ ήταν άμεση και στο 19’ ο Όγκμποε με κεφαλιά κάνει το 2-1 ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Κώστα Παπαγεωργίου.
Στο 22’ ένα μακρινό σουτ του Ουεντραόγκο καταλήγει άουτ, ενώ λίγο αργότερα γίνεται το 2-2 όταν ο Πανίδης με εκπληκτική πάσα τροφοδοτεί τον Μπράντονιτς και αυτός δεν δυσκολεύεται να πλασάρει τον τερματοφύλακα της ΑΕΛ.
Μετά τα τέσσερα γκολ, ο ρυθμός αρχίζει να πέφτει και μόνες αξιόλογες φάσεις ήταν δύο σουτ, ένα του Ουεντραόγκο στο 32’ και ένα του Θωμαΐδη στο 40’.
Όμως στο 40′ ο Πανίδης κλέβει την μπάλα από τον Κόλα έξω από τη μεγάλη περιοχή και αριστερά κάνει σέντρα και ο Μπράντονιτς από κοντά δεν μπορεί να νικήσει τον Σουλούκο, που κάνει την πρώτη μεγάλη απόκρουση του αγώνα.
Ο αγώνας έκλεισε με ένα σουτ του Νινούα μέσα από τη μεγάλη περιοχή που καταλήγει άουτ.
Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε κατακόρυφα και ένα αδύναμο σουτ του Πανίδη στο 50’ μέσα από τη μεγάλη περιοχή που μπλόκαρε ο Σουλούκος, να είναι η μόνη καλή φάση μέχρι το 80’.
Στο 82’ σε ένα φάουλ του Μαυριά μπλόκαρε την μπάλα ο Μπαλωμένος, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Σαλαμούρος μέσα από τη μεγάλη περιοχή έστειλε την μπάλα άουτ.
Δύο λεπτά αργότερα ο ΠΑΟΚ Β' κερδίζει το δεύτερο πέναλτι σε ανατροπή του Σπυρίδη από τον Θωμαΐδη στο ύψος της μικρής περιοχής.
Το εκτελεί ο Μορικέλι και αποκρούει ο Σουλούκος. Εντύπωση έκανε ότι δεν το χτύπησε ο Μπράντονιτς που κυνηγούσε το χατ-τρικ… Καλύτερα όμως για την ΑΕΛ…
Πέντε λεπτά αργότερα κερδίζει πέναλτι η ΑΕΛ όταν ο Παναγιώτου ανατρέπει τον Πεντρόσο. Ο Όγκμποε ευστοχεί και διαμορφώνει το 3-2! Η ΑΕΛ παίρνει μια περιπετειώδη νίκη …

 

Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ
Από την ΑΕΛ κορυφαίοι Σουλούκος (μετά το 30’), Γκοτζαμανίδης (πόσο έλειψε τις πέντε αγωνιστικές της τιμωρίας του που λανθάνουσα γλώσσα μίλησε για λάθος, η απόλυτη ειλικρίνεια), Όγκμποε (τρία γκολ και μεταγραφή …χειμώνα), Θανάσης Παπαγεωργίου (αδικαιολόγητα μάλλον είχε τεθεί εκτός ομάδας), Κώστας Παπαγεωργίου (είχε συμμετοχή στα δύο γκολ).
Ο Μαϊδανός καλός, ο Κόλα όχι τόσο… Λάθος που επιλέχθηκε να λείψει ο Ηλιάδης από ένα τόσο δύσκολο παιχνίδι, αλλά δεν ευθύνεται ο Γκουτσίδης.
Ο Θωμαΐδης το πάλεψε, ενώ Νικολιάς, Πεντρόσο, Μαυριάς και Νίνο τα έδωσαν όλα. Από τις αλλαγές όλοι προσπάθησαν για το καλύτερο.
Από τον ΠΑΟΚ Β' καλύτερος ο Ουενταόγκο και ακολούθησαν οι: Χατζηστραβός, Μπράντονιτς, Πανίδης.

 

Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Ο διαιτητής Βάτσιος (Δυτικής Αττικής) έδωσε τρία πέναλτι για τα οποία δέχθηκε πολλές διαμαρτυρίες, αλλά όταν δεν έχεις VAR τότε δεν μπορεί κανείς να βγάλει ασφαλή συμπεράσματα. Όμως σίγουρα έπρεπε να υπάρχει ποινή για τον Μπράντονιτς στους πανηγυρισμούς μπροστά στους φίλους της ΑΕΛ. Κίτρινες κάρτες είδαν οι: Σουλούκος, Θωμαΐδης, Καλουτσικίδης, Πεντρόσο, Μοριτσέλι, Δαρέλας.
Σωστοί στις υποδείξεις οι δυο βοηθοί: Νιδριώτης, Κολλιάκος (Αθηνών).

 

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΑΕΛ (Γκουτσίδης): Σουλούκος, Θ. Παπαγεωργίου (59′ Καλουτσικίδης), Μαϊδανός, Κόλα, Γκοτζαμανίδης, Κ. Παπαγεωργίου (73′ Μιλτιάδης), Αντράντα (59′ Πλέγας), Θωμαΐδης, Νικολιάς (59′ Μαυρίας), Νίνο (55′ Πεντρόσο), Όγκμποε
ΠΑΟΚ Β' (Γκαρσία): Μπαλωμένος, Μοριτσέλι, Παναγιώτου, Τσοπούρογλου, Τσαούσης, Ουεντραόγκο, Νινούα (86′ Μελετίδης), Δαρέλας (72′ Σπυρίδης), Μπράντονιτς (86′ Σπυράκος), Χατζηστραβός (72′ Γκορντεζιάνι), Πανίδης (66′ Σαλαμούρας)

 

Ο Θ. Κυπαρίσσης ξανά γενικός αρχηγός

ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΛΕΞΗ ΚΟΥΓΙΑ

Δεύτερη θητεία ως γενικός αρχηγός στην ΠΑΕ ΑΕΛ ο Θωμάς Κυπαρίσσης αφού στην ίδια θέση ήταν και την εποχή του Αλέξη Κούγια, όταν η ομάδα ανέβηκε στη μεγάλη κατηγορία, ενώ υπήρξε και ένα διάστημα στη μεγάλη κατηγορία… Υπενθυμίζουμε ότι υπήρξε παίκτης της ΑΕΛ την περίοδο 2003-2007 όπου συμμετείχε σε δύο ανόδους (από Γ’ σε Β’ Εθνική και στη συνέχεια στην Α’ Εθνική).

 

Κλήση σε απολογία του Ηρακλή που πούλησε εισιτήρια στους φίλους της ΑΕΛ χωρίς να το ζητήσει η ΠΑΕ

Σε απολογία κλήθηκε η ομάδα του Ηρακλή Λάρισας για την ερχόμενη Παρασκευή 7 Απριλίου και ώρα 13.00 γιατί στο 37' και 90'+, φίλαθλοι της ΠΑΕ ΑΕΛ, στους οποίους πούλησε εισιτήρια χωρίς να το ζητήσει η ΠΑΕ, εκφώνησαν σύνθημα κατά του πρώην μεγαλομέτοχου κ. Κούγια σύμφωνα με τα όσα γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα.

 

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΚΟΥΤΣΙΔΗΣ:
Η νίκη θα μας δώσει ψυχολογία

ΣΝΑΟΥΤΣΕΡ: ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΟΜΑΔΑ

Ενδιαφέρον είχε και το… τρίτο ημίχρονο της αναμέτρησης ΑΕΛ - ΠΑΟΚ Β’, όπου οι προπονητές και παίκτες των δύο ομάδων, τόνισαν τα εξής:
Παναγιώτης Γκουτσίδης (ΑΕΛ): «Ξέραμε ότι είχαμε σήμερα ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Θεωρώ ότι είναι μία ομάδα από τις καλύτερες, αν όχι η καλύτερη, όσον αφορά ταλέντο και μεγάλο μέλλον σ' αυτήν την ομάδα. Και όπως είχα πει τα παιδιά, για να κερδίσεις αυτήν την ομάδα πραγματικά όχι μόνο πρέπει να παίξεις ποδόσφαιρο, αλλά πρέπει να "ματώσεις" κιόλας. Υπήρχε η διάθεση, υπήρχε το καλό ξεκίνημα, βάλαμε ένα πολύ ωραίο γκολ. Από εκεί και πέρα πιστεύω ότι πρέπει να διορθώσουμε κάποια πράγματα, έτσι ώστε να διαχειριζόμαστε καλύτερα το παιχνίδι, έτσι ώστε να μη δεχόμαστε εύκολα γκολ. Βάλαμε ένα γκολ με συνδυασμό και δεχθήκαμε δύο εύκολα γκολ από λάθη δικά μας. Είναι πολύ δύσκολο να ανατρέψεις την ψυχολογία, όταν σκοράρεις, σε ισοφαρίζουν, ξανασκοράρεις, ξαναϊσοφαρίζουν και έχεις να αντιμετωπίσεις φυσικά και αυτήν την ομάδα. Τα παιδιά προσπάθησαν πάρα πολύ, βγάλαν κούραση, προσπαθήσαμε να βάλουμε πιο φρέσκους παίκτες όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Και εκεί βοηθήθηκε η ομάδα όσον αφορά το κομμάτι να μπορέσουμε να αντεπεξέλθουμε σ' αυτήν την ομάδα και να φτάσουμε κοντά στην αντίπαλη εστία και στο τέλος να είμαστε και τυχεροί, ο Σουλούκος να αποκρούσει το πέναλτι και ο Μάριος να το βάλει και να κάνουμε μια μεγάλη νίκη. Μία νίκη που πραγματικά θα δώσει ψυχολογία και θα δώσει χρόνο πάνω από όλα σε αυτά τα παιδιά να ξεκουραστούν, για να μπορέσουν τουλάχιστον να παρουσιάζονται μέσα στον αγωνιστικό χώρο έτσι όπως θέλουμε εμείς, έτσι όπως θέλει και ο κόσμος. Πιο μαχητές, πιο δυνατοί, με μεγάλη διάρκεια στο παιχνίδι. Αυτό μας λείπει από την ομάδα».
-Για τα σχόλια από την κερκίδα στην επιλογή παικτών:
«Πέρυσι που ήρθα ο Μιλτιάδης δεν έπαιζε ούτε σε διπλό. Όπως και ο Νίνο. Εγώ ήμουν αυτός που τους χρησιμοποίησε σε επίσημα παιχνίδια και θα φανεί αν έκανα καλά ή όχι».
-Για τη διαιτησία σε σύγκριση με το ματς με τον Πανσερραϊκό:
«Ο Βάτσιος και σε άλλα παιχνίδια από ότι έχω δει έχει αφήσει προβληματισμό. Στο πέναλτι του ΠΑΟΚ περίμενα να δω κόρνερ και είδα να δείχνει την άσπρη βούλα. Δεν μπορώ να συγκρίνω με το έγκλημα που έγινε με τον Πανσερραϊκό. Θα μπορούσαμε στο ημίχρονο να κερδίζουμε 0-3 και πήγαμε μόλις με 0-1 και με αποβολές και εντάσεις. Αυτοί που ήμασταν στο γήπεδο μπορούμε να πούμε μόνο τι έγινε. Ήταν μια κλοπή και όσα χρόνια είμαι στο ποδόσφαιρο, η διαιτησία με τον Πανσερραϊκό είναι η χειρότερη που έχω βιώσει».
*Στην αντίπερα όχθη, ο Μίροσλαβ Σνάουτσερ, συνεργάτης του Πάμπλο Γκαρσία στην τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ B, εμφανίστηκε ικανοποιημένος από τους παίκτες του παρά την ήττα.
«Ήρθαμε σε μία πολύ δύσκολη έδρα με σκοπό να κερδίσουμε. Ο στόχος μας πάντα είναι η νίκη και γενικά κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Σίγουρα για τους φιλάθλους ήταν ένα ωραίο ματς με πολλά γκολ. Το ποδόσφαιρο όμως έτσι είναι στο τέλος θα μπορούσαμε να κερδίσουμε με το πέναλτι που κερδίσαμε, αλλά τιμωρηθήκαμε και η ΑΕΛ σκόραρε και πήρε αυτή τους τρεις βαθμούς.
Εμείς δεν μπορούμε να πούμε κάτι για τα παιδιά, γιατί έκαναν ένα πολύ καλό παιχνίδι κόντρα σε μία ομάδα με καλούς παίκτες που έχουν πολλές εμπειρίες. Εμείς έχουμε άλλους στόχους για τους παίκτες μας και θέλουμε να βελτιωθούν για να παίξουν στην πρώτη ομάδα.
Αυτή η δουλειά φαίνεται στο γήπεδο, αλλά σήμερα δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Το πρωτάθλημα έχει ακόμα αρκετό δρόμο και θα παλέψουμε για να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε».


ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΙΚΤΩΝ
Νίκος Γκοτζαμανίδης (ΑΕΛ): «Σήμερα είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία πάρα πολύ ομάδα και ίσως από τις καλύτερες στο πρωτάθλημα. Είναι όλοι νέα παιδιά που αγωνίζονται με όρεξη και χωρίς άγχος και αισθάνονται μέλη της πρώτης ομάδας.
Εγώ όμως θα σταθώ στην κατάθεση ψυχής που έκαναν οι συμπαίκτες μου σε ένα ματς ροντέο. Σημειώθηκαν πολλά γκολ και όλοι μέχρι το τέλος το ζήσαμε έντονα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Σουλούκο που έβγαλε το πέναλτι στο τέλος και μας έδωσε τη δυνατότητα να ελπίζουμε για το καλύτερο αποτέλεσμα.
Σίγουρα έχουμε περιθώρια βελτίωσης και θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Η ομάδα πέρασε από ένα δύσκολο διάστημα, αλλά ανακάμπτει αυτήν τη στιγμή».
-Για την έλλειψη διάθεσης στα προηγούμενα ματς: «Εγώ είχα μία μεγάλη αποχή μετά από μία λάθος απόφαση στον Πανσερραϊκό. Όλα αυτά τα πράγματα επηρεάζουν την ομάδα και την οικογένειά μας. Όλοι λοιπόν περνάμε και δύσκολες στιγμές και δεν θα το κρύψω είχαμε κι εμείς δικά μας θέματα εσωτερικά, αλλά τα λύσαμε. Η ομάδα πλέον ανεβαίνει και το δείχνει με το ποδόσφαιρό της. Από εδώ και πέρα μέχρι το τέλος η ΑΕΛ θα κάνει αυτό που έπρεπε να κάνει σε όλο τον πρώτο γύρο».
Τέλος, ο Δημήτρης Μοναστηρλής, μέλος και της Εθνικής Κ-19 που προκρίθηκε στις 8 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, αναφέρθηκε στην εμπειρία αυτή, αλλά και στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΛ: «Ο στόχος από την αρχή ήταν η νίκη. Μπήκαμε δυνατά στο ματς κι όλα τα παιδιά έκαναν μεγάλη προσπάθεια για να το πετύχουμε. Σε κάποιες στιγμές όμως σταθήκαμε άτυχοι κι εκεί που θα μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει 2-3 με το πέναλτι, έγινε το 3-2. Δεν πτοούμαστε όμως. Το πρωτάθλημα έχει αρκετό δρόμο ακόμα και θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Εμείς βάζουμε στόχο να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε».
-Για το κομμάτι της Εθνικής: «Με την Εθνική ζήσαμε απίστευτες στιγμές και ήταν μία πολύ ωραία εμπειρία. Πλέον είμαστε στις καλύτερες οχτώ ομάδες της Ευρώπης και θέλουμε να φτάσουμε μέχρι το τέλος».
-Για τον Λαρισαίο Νίκο Μπότη που από τον ΠΑΟΚ πήγε στην Ιντερ: «Έχουμε έναν υγιές συναγωνισμό με τον Νίκο και προσπαθούμε να γίνουμε καλύτεροι».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass