Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πανέτοιμος ο Ηρακλής Λάρισας

ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟ - ΟΙ ΛΑΡΙΣΑΙΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ «ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΟΥΣ»

Δημοσίευση: 25 Μαϊ 2023 12:15

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Μέσα σε καλό κλίμα συνεχίζει την προετοιμασία του ο Ηρακλής Λάρισας, ενόψει της δύσκολης κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Πανσερραϊκό, παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Φιλιππούπολης (16:00) και παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον.


Η λαρισινή ομάδα στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος της Super League 2 και για τον Α’ Όμιλο, θέλει στον συγκεκριμένο αγώνα να κάνει την υπέρβαση και εννοούμε φυσικά να πάρει τους τρεις βαθμούς.
Κατά πόσο αυτό θεωρείται εφικτό θα φανεί στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Φιλιππούπολης, όπου εκεί οι παίκτες του Ηρακλή καλούνται να κάνουν κατάθεση ψυχής και να κατακτήσουν νικηφόρο αποτέλεσμα.
Και μπορεί οι «κυανόλευκοι» να βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο, όμως ακόμη υπάρχουν ελπίδες και θα προσπαθήσουν να αποσπάσουν ένα θετικό αποτέλεσμα, για να αντιμετωπίσουν μετά στις τρεις τελευταίες μάχες του… πολέμου, με διαφορετική ψυχολογία τους αντιπάλους τους.
Αναμφίβολα ο αγώνας με την πρωταθλήτρια ομάδα των Σερρών, είναι ένα παιχνίδι που αναμένεται να το πάρει αυτός που το θέλει περισσότερο, αλλά και εκείνος που θα κάνει τα λιγότερα λάθη. Ο τεχνικός του Ηρακλή Χρήστος Χατζηλιάδης, συνεχώς κάνει λόγο πως οι παίκτες του μπορούν να φτάσουν στην επιτυχία, αρκεί και οι ίδιοι να το πιστέψουν, έχοντας υπομονή στο παιχνίδι τους και αποφεύγοντας βεβιασμένες ενέργειες που στοιχίζουν.
Παράλληλα και η βοήθεια από τον κόσμο της Λάρισας είναι αναγκαία, άλλωστε η ΑΕΛ έχει ρεπό, δεν υπάρχει άλλη αγωνιστική δραστηριότητα τη συγκεκριμένη ώρα και οι φίλαθλοι καλούνται να γίνουν ο 12ος παίκτης της ομάδας.
Θα είναι καλό για το λαρισινό ποδόσφαιρο, να είναι και ο Ηρακλής την καινούργια αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα της Super League 2.

 

ΤΑΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΤΕΡΜΑ
Κατά τα άλλα, χθες κατά την πρωινή προπόνηση στο γήπεδο της Κοιλάδας, δόθηκε έμφαση στη φυσική κατάσταση και οι παίκτες είχαν διάθεση, κατά την εκτέλεση των ασκήσεων.
Σήμερα η προπόνηση είναι απογευματινή και το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει, ασκήσεις τακτικής, αλλά και το καθιερωμένο οικογενειακό δίτερμα, όπου ο προπονητής Χρήστος Χατζηλιάδης θα δοκιμάσει διάφορα σχήματα και παράλληλα θα δει σε τι κατάσταση βρίσκεται ο Δημήτρης Τασιούλης που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του, ώστε να τον υπολογίζει για τον κυριακάτικο αγώνα.
Εκτός πλάνων είναι και σε αυτό το ματς, ο Λούκας Γκαρσία, ο οποίος τραυματίστηκε στον αγώνα με τον Αλμωπό Αριδαίας.

 

ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΣΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ
Εν τω μεταξύ, το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Super League 2 επέβαλε χθες εξοντωτική ποινή στον Ηρακλή Λάρισας, εξαντλώντας όλη την αυστηρότητά του. Συγκεκριμένα, επέβαλε ποινή διεξαγωγής δύο αγώνων χωρίς θεατές για τα όσα διαδραματίστηκαν στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ Β’ στο AEL FC ARENA.
Έτσι, το παιχνίδι της 29ης αγωνιστικής με τον Μακεδονικό στη Φιλιππούπολη θα γίνει χωρίς την παρουσία φιλάθλων.
Παράλληλα, επιβλήθηκαν ποινές απαγόρευσης στον αγωνιστικό χώρο, πέντε και τριών αγωνιστικών ημερών αντίστοιχα, στους κ. Καραναστάση και Λίταινα, και επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο στη λαρισινή ομάδα συνολικά 30.500 ευρώ.
*Η διοίκηση του Ηρακλή θα καταθέσει έφεση για όλες τις παραπάνω ποινές.