Για το «θαύμα» της παραμονής

ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΟΑΚΑ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟ Β’

Δημοσίευση: 03 Ιουν 2023 12:25

Του Σωτ. Κέλλα

Για το «θαύμα» της παραμονής θα αγωνιστεί σήμερα ο Ηρακλής Λάρισας στο ΟΑΚΑ (ένα γήπεδο «θρύλο» για τους περισσότερους παίκτες των ελληνικών ομάδων πλην Super League 1) στις 17.00 με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό Β’.


Η λαρισινή ομάδα για να παραμείνει στην κατηγορία χρειάζεται τρεις νίκες σε ισάρριθμα παιχνίδια, ενώ και με επτά βαθμούς, εφόσον κερδίσει τα παιχνίδια με Μακεδονικό (εντός) και Βέροια (εκτός), έχει σημαντικές πιθανότητες.
Πάντως σε περίπτωση άτυχων αποτελεσμάτων στα δύο τελευταία παιχνίδια η υπόθεση παραμονή περιπλέκεται.
Μετά την εντυπωσιακή εμφάνιση και νίκη επί του Πανσερραϊκού, τώρα θέλει να κερδίσει και τον ΠΑΟ Β’, που όπως έδειξε στη Ρόδο με τον Διαγόρα, όπου έχασε με 4-1, δεν έχει καλή απόδοση.
Ο τεχνικός Χρήστος Χατζηλιάδης που θα στερηθεί των υπηρεσιών από τους τιμωρημένους Γκαρσία και Λίταινα ζήτησε από τους παίκτες του να τα δώσουν όλα για να πετύχουν τον στόχο τους.
Οι παίκτες που είναι διαθέσιμοι είναι οι: Φαρμάκης, Παπαγιάννης, Γκαλίτσιος, Λαγωνίδης, Γιαννίτσης, Καμπέρης, Γκουγκούδης, Μπαλαμώτης, Ευθυμιάδης, Χατζής, Μπόσιο, Αλτάνης, Σούμπαση, Κέρη, Τασιούλης, Κάσας, Συρεγγέλας, Λεσάι, Ζαφειρίου.

 

Ο ΠΑΟ Β’
Με προπόνηση στο Ολυμπιακό Στάδιο ολοκληρώθηκε χθες το μεσημέρι η προετοιμασία του Παναθηναϊκού Β’ για τον αγώνα με τον Ηρακλή Λάρισας για την 28η αγωνιστική του Α’ Ομίλου της Super League 2.
Το πρόγραμμα των «πράσινων» περιλάμβανε ταχύτητες, rondo, τελειώματα και στατικές φάσεις. Απουσίασαν οι τραυματίες Μπιλάλ και Ταβάρες, ο Αγκοστίνιο με άδεια και οι Τουρκοχωρίτης, Κρυπαράκος λόγω υποχρεώσεων με την Εθνική Ελπίδων.
Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Αγιώτης τεχνικός και πρώην της ΠΑΕ ΑΕΛ Σωτήρης Αντωνίου ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή του Παναθηναϊκού Β’ για το σημερινό εντός έδρας ματς.
Αυτοί είναι οι: Σουρδής, Λίλο, Μαργκόνο, Σερπέζης, Σιδεράς, Βουτσάς, Αθανασακόπουλος, Μαρτίνης, Εμπό, Μαντσίνι, Φουρτάδο, Νταμπίζας, Βολάκης, Αντωνίου, Κυριόπουλος, Παυλάκης, Προδρομίτης, Σαρδέλης, Καρβούνης, Συμεωνίδης, Λάμψιας, Καραμπάς.

 

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Στάμος (Ηλείας) με βοηθούς τους: Πάγκαλο (Λασιθίου), Αρμακόλα (Κυκλάδων).


ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Στο 30ό Δημοτικό Σχολείο Λάρισας (φωτ.) βρέθηκε το τεχνικό επιτελείο της ΠΑΕ Ηρακλής Λάρισας και είχε την ευκαιρία να μιλήσει σε αναπτυξιακές ηλικίες για τον αθλητισμό και ιδιαίτερα για το ποδόσφαιρο.
Ο τεχνικός του Ηρακλή Λάρισας κ. Χρήστος Χατζηλιάδης, ο γυμναστής κ. Χαράλαμπος Παναγούλης και ο προπονητής τερματοφυλάκων κ. Βαγγέλης Τσότσας, συζήτησαν για αρκετή ώρα για το όφελος που έχουν τα νέα παιδιά να ασχολούνται με τον αθλητισμό.
Ήταν μία ενδιαφέρουσα συζήτηση σε εξαιρετικό κλίμα, με πολλά χαμόγελα από τους μικρούς μαθητές του 30ού Δημοτικού Σχολείου Λάρισας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass