Πρωταθλήτρια η Λάρισα στο 25° Ευρωπαϊκό Τουρνουά Ποδοσφαίρου Σιδηροδρομικών

Δημοσίευση: 12 Ιουν 2023 11:20

Στον Βόλο συναντήθηκαν φέτος οι Ευρωπαίοι σιδηροδρομικοί για το 25° διεθνές τουρνουά ποδοσφαίρου σιδηροδρομικών. Ο 25ετής και πλέον θεσμός που διοργανώθηκε από τον Σύλλογο Συνταξιούχων Σιδηροδρομικών Λάρισας, διεξήχθη με επιτυχία, σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Βόλου.


Οι αγώνες διεξήχθησαν στο Βασδέκειο Αθλητικό Κέντρο και οι αποστολές που πλαισίωσαν το τουρνουά προέρχονταν από τη Γαλλία (Μασσαλία), από την Ιταλία (Ρώμη), από την Ουγγαρία (Ζαλαέγκερσενγκ), από την Αθήνα ομάδα των Μηχανοδηγών και από τη διοργανώτρια Λάρισα. Τα αποτελέσματα των αγώνων έχουν ως εξής:
Μασσαλία+Ρόμα- ΠΕΠΕ Μηχανοδηγοί     0-5
Ζαλαέγκερσενγκ -Μασσαλία+Ρόμα     9- 0
ΠΕΠΕ Μηχανοδηγοί - Λάρισα     1-1
Ζαλαέγκερσενγκ -ΠΕΠΕ Μηχανοδηγοί     3-1
Λάρισα -Μασσαλία+Ρόμα     8-0
Λάρισα - Ζαλαέγκερσενγκ     1-1
Έτσι ο μεγάλος τελικός που έγινε στο Βασδέκειο στάδιο, μεταξύ των δύο πρώτων της βαθμολογίας, Λάρισας Ελλάδας και Ζαλαέγκερσενγκ Ουγγαρίας που έληξε με σαρωτική νίκη της Ελληνικής Ομάδας με σκορ 6 – 3. Σκόρερ της ομάδος οι Μανίκος, Γκόλαντας 2, Λάππας, Μπολάκης 2.
Την αποστολή της Λάρισας συγκροτούσαν οι: Σούκος Παναγιώτης, Σερπάνος Δημ., Γκόγκος Δημ., Τσικλητάρης Δημ., Μίχης Ηρακλής, Μιχόπουλος Κώστας, Μανίκος Μάκης, Μανίκος Λευτέρης, Γκόλαντας Περικλής, Ανδρεόπουλος Λευτέρης, Μάτος Γιώργος, Στεργίου Μάκης, Μαβίδης Χρόνης, Μπολάκης Μάνος, Ηλιόπουλος Γιωρ., Λάππας Νίκος, Λάππας Γιάννης, Παπαμίχος, Ακρίβος Μίλτος.
Την ομάδα κοουτσάρισαν οι Γιώργος Λυκοκώστας και Τσιανάκας Αποστόλης, (προπονητές) φίλοι και μέλη του Συλλόγου, τους οποίους ο σύλλογος ευχαριστεί πολύ.
Να σημειώσουμε και τη νεοεισελθούσα ομάδα στο Διεθνές τουρνουά, της Πανελλήνιας Ένωσης Προσωπικού Έλξης (ΠΕΠΕ) ομάδα των Ελλήνων μηχανοδηγών, που κατέλαβε την τρίτη θέση αποδίδοντας σπουδαίο ποδόσφαιρο, και που αποτελούσαν οι: Ακλιδάκης Ιωάννης (Αρχηγός), Κοιλιάρης Κωνσταντίνος, Μπανάσης Παναγιώτης, Γιαξής Παναγιώτης, Κωλέττης Εμμανουήλ, Σταυρόπουλος Παναγιώτης, Σώμος Αθανάσιος, Πεχλιβάνης Δημήτριος, Κατριβέσης Ιωάννης, Χουλιαράς Κοσμάς, Μπρέλας Κωνσταντίνος, Λέντας Δημήτρης, Λέντας Εμμανουήλ, Αλαμάνης Νικόλαος, Καραπατσιάς Αδαμάντιος, Μπάκας Ιωάννης.
Ενός λεπτού σιγή κρατήθηκε από όλες τις ομάδες, προς τιμήν των θυμάτων της εθνικής τραγωδίας του δυστυχήματος των Τεμπών.
Όπως δήλωσε ο πρόεδρος του συλλόγου, αλλά και υπεύθυνος της όλης διοργάνωσης κ. Νίκος Αποστολίδης, οι συμμετέχουσες αποστολές εκτός από την αθλητική πλευρά της διοργάνωσης, απόλαυσαν στο έπακρο την ελληνική φιλοξενία, τον ήλιο, τη θάλασσα, τα τσουκαλάδικα της περιοχής, αλλά και ένα υπέροχο ταξίδι με το τρενάκι του Πηλίου, τον γνωστό «Μουτζούρη», και απόλαυσαν τις ομορφιές των Μηλαιών και του βουνού του Κενταύρων.
Ο Σύλλογος των Συνταξιούχων Σιδηροδρομικών Λάρισας, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον χρυσό χορηγό της διοργάνωσης την Hellenic Train και τον κ. Capotorto προσωπικά, για τη δωρεάν διάθεση του τρένου του Πηλίου, καθώς επίσης τον Δήμο Βόλου, για την άψογη συνεργασία κατά τη διάρκεια του τουρνουά.
Το συμβούλιο των Αρχηγών των αποστολών αποφάσισε η επόμενη διοργάνωση, το 26° Διεθνές Τουρνουά Ποδόσφαιρου Σιδηροδρομικών να γίνει στο Σοπρόν της Ουγγαρίας τον Μάιο του 2024.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass