ΑΠΟ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΘΑ ΔΙΕΥΡΥΝΘΕΙ ΣΕ ΠΕΝΤΕ

Επέκταση συμβολαίου στον Καπό!

* Το 4-4-2 στο φιλικό με την Αναγέννηση Καρδίτσας ήταν πιο αποτελεσματικό... * Θα τιμηθεί η μνήμη του Νίκου Οικονομίδη και θα γίνει ειδική εκδήλωση μνήμης

Δημοσίευση: 07 Σεπ 2015 8:09

Του Σωτ. Κέλλα

Το πρώτο ουσιαστικά φιλικό παιχνίδι έδωσε προχθές  η ΠΑΕ ΑΕΛ στην έδρα της (και σε τι... έδρα, στο Ael Fc Arena) έδωσε προχθές η ΑΕΛ με αντίπαλο τη Αναγέννηση Καρδίτσας(1-0) αλλά η αφόρητη ζέστη σίγουρα δεν έφερε την πιο ικανοποιητική προσέλευση ενώ και η εμφάνιση της ομάδας δεν ήταν καλή.

Ο Σέρβος τεχνικός Ράτκο Ντόστανιτς που δουλεύει σκληρά έδειξε να πειραματίζεται με παίκτες και σχήματα, ενώ χθες αποδείχθηκε το 4-4-2 πιο αποτελεσματικό από το 4-2-3-1. Το πρώτο το εφήρμοσε όταν μπήκε μέσα ο Μαρουκάκης και έπαιξε στην επίθεση μαζί με τον Καπό.

Ο τελευταίος δείχνει να έχει ενθουσιάσει τον πρόεδρο Αλέξη Κούγια που σκέφτεται από τώρα την επέκταση του συμβολαίου του από τρία χρόνια σε πέντε χρόνια. Ήταν πολύ καλός όπως βάβαια και οι: Αναστασόπουλος, Μασούρας, Βέρτζος (ο τελευταίος πιστεύουμε ότι θα είναι ο καλύτερος αμυντικός στην κατηγορία).

Περιμέναμε περισσότερα από Χοτζάλι, Ουρτάδο, Πάτο αλλά νομίζουμε ότι είναι αδιανόητο να κριθούν από ένα φιλικό ενώ δεν έπαιξε ο Μπουντόπουλος που μέχρι τώρα είχε πάει πολύ καλά.

Από τους παίκτες του... ΟΦΗ που ήρθαν στην ΑΕΛ ο Ροβίθης δείχνει καλύτερος, ο Μονιάκης προσπαθεί να βρει ρυθμό ενώ ο Κουτσιανικούλης ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα(με διπλές προπονήσεις) και μπορεί να υπολογίζεται από τον επόμενο μήνα. Μην ξεχνάμε ότι ο ΟΦΗ είχε σταματήσει εδώ και έξι μήνες τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις.

Απουσιάζει βέβαια και ο Μπόγιοβιτς που πληροφορίες θέλουν να κάνει προπονήσεις στη Σερβία ώστε στις 12 Σεπτεμβρίου που λήγει το πρόβλημα με τη βίζα του να έρθει πανέτοιμος.

Η ΑΕΛ στο μεταξύ θα δώσει ένα ακόμα φιλικό παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό στις 12 Σεπτεμβρίου(6 μ.μ.) και ένα ακόμα στις 19 Σεπτεμβρίου εντός έδρας ενόψει των δυο αγώνων με Λαμία και Πανελευσινιακό στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος.

Στο μεταξύ θετική εντύπωση έκανε η κίνηση για μετακόμιση φιλάθλων από την ανατολική θύρα (κόντευαν να πάθουν ηλίαση) σε αυτή των επισήμων. Με τέτοιες μικρές κινήσεις η ΑΕΛ κερδίζει πόντους...

Η ΧΗΡΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗ

Η ΠΑΕ ΑΕΛ αποφάσισε να τιμήσει τη μνήμη του Νίκου Οικονομίδη, με πλακέτα που θα δώσει στη χήρα Μάρη που ακόμα και την πιο δύσκολη στιγμή έδειξε ότι η αγάπη του ζεύγους για την ΑΕΛ ήταν παντοτινή και ενέπνευσε τον Νίκο Οικονομίδη να γράψει τραγούδια για τη λαρισινή ομάδα.

Επίσης θα γίνει και μια ειδική εκδήλωση μνήμης σε συνεργασία με την Περιφέρεια και το Δήμο. Αυτό ανακοινώθηκε χθες με αφορμή τα 36 χρόνια από τον χαμό των Δημήτρη Μουσιάρη-Δημήτρη Κουκουλίτσιο.

Χαρακτηριστική η ανακοίνωση: «Ημέρα μνήμης η σημερινή(σ.σ. χθεσινή) για την οικογένεια της ΑΕΛ που ακόμη βιώνει τη συγκίνηση από τις πρόσφατες απώλειες του κυπελλούχου προέδρου Κώστα Σαμαρά αλλά και του αγαπητού τραγουδοποιού Νίκου Οικονομίδη. Σαν σήμερα στις 6/9/1979 σε τροχαίο δυστύχημα έχασαν άδικα τη ζωή τους δύο από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο 20χρονος Δημήτρης Μουσιάρης και ο 19χρονος Δημήτρης Κουκουλίτσιος. To μοιραίο απόγευμα ταξίδευαν με το αυτοκίνητο του πρώτου για την Αθήνα, προκειμένου να ενσωματωθούν στην Εθνική Ελπίδων, η οποία θα ταξίδευε λίγες ημέρες αργότερα για την Οδησσό για να αντιμετωπίσει τη Σοβιετική Ένωση. Η δυσάρεστη είδηση προκάλεσε σοκ στο πανελλήνιο. Η Λάρισα είχε ντυθεί στα μαύρα. Οι αγαπημένοι Δημητράδες της ΑΕΛ, έφυγαν τόσο πρόωρα και με τόσο φρικτό τρόπο... Ο Γιάννης Βαλαώρας που από θαύμα επιβίωσε του δυστυχήματος στη συνέχεια έκανε λαμπρή καριέρα χαρίζοντας απίστευτες στιγμές στους φίλους της ΑΕΛ σαν πάντα να έπαιζε και για τους αγαπημένους φίλους και συμπαίκτες του... H νέα ιδιοκτησία της ΠΑΕ ΑΕΛ το αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα θα διοργανώσει μαζί με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κωνσταντίνο Αγοραστό και τον Δήμαρχο Λαρισαίων κ. Απόστολο Καλογιάννη μια εκδήλωση μνήμης για όλα τα στελέχη της που από κακή μοίρα έφυγαν πρόωρα από τη ζωή, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι η ΑΕΛ δεν είναι μόνο μια ποδοσφαιρική ομάδα αλλά μια τεράστια οικογένεια με αξίες και συναισθήματα που δεν ξεχνά ποτέ τα μέλη της, είτε είναι ποδοσφαιριστές, είτε είναι οπαδοί, είτε είναι μέλη διοικήσεων. Στην εκδήλωση θα γίνει προβολή στιγμών όχι μόνο από την ποδοσφαιρική ζωή τους αλλά γενικότερα από τον κοινωνικό και οικογενειακό τους βίο».

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

Ευχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσε χθες το πρωί η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας που ανέφερε: «Η Αναγέννηση ευχαριστεί θερμά τη διοίκηση, το ποδοσφαιρικό τμήμα και τους φιλάθλους της Λάρισας για την άριστη φιλοξενία στο φιλικό του Σαββάτου και εύχεται καλή πορεία στη νέα σεζόν».

Μπορεί να μην αγωνίσθηκαν αλλά είδαν την ΑΕΛ από την κερκίδα οι: Δημήτρης Σουλιώτης, Τάσος Κρητικός, Δημήτρης Μανακούσιος, Γιώργος Μπουντόπουλος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass