Υποχρεωτικές από το Σαββατοκύριακο οι κάρτες πάγκου των προπονητών

Δημοσίευση: 08 Σεπ 2015 12:03

 

Από τη Γραμματεία της Ένωσης ενημερώνονται οι εκπρόσωποι των τοπικών σωματείων και των προπονητών ποδοσφαίρου που έχουν αναλάβει την προπόνηση και καθοδήγηση των ομάδων, ότι από το προσεχές Σαββατοκύριακο και στους προγραμματισμένους αγώνες των Α΄ και Α1 κατηγοριών, καθώς και αυτών του Κυπέλλου, όλοι οι προπονητές των αγωνιζόμενων ομάδων θα πρέπει να έχουν εκδώσει την υποχρεωτική κάρτα πάγκου, για την περίοδο 2015 - 2016, την οποία θα πρέπει να προσκομίζουν πριν την έναρξη των αγώνων στους διαιτητές αυτών, άλλως δεν θα τους επιτραπεί η είσοδος στους αγωνιστικούς χώρους και η παρουσία τους στους πάγκους των ομάδων τους, ενώ από τις παρατηρήσεις των διαιτητών στα Φ.Α. για την παράλειψή τους αυτή, οι ομάδες θα καλούνται στην Πειθαρχική Επιτροπή, σύμφωνα με τα όσα προβλέπονται από τους ισχύοντες Κανονισμούς.

Η έκδοση των καρτών πάγκου γίνεται καθημερινά τις εργάσιμες ώρες από τη Γραμματεία της Ένωσης, αφού οι ενδιαφερόμενοι προσκομίσουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για την έκδοσή τους.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass