ΑΠΟΚΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Η Άννα Γαγάρα στα «βυσσινί»

«Τιμή μου που θα παίξω στην ΑΕΛ» δήλωσε η 19χρονη Ραψανιώτισσα

Δημοσίευση: 14 Σεπ 2015 8:04

Το όνειρο που είχε από πολύ μικρή για να αγωνισθεί στην ΑΕΛ, έγινε πραγματικότητα. Ο λόγος  για την 19χρονη Ραψανιώτισσα           Άννα  Γαγάρα, που από τις Ελπίδες Καρδίτσας, ντύθηκε στα «βυσσινί» και πλέει σε πελάγη ευτυχίας

Η εν λόγω παίκτρια είναι στην ηλικία των 19 ετών, αγωνίζεται σαν  πλάγιο χαφ και η ίδια έχει πολλές παρουσίες και γκολ σε Α΄και Β' εθνική όπου και θα βοηθήσει αρκετά, ενώ αποτελεί βασικό στέλεχος στην εθνική Νεανίδων και μάλιστα ήδη βρίσκεται  στη Νιόν της Ελβετίας με την Εθνική ομάδα για να συμμετέχει στην προκριματική φάση για το Ευρωπαϊκό 

πρωτάθλημα του 2016, που θα διεξαχθεί 14 με 21 Σεπτεμβρίου. Η Εθνική ομάδα θα αντιμετωπίσει στον όμιλο την Ελβετία, την Ισλανδία και την Γεωργία.

Σε δηλώσεις της πριν αναχωρήσει για την Αθήνα, επισήμανε τα εξής: «Ευχαριστώ τους ανθρώπους της ΑΕΛ αλλά και τον προπονητή μου Αχιλλέα Μαστοροδήμο, για την προσπάθεια που έκαναν να έρθω στην μεγάλη αυτή ποδοσφαιρική οικογένεια. Να είναι σίγουροι ότι θα τους δικαιώσω, όπως και τους γονείς μου που κάνουν τεράστιες θυσίες.

Το ποδόσφαιρο από μικρή είναι τρόπος ζωής για μένα και  τώρα πλέον θα αφοσιωθώ στην ΑΕΛ, για να μπορέσουμε όλοι μαζί να την ανεβάσουμε ακόμη πιο ψηλά, ενώ και στην Εθνική θα δώσω τα πάντα για να έχουμε όσο το δυνατόν περισσότερες επιτυχίες».

*Να σημειωθεί πως το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΛ Άννα Γαγάρα, θα  συναντήσει στη νέα της ομάδα μία πρώην συμπαίκτρια στις Ελπίδες  Καρδίτσας όπου κι αυτή μεταπήδησε στους «βυσσινί», τη Δήμητρα Ρήγα.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass