Η ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

Καλή η ΑΕΛ, μπορεί και καλύτερα...

* Ντεμπούτο Βασίλη Κουτσιανικούλη στο φιλικό με τον Πιερικό(αύριο, 7.30 μ.μ.)

Δημοσίευση: 15 Σεπ 2015 10:07

Του Σωτ. Κέλλα

Ικανοποιητική είναι η αγωνιστική εικόνα που έχει δείξει μέχρι τώρα στα φιλικά παιχνίδια η ΠΑΕ ΑΕΛ και οι Λαρισαίοι φίλαθλοι (που αυξάνονται σε κάθε αγώνα) δείχνουν αισιόδοξοι ότι η ομάδα όχι απλά μπορεί να πρωταγωνιστήσει στο νέο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας αλλά και να ανέβει στη Σούπερ Λίγκα.

Προχθές στον φιλικό αγώνα με τον Πανσερραικό δεν ήταν η νίκη που άφησε τον κόσμο ικανοποιημένο αλλά το γεγονός ότι η ομάδα μέχρι τα τελευταία λεπτά έδειξε πείσμα και πάθος για να πάρει τη νίκη. Και το κατάφερε… Παράλληλα πήρε και ένα μάθημα για το πώς θα την αντιμετωπίζουν οι αντίπαλοι που θα παίζουν στο Ael Fc Arena…Μαζική άμυνα και αντεπιθέσεις.

Η ΑΕΛ μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερη… Και αυτό μπορεί να συμβεί αφού αρκετοί ποδοσφαιριστές δεν είναι ακόμα έτοιμοι… Ο Σέρβος σέντερ φορ Μίλαν Μπόγιοβιτς ήρθε το Σάββατο και άρχισε τις προπονήσεις την Κυριακή δείχνοντας να βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Ο Κουτσιανικούλης ακόμα δεν έχει παίξει επίσημο παιχνίδι αφού ήταν ανέτοιμος ενώ Λαμπρόπουλος και Κρητικός μπορεί να ανεβάσουν την απόδοσή τους. Στο φιλικό με τον Πανσερραϊκό απουσίαζαν για διαφόρους λόγους ο Ουρτάδο και ο Καπός.

Το σύνολο της ΑΕΛ είναι αρκετά καλό και νεανικό. Μπορεί να φθάσει πολύ ψηλά… Ο Σέρβος τεχνικός Ράτκο Ντόστανιτς δείχνει να «ανακατεύει» συχνά την ομάδα και να αλλάζει τακτικές που αφομοιώνουν οι παίκτες.

Γενικά οι πρώτες εντυπώσεις είναι θετικές και μακάρι αυτή η εικόνα να μείνει και στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

ΦΛΙΚΟ ΜΕ ΠΙΕΡΙΚΟ

Αύριο Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015 στις 19:30 στο Δημοτικό Στάδιο Κατερίνης Α' ΔΑΚ (Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο) η ΑΕΛ θα δώσει φιλικό με τον Πιερικό. Ο Πιερικός ανακοίνωσε και επίσημα τη φιλική αναμέτρηση. Η ανακοίνωση του Γραφείο Τύπου κι Επικοινωνίας ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ: «Μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα στον ΗΡΑΚΛΗ Αμπελοκήπων με 1-0 και την ανοδική εμφάνιση της ομάδας, ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ έκλεισε ένα ακόμη σπουδαίο φιλικό αγώνα στην Κατερίνη με αντίπαλο την ΠΑΕ ΑΕΛ Λάρισας η οποία θα πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAGUE στο Α΄ ΔΑΚ Κατερίνης. Ένα φιλικό ματς ανάμεσα σε δυο ιστορικές ομάδες της Ελλάδας με μεγάλες στιγμές από το πρόσφατο παρελθόν θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν οι φίλαθλοι της ευρύτερης περιοχής της Πιερίας κι όχι μόνο. Το φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στον ΠΙΕΡΙΚΟ και την ΠΑΕ ΑΕΛ θα διεξαχθεί την Τετάρτη 16/9/2015 και ώρα 19:30 στο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης. Φίλαθλοι στηρίξτε την νέα μας ομάδα στην προσπάθεια που καταβάλλει για να επιστρέψει εκεί όπου ανήκει».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass