ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗΝ Α2 ΕΘΝΙΚΗ

Η Ολύμπια πρωταθλήτρια Θεσσαλίας

ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΛΑΡΙΣΑΣ * ΟΙ 20 ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ Α1 ΕΣΚΑΘ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΧΩΡΙΣΤΟΥΝ

Δημοσίευση: 24 Απρ 2012 3:07 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 22:20
 Του Κ. Γκιάστα
 Και τυπικά πλέον από την Κυριακή η Ολύμπια Λάρισας είναι η πρωταθλήτρια ομάδα της Θεσσαλίας στο γυναικείο μπάσκετ και θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει την επάνοδό της στην Α2 Εθνική κατηγορία. Οι αθλήτριες του Σάββα Αραπατσάνη ήταν αήττητες σε αυτά τα οκτώ παιχνίδια της πρώτης φάσης και πλέον ετοιμάζονται για τα μπαράζ ανόδου. Αντίπαλοι (30 Ιουνίου - 4 Ιουλίου) θα είναι: Ένωση Καβάλας, Αριδαία, Λασσάνης Κοζάνης και Ιερισσός Χαλκιδικής και οι τρεις από τις πέντε ομάδες θα κερδίσουν την άνοδο. Αν μη τι άλλο λοιπόν πρόκειται για σπουδαία ευκαιρία.
Η προετοιμασία θα ξεκινήσει την άλλη εβδομάδα με τον γυμναστή Βασίλη Μητσόπουλο που φέτος τα πήγε περίφημα στο Ρέθυμνο (άτυχη όμως η ομάδα στα πλέι οφ). Τέλος την Κυριακή στις 12 στον γειτονικό Βόλο η Ολύμπια θα παίξει φιλικό με τον Ολυμπιακό και το ματς θα έχει τη μορφή φιέστας για τις «ερυθρόλευκες» επειδή ανέβηκαν στην Α1 Εθνική (οι δύο ομάδες έχουν συνεργασία και φέτος ήρθε η Νατάσα Ντάνου με μεταγραφή).
Ο Λαρισαίος τεχνικός καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς χρησιμοποίησε τις εξής αθλήτριες: Δήμητρα Καμπουράκη, Μαρία Σπυροπούλου, Νατάσα Λέκκα, Βιβή Θεοφανάκη, Μαρία Ζιώγου, Γεωργία Ζαχαροπούλου, Δήμητρα Βαμβακίδου, Μαρία Τσιόγκα, Νατάσα Ντάνου, Άννα Γοργόλη, Μαρία Ντριστέλλα, Σπυριδούλα Αραπακοπούλου, Εύχαρι Δανιήλ.
* Αύριο εν τω μεταξύ στις 12 το μεσημέρι η Ολύμπια Λάρισας θα επισκεφτεί στο Δημαρχείο τον δήμαρχο κ. Κώστα Τζανακούλη
 
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (8η αγωνιστική)
Σαρακηνός - Απόλλων Καρδίτσας 36-31
Ολύμπια - Ιωνικός     20-0 α.α.
Η ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Ολύμπια         16
Απόλλων Κ.  13
Σαρακηνός     12
Νίκη Βόλου    11
Ιωνικός           8
 
ΠΩΣ ΘΑ ΧΩΡΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΙΛΟΙ ΣΤΗΝ Α1 ΕΣΚΑΘ
Συνολικά οι είκοσι ομάδες που θα συγκροτούν την Α1 ΕΣΚΑΘ θα είναι οι εξής. Οι δέκα που παρέμειναν από φέτος: Ολυμπιακός Βόλου, Ελασσόνα, Ολύμπια, Καλαμπάκα, Ανάληψη, Εθνικός, Αλμυρός, Καρδίτσα, ΕΑΛ, Νίκαια και οι εννιά που ανέβηκαν από την Α2 ΕΣΚΑΘ: Φοίβος, Φάρσαλα, Μύτικας, Νέοι Αθλητές, Κεραυνός, Ολυμπιακός Καρδίτσας, ΑΕΛ, Μάγοι Τρικάλων, Τύρναβος (ο δέκατος θα είναι η ο ΓΣ Βόλου αν πέσει από τη Γ΄ Εθνική ή τα Άνω Λεχώνια από την Α2 ΕΣΚΑΘ).
Όπως όλα δείχνουν θα είναι στον έναν όμιλο: Ολυμπιακός Βόλου, Ανάληψη, Αλμυρός, Νίκαια, Ν. Αθλητές, ΓΣ Βόλου ή Άνω Λεχώνια και στον άλλο: Ελασσόνα, Καρδίτσα, Καλαμπάκα, Φοίβος, Φάρσαλα, Ολυμπιακός Καρδίτσας, Μάγοι και Τύρναβος.
Οι έξι ομάδες από την πόλη της Λάρισας: Ολύμπια, ΕΑΛ, Εθνικός, Μύτικας, Κεραυνός και ΑΕΛ πιθανότατα θα κληρωθούν με σκοπό να μοιραστούν (4 - 2) και να γίνουν οι δύο όμιλοι των δέκα ομάδων.
 
  
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass