ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΗΣ Η ΟΛΥΜΠΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ... ΞΕΚΙΝΗΜΑ

Ο Ζαχαρέλης νέος πρόεδρος στην ΕΑΛ

* ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ Η ΑΕΛ ΚΑΘΩΣ ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΦΑΝΗ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟ * ΚΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Α1 ΕΣΚΑΘ

Δημοσίευση: 04 Ιουλ 2011 2:47 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:12
Νέο διοικητικό λουκ αναμένεται να έχει η ΕΑΛ στο μπάσκετ. Στη θέση του Δημήτρη Νταβαρούκα θα βρίσκεται σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ένας άνθρωπος που έχει πολλές γνώσεις γύρω από το άθλημα και δεν είναι άλλος από τον Χρήστο Ζαχαρέλη. Ο Ζαχαρέλης υπήρξε αθλητής, προπονητής, τεχνικός σύμβουλος και τώρα θα αναλάβει και διοικητικό πόστο σε έναν τόσο ιστορικό σύλλογο. Παράλληλα η ομάδα στο νέο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ δείχνει πως θα προσπαθήσει να έχει μια πολύ πιο άνετη παραμονή από την περσινή. Μέχρι στιγμής έχει αποκτήσει τον Χρήστο Βλησσαρούλη από τον Φοίνικα, τον Λάμπη Βαρδακούλη από το Άργος Ορεστικό. Παίκτες δηλαδή με εικόνες και εμπειρίες από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.
ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑ
Η Ολύμπια (όπως αποκάλυψε χθες η «Ε») θα κατέβει κανονικά στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ. Προφορικά δηλώθηκε στον πρόεδρο της ΕΣΚΑΘ κ. Δημήτρη Ντούγκο το ενδιαφέρον της ομάδας για τη φετινή σεζόν και έτσι μοιραία ο Φοίβος... ξαναπήρε το δρόμο για την Α2 ΕΣΚΑΘ (αφού είχε πανηγυρίσει τη νίκη στα μπαράζ επί των Φαρσάλων).
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι άνθρωποι της Ολύμπια έχουν ετοιμάσει το πλάνο για τη σεζόν και μέσα στην εβδομάδα αναμένονται και οι πρώτες μεταγραφές και ανακοινώσεις. Ο ένας παίκτης μάλιστα είναι νεαρός και ήταν στο κλιμάκιο της Εθνικής ομάδας Εφήβων.
Η Ολύμπια το 2009 συγχωνεύτηκε με τον ΓΣΛ και πέρυσι μετά τον υποβιβασμό της δεν αγωνίστηκε σε καμία κατηγορία. Συνολικά έχει να αγωνιστεί με το γνήσιό της σήμα εδώ και δύο χρόνια.
ΣΕ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ Η ΝΙΚΑΙΑ
Ο Γυμναστικός Σύλλογος Νίκαιας (που έχει νέα πρόεδρο τη Χριστίνα Ονάσογλου - Λύτρα) δείχνει πολύ... νοικοκυρεμένος. Από πολύ νωρίς ο νέος τεχνικός ηγέτης Θανάσης Μπουλιάκης (με συνεργάτη - γυμναστή τον Γιώργο Τσιμούλη) έχει κάνει το σχεδιασμό του και η ομάδα θα συνεχίσει να είναι μια από τις πιο σταθερές δυνάμεις στο χώρο του τοπικού μπάσκετ.
Ο ΓΣ Νίκαιας λοιπόν πήρε τον Λευκαδίτη από τον Αστέρα, τον Γιάννη Γαλλίτη από μια τοπική ομάδα της Αθήνας και τον Κοτσώνα του Αμπελώνα. Έφυγαν οι Ζουμπάς, Νασίκας, Ατσάς και Χατζηνίκος ενώ παρέμειναν οι Μαργαριτόπουλος, Χατζόπουλος, Πράππας, Πιτσαρής και Γιώργος Σταυρόπουλος.
Η ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΜΕ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ
Η Ελασσόνα θα είναι από τις πιο νεανικές ομάδες στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ. Ο μοναδικός που έφυγε είναι ο Χαιρετίδης που παρουσιάστηκε πρόσφατα από τον Αστέρα για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Ουσιαστικά η Ελασσόνα με προπονητή τον Παναγιώτη Ποντίκα θα παίξει με την εφηβική ομάδα που εντυπωσίασε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα και προκρίθηκε στην τελική φάση των Τρικάλων. Δότας, Πάσχος Δ., Πάσχος Γ. μαζί με τους Τουργαϊδη, Γιώτσα, Λιάπη, Σολωμό και Τζήκα θα είναι ο βασικός κορμός. Αξίζει να αναφέρουμε πως θα επιστρέψει ο Δημήτρης Τσιαβές την Λαμία ενώ δεν θα γίνει ούτε μια μεταγραφή.
ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ;
Στον Εθνικό ίσως έχουμε κάποιες αλλαγές στα πρόσωπα της διοίκησης. Πάντως η ομάδα βρίσκεται σε συζητήσεις για τις ανανεώσεις των παικτών που έπαιξαν στο περσινό πρωτάθλημα.
Η ΑΕΛ ΚΟΙΤΑΕΙ... ΤΗΝ Α1
Η ΑΕΛ έχει κάνει σπουδαίες μεταγραφικές κινήσεις και δείχνει πως θα είναι το πρώτο φαβορί για την άνοδο στην Α1 ΕΣΚΑΘ. Βασικά πήρε τον Φάνη Νικόπουλο που πέρυσι κατάφερε να βοηθήσει τον Αστέρα να ανέλθει στην Γ’ Εθνική. Επίσης πήρε τον Κώστα Χατζημπύρρο, τον Θωμά Κορκόβελο που άνηκε στον Εθνικό και τον Κώστα Χατζηνίκο από τη Νίκαια. Τέλος απέκτησε και τον Μίλτο Τσιόκαλη.
 
ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ
Ο νέος χάρτης της Θεσσαλίας
Μετά τις τελευταίες εξελίξεις και σύμφωνα με πληροφορίες οι πίνακες των ομάδων που θα συμμετάσχουν στα πρωταθλήματα της Α1 και Α2 ΕΣΚΑΘ θα έχουν την παρακάτω μορφή. Η κύρια αλλαγή στην Α2 ΕΣΚΑΘ είναι πως η ΑΕΛ πάει στον άλλο όμιλο για να μην παίζει με ομάδες του Βόλου (για ευνόητους λόγους). Αλλάζει τη θέση του με το Φοίβο Λάρισας. Επίσης ο Θεσσαλικός απορροφήθηκε από τον Ολυμπιακό Βόλου αλλά θα παίξει κανονικά στην Α1 ΕΣΚΑΘ.
Α1 ΕΣΚΑΘ
1.Τιτάνες Παλαμά
2.Ίκαροι
3.Ανάληψη
4.Αλμυρός
5.Καρδίτσα
6.Νίκαια
7.Εθνικός
8.ΕΑΛ
9.Ελασσόνα
10.Ολυμπιακός Βόλου
11.Καλαμπάκα
12.Ολύμπια
Α2 ΕΣΚΑΘ
Α Όμιλος
1.Τύρναβος
2.Αίολος Αμπελώνα
3.Σοφάδες
4.Μάγοι
5.ΑΕΛ
6.Κρόνος
7.Ολυμπιακός Κ.
8.Μύτικας
9.Άρης Τρ.
Α2 ΕΣΚΑΘ
Β Όμιλος
1.Σπάρτακος
2.Ν. Αθλητές Νίκης
3.Κεραυνός
4.Άνω Λεχώνια
5.Φάρσαλα
6.Περραιβός
7.Σκιάθος
8.Σουφλάρια
9.Αγιά
10.Φοίβος
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass