Η ΛΑΡΙΣΑ ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΟΝ «ΕΑΥΤΟ» ΤΗΣ

Παίκτες έχουμε, ομάδα μας… λείπει

17 ΠΑΙΚΤΕΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ Α1, Α2 ΚΑΙ Β’ ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΩ Η ΠΟΛΗ ΕΧΕΙ ΟΜΑΔΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗ Γ’ ΕΘΝΙΚΗ

Δημοσίευση: 25 Αυγ 2011 3:15 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:29
Οι πρόσφατες μεταγραφές δύο νεαρών Λαρισαίων (Τσιλούλη - Γοργόλη) σε ομάδες Α1 Εθνικής κατηγορίας κατέδειξαν κάτι: ομάδα μπορεί να μην έχουμε, όμως, από παίκτες πάμε καλά. Η Λάρισα που δεν εκπροσωπείται από ομάδα σε κάποια από τις πρώτες Εθνικές κατηγορίες, έχει σχεδόν είκοσι παίκτες που βρίσκονται σε Α1, Α2 και Β’ Εθνική. Και το λέμε αυτό γιατί αν μπορούσε κάποιος να κάνει μια μικρή συσπείρωση τότε θα πετύχαινε… θαύματα. Οι περισσότεροι από αυτούς ωστόσο έχουν παίξει ανά διαστήματα στις λαρισινές ομάδες και στην Α1 Εθνική κατηγορία (Ολύμπια, ΓΣΛ, ΓΣ Ολύμπια, ΑΕΛ ΓΣ).
Πιο γνωστοί φυσικά οι διεθνείς Σπανούλης, Ντικούδης και Κόμματος. Ο πρώτος ανήκει στον Ολυμπιακό, ο δεύτερος ήταν πέρυσι στην ΑΕΚ ενώ ο τελευταίος κατάφερε να σώσει πρόσφατα τη Μερσίνα στην Τουρκία. Ο Τσιάρας, τώρα, που ήταν στην Ολύμπια και την ΑΕΚ κατάφερε μετά από ένα πέρασμα στην Τσεχία (πρωταθλητής) να επιστρέψει πετυχημένα στον Πανιώνιο. Ο Βασίλης Αγγελακόπουλος μετά από χρόνια στην Α1 δοκίμασε πέρυσι τον Ηρακλή στην Α2 Εθνική. Ο Σωτήρης Καραποστόλου βρισκόταν στην Καβάλα. Ο Σωτήρης Γκιουλέκας με μεγάλη εμπειρία από Γερμανία και Ιταλία πάτησε Ελλάδα και φέτος συμφώνησε με τον γειτονικό Αίολο Τρικάλων στην Β’ Εθνική. Ο Κατσαρές που φορούσε για χρόνια τη φανέλα του ΓΣΛ πέρυσι ήταν στην ΜΕΝΤ. Ο Νίκος Τσούτσος τα πήγε περίφημα στη Νήαρ Ηστ και την Α2 Εθνική ενώ ο Φάνης Παπακώστας μέχρι πρόσφατα ήταν στη Χαλκίδα. Τέλος ο Βαγγέλης Γκέρος ήταν στο Αιγάλεω.
ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ
Αυτή θεωρητικά είναι η παλιά… φρουρά. Όμως υπάρχει και η νέα γενιά των Λαρισαίων που βρίσκει σιγά – σιγά στέγη στις μεγάλες κατηγορίες. Ο Νίκος Καλλές που είχε ένα πέρασμα από τον Ηρακλή πέρυσι επέστρεψε στον ΠΑΟΚ. Ο Θοδωρής Τσιλούλης έκανε το μεγάλο άνοιγμα πριν από λίγο διάστημα και μεταγράφηκε στο Περιστέρι. Ο Χάρης Καρπούζας πήγε στη ΜΕΝΤ και θα δοκιμάσει στη Β’ Εθνική. Ο Γιάννης Γοργόλης θα ξεκινήσει την νέα του εμπειρία στους εφήβους του Ίκαρου Καλλιθέας ενώ πολύ καλά τα πάνε οι νεαροί Λαρισαίοι του ΠΑΟΚ, Γιαννακίδης και Σπυρόπουλος.
ΤΡΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ…
Εκτός από παίκτες όμως έχουμε και προπονητές με μεγάλη εμπειρία από τις μεγάλες κατηγορίες. Ο πρώτος είναι ο Γιάννης Τζήμας. Είναι ο άνθρωπος που ανέβασε όλες τις θεσσαλικές ομάδες στην Α1 (ΓΣΛ, Ολύμπια και ΑΣ Τρίκαλα) και εδώ που τα λέμε τι άλλο να κάνει. Φέτος θα είναι στον Αίολο Τρικάλων και τη Β’ Εθνική. Οι άλλοι δύο είναι οι Θρασύβουλος Λιάγκας και ο Βαγγέλης Κουτσοκέρας. Και οι δύο υπήρξαν βοηθοί (σε ΓΣΛ και Ολύμπια αντίστοιχα) κατά το μεγαλύτερο μέρος της έως τώρα καριέρας τους αλλά έκαναν και σε μερικά παιχνίδια head coach. Ο Λιάγκας στην ΑΕΛ ΓΣ μετά τον Αλεξανδρή και ο Κουτσοκέρας στα δύο πρώτα ματς του ΓΣ Ολύμπια.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass