ΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΜΕ 115 ΕΝΕΡΓΑ

Τρίτη στην Ελλάδα η ΕΠΣ Λάρισας

ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΣ

Δημοσίευση: 06 Ιαν 2011 1:47 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 15:54
 Σύμφωνα με τον επίσημο κατάλογο των ελληνικών ποδοσφαιρικών σωματείων σε κάθε Ένωση, που κατέγραψε και ανακοίνωσε η ΕΠΟ, η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Νομού Λάρισας με 115 ενεργά σωματεία κατά την ποδοσφαιρική περίοδο 2010 – 2011, βρίσκεται στην τρίτη θέση, μαζί με την Ένωση Σερρών, που και αυτή έχει 115 ενεργά σωματεία.
Στην πρώτη θέση βρίσκεται η Ένωση της Κ. Μακεδονίας (Θεσσαλονίκης) με 231 σωματεία, στη δεύτερη η Ένωση Αθήνας με 172 σωματεία και ακολουθούν στην 4η, 5η και 6η θέσεις, οι Ενώσεις Αχαΐας (111), Πέλλης (96) και Πειραιά (94).
* Αναβλήθηκε η συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.Λ.
Αφού δεν υπήρχαν επείγοντα προς απόφαση θέματα, δεν πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη εβδομαδιαία συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Νομού Λάρισας και το δ.σ. θα επανέλθει στους κανονικούς του ρυθμούς, συνεδριάζοντας την ερχόμενη Τετάρτη, 12 Ιανουαρίου.
ΟΡΙΣΜΟΣ ΓΗΠΕΔΩΝ ΑΓΩΝΩΝ
Από τη Γραμματεία της Ένωσης ορίστηκαν τα παρακάτω αναφερόμενα γήπεδα για τη διεξαγωγή αγώνων ομάδων που εκτίουν ποινή τιμωρίας της έδρας τους ως εξής:
- Πανιώνιος Νέας Σμύρνης – Ατρόμητοι/Θύελλα Λάρισας (9-1-11, ώρα 15.00΄) στο γήπεδο «Κουκουλίτσιος – Μουσιάρης».
- Νέα Νίκη Νίκης – ΠΑΟ Καλαμακίου (8-1-11, ώρα 15.00΄), στο γήπεδο Σωτηρίου
Επίσης, ο αγώνας Α.Ε. Δήμου Νίκαιας – Δήμου Πλατυκάμπου (8-1-11, ώρα 15.00΄), θα γίνει στο γήπεδο Διλόφου, αφού στο γήπεδο Νίκαιας εκτελούνται εργασίες ανακατασκευής του χλοοτάπητα.
ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΠΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ – ΕΠΑΝΕΓΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ
Με έγγραφό της η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και ενόψει της περιόδου επανεγγραφών – μετεγγραφών του Ιανουαρίου 2011, ενημερώνει τις Ενώσεις και μέσω αυτών όλα τα σωματεία, για την υπ΄ αριθ. 27/21-10-2010 απόφαση του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας, σύμφωνα με την οποία κάθε αίτηση μετεγγραφής – επανεγγραφής ποδοσφαιριστή, θα πρέπει να διαβιβαστεί προς την αρμόδια υπηρεσία Μητρώου Δελτίων, εντός τριών ημερών από τη λήξη της ως άνω περιόδου, διαφορετικά θα καθίσταται εκπρόθεσμη.
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass