ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ «ΚΟΥΚΟΥΛΙΤΣΙΟΣ-ΜΟΥΣΙΑΡΗΣ»

Τροπαιούχος ο Όλυμπος Λάρισας

* ΟΙ «ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΟΙ» ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΑΝ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΗΣ ΑΕΛ Κ17 ΜΕ 1-0

Δημοσίευση: 15 Σεπ 2010 2:30 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:20
Το φετινό κύπελλο στο τουρνουά «Κουκουλίτσιος-Μουσιάρης» είχε χρώμα… κυανέρυθρο. Ο Όλυμπος Λάρισας αναδείχθηκε νικητής της διοργάνωσης κερδίζοντας στον χθεσινό τελικό την ΑΕΛ Κ17 με 1-0.
Ο αγώνα διεξήχθη στο γήπεδο που φέρει το όνομα των δύο αδικοχαμένων ποδοσφαιριστών της ΑΕΛ και το παρακολούθησαν αρκετοί φίλοι του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.
Μέτριο το πρώτο ημίχρονο με ελάχιστες καλές στιγμές μπροστά από τις δύο εστίες. Οι δύο αντίπαλοι προσπάθησαν να επιβάλουν το ρυθμό τους χωρίς ωστόσο να είναι αποτελεσματικοί στις επιθετικές τους προσπάθειες. Μοναδική εξαίρεση η φάση του 13ου λεπτού όταν μετά από σέντρα του Ρουμελιώτη ο Καπετάνιος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα όμως το γκολ ακυρώθηκε ως οφ σάιντ από τον β’ βοηθό κ. Καραμπούλα.
Στην επανάληψη το σκηνικό του αγώνα άλλαξε, ο ρυθμός ανέβηκε και στο 54’ σημειώθηκε η φάση που έκρινε το νικητή. Ο Ρουμελιώτης από τα αριστερά έφερε την μπάλα στη μεγάλη περιοχή και ο Μούμος με κεφαλιά νίκησε τον Μάλτζαρη γράφοντας το 1-0 για τον Όλυμπο Λάρισας.
Οι «κυανέρυθροι» θα μπορούσαν να είχαν «κλειδώσει» τη νίκη στο 60’ όταν ο Μπούνα κέρδισε πέναλτι από τον Τέγο όμως ο Βιλανάκης που κλήθηκε να το εκτελέσει δεν μπόρεσε να νικήσει τον Μάλτζαρη ο οποίος επενέβη σωτήρια. Μία ακόμα πολύ καλή στιγμή για τον Όλυμπο σημειώθηκε στο 84’ όταν ο Μπούνα ελίχθηκε πολύ ωραία στο ύψος της μεγάλης περιοχής όμως το πλασέ που επιχείρησε δεν ήταν εύστοχο.
Από την άλλη πλευρά η ΑΕΛ έχασε τη μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει και να διεκδικήσει τη νίκη στην παράταση ή τα πέναλτι όταν στο 90’ + 1’ ο Τέγος κέρδισε πέναλτι αλλά ο Τσιρογιάννης που το εκτέλεσε έστειλε την μπάλα άουτ κι έτσι το 1-0 διατηρήθηκε μέχρι το τέλος.
Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Μπουμαρσόπουλος (ελέγχεται για τα πέναλτι που καταλόγισε στο 60’ και το 90’+1’) με βοηθούς τους κ. Ρεντόπουλο και Καραμπούλα, ενώ χρέη 4ου διαιτητή άσκησε η Μάχη Τσιοφλίκη.
ΑΕΛ Κ17: Μάλτζαρης, Τηλιόπουλος, Μπαρούτας, Ψωμολιάς, Τέγος, Σενκάι, Κρίτσας, Μαγκίνης, Καραθανάσης, Φλέγγας, Τσένος (Αγριοδήμος, Παπαγεωργίου, Τσιλούλης, Παπαγιάννης, Τσιρογιάννης, Γκουντρουμπής, Κρητικός, Σπανός).
ΟΛΥΜΠΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ: Χαβίλας, Βησαράκος, Γκουζιώτης, Καπετάνιος, Παπαμάνος, Βιλανάκης, Μπούνα, Παπαγιάννης, Σαμπάνης Μ., Ρουμελιώτης, Μούμος (Γκουνέλας, Αντώνης, Μουλάς, Σαμπάνης Α.).
ΟΙ ΑΠΟΝΟΜΕΣ
Αμέσως μετά τον τελικό ακολούθησαν οι απονομές κυπέλλων και μεταλλίων σε νικητές και ηττημένους από το δήμαρχο Λαρισαίων Κώστα Τζανακούλη και τον πρόεδρο του ΑΟΔΛ, Γιάννη Οικονόμου αντίστοιχα, παρουσία των δημοτικών συμβούλων Βάιου Κυριτσάκα και Μιχάλη Τσακίρη.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass