ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΤΗΣ ΑΕΛ ΣΕ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ ΚΑΙ ΠΑΙΚΤΕΣ

«Τα τσιγάρα, τα ποτά και τα ξενύχτια...»

* ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...ΣΠΙΤΙΑ ΟΜΑΔΩΝ. ΠΥΡΑ ΣΕ ΙΓΚΛΕΣΙΑΣ, ΜΠΛΑΖΕΚ

Δημοσίευση: 05 Οκτ 2010 2:59 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:27
Η αναποτελεσματικότητα που διακρίνει τη φετινή ΑΕΛ (σε πέντε παιχνίδια έχει πετύχει δύο γκολ και έχει τη χειρότερη επίθεση του πρωταθλήματος) φέρνει εκτός από βαθμολογικές απώλειες και γκρίνια στις τάξεις των φιλάθλων, που προφανώς ήθελαν η ομάδα να πετύχει τους στόχους που είχε οριοθετήσει ο πρόεδρος της ομάδας Κωστής Πηλαδάκης να μπει στην πρώτη πεντάδα στη λήξη του φετινού πρωταθλήματος κάτι που είχε πετύχει πριν δύο χρόνια ...
Μετά την ήττα στις Σέρρες από τον Πανσερραϊκό με 1-0 ξέσπασαν με όχι και τόσο κόσμιο τρόπο και πλέον η κατάσταση δείχνει να εκτραχύνεται με τη συμπεριφορά που είχαν απέναντι στην αποστολή της ομάδας και κυρίως στους ποδοσφαιριστές.
Συγκεκριμένα μετά την επιστροφή της αποστολής από τις Σέρρες εκπρόσωποι των οργανωμένων ζήτησαν να κάνει στάση το πούλμαν για να μιλήσουν με τους παίκτες και να τους ζητήσουν εξηγήσεις για την ήττα στις Σέρρες.
Οι υπεύθυνοι του πούλμαν επικοινώνησαν με τον πρόεδρο της ομάδας κ. Πηλαδάκη που έδωσε εντολή το πούλμαν να μην σταματήσει να πάει κατευθείαν στη Λάρισα (προγραμματισμένη ήταν στάση στον Κορινό).
Τελικά οι οργανωμένοι αποφάσισαν να μπλοκάρουν το πούλμαν στέλνοντας αυτοκίνητα μπροστά και πίσω, ενώ λίγο αργότερα τα δύο λεωφορεία που μετέφεραν τους MONSTERS (επιστρέφοντας από τις Σέρρες) το ένα πήγε μπροστά και το άλλο πίσω.
Η ομάδα λοιπόν συνοδεία φιλάθλων έφθασε στο ξενοδοχείο «Imperial» που είχαν σταθμεύσει τα αυτοκίνητα οι παίκτες.
Τότε αρχικά κατέβηκαν ο Βενετίδης με τον Νταμπίζα που άρχισαν να τα ακούνε από τους φιλάθλους και μετά από διαβουλεύσεις υποχρέωσαν τους παίκτες να περάσουν μέσα από διάδρομο που σχημάτισαν. Οι περισσότεροι παίκτες τα έχασαν με τον Ταλ να αναρωτιέται τι συνέβη και γιατί αυτό το μένος ενώ κάποιοι δεν ήθελαν να κατέβουν από το λεωφορείο.
Τελικά οι παίκτες κατέβηκαν και οι φίλαθλοι τους αποδοκίμασαν ενώ Μπλάζεκ και Ιγκλέσιας δέχθηκαν και κάποιες σπρωξιές.
Στη συνέχεια οι οργανωμένοι μίλησαν με τον τεχνικό Γιάννη Παπακώστα που του είπαν να συμμαζέψει τους παίκτες του γιατί οι περισσότεροι ξενυχτάνε, καπνίζουν και πίνουν με αποτέλεσμα στον αγώνα να μην έχουν καλή απόδοση. «Δεν είναι δυνατόν να τους βλέπουμε τα βράδια στα μπαρ» του έλεγαν χαρακτηριστικά. «Τα τσιγάρα, τα ποτά και τα ξενύχτια έχουν κλείσει τα καλύτερα τα σπίτια(και ομάδων)» που τραγουδούσε και ο Χρήστος Κυριαζής...
ΜΕΤΩΠΑ ΠΗΛΑΔΑΚΗ
Από δω και πέρα ο πρόεδρος Κωστής Πηλαδάκης θα πρέπει να βρει λύσεις σε πολλά «μέτωπα» εκτός από την εσωστρέφεια που υπάρχει με τη αμφισβήτηση των παικτών (κυρίως) και της τεχνικής ηγεσίας.
Συγκεκριμένα θα πρέπει να λύσει το θέμα με τη διαιτησία που αυτή τη στιγμή δείχνει να είναι κόντρα στην ομάδα αφού η Λαρισινή ομάδα και στα πέντε παιχνίδια μέχρι τώρα έχει αδικηθεί από τη διαιτησία.
Επίσης θα μας ενδιέφερε η θέση του για το πανό που σήκωσαν οι MONSTERS και το οποίο ανέφερε τα εξής: «Τη Σούπερ Λίγκα νοιάζουνε μόνο τα λεφτά, οι πρόεδροι συνένοχοι και αρπακτικά» και ως πρώην πρόεδρος της Σούπερ Λίγκα θα πρέπει να πάρει θέση και περιμέναμε να το κάνει χθες...
Η αντίδραση ήταν για τα ακριβά εισιτήρια που πήραν οι Λαρισαίοι φίλαθλοι στις Σέρρες και κόστιζαν 25 ευρώ .
ΧΘΕΣ ΡΕΠΟ
Χθες οι παίκτες της ΑΕΛ είχαν ρεπό ενώ σήμερα θα γίνει μία προπόνηση. Στην προπόνηση δεν θα πάρει μέρος ο Πουρί που έχει υποχρεώσεις με την εθνική Εσθονίας για τα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.          
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass