Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΕΠΙΑΣΕ Ο ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ

Τη χορηγία από τα... μαλλιά

* ΕΒΑΛΕ ΣΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ΤΗΝ «BERGMANN KORD» * ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

Δημοσίευση: 23 Οκτ 2010 2:36 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:33
Την χορηγική ευκαιρία από τα... μαλλιά άρπαξε ο Φοίνικας και μάλιστα δεν λέει να την αφήσει. Η ομάδα μπάσκετ της Λάρισας που θα παίξει και φέτος στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας πρόσφατα έκλεισε μια πολύ καλή συμφωνία. Βάζει στη φανέλα του μια γνωστή εταιρία, την κλινική μεταμόσχευσης μαλλιών «Bergmann Kord». Μάλιστα, την Πέμπτη το βράδυ έγινε η επίσημη παρουσίαση της φανέλας στο Bar-Restaurant «Μεθ'ημών». Παρόντες ήταν η υπεύθυνη του καταστήματος Λάρισας της Bergmann Kord κ. Καραμπιτσάκου Χριστίνα με τους συνεργάτες της, καθώς και η διοίκηση και ο αρχηγός της ομάδας κ. Θ.Λιάκος.
Η διοίκηση του Φοίνικα για τη σχετική συμφωνία ανακοίνωσε τα εξής: «Εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας προς την Bergmann Kord και ιδιαίτερα την υπεύθυνη καταστήματος Λάρισας κ. Καραμπιτσάκου Χριστίνα που έγινε αρωγός στην προσπάθεια της ομάδας να πετύχει τους στόχους της και να εκπροσωπήσει επάξια το λαρισαϊκό μπάσκετ σε επίπεδο εθνικών κατηγοριών. Ελπίζουμε ότι θα υπάρξουν και άλλες εταιρίες, φορείς και οικονομικοί παράγοντες της πόλης που θα στηρίξουν αυτήν την προσπάθεια».
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΝΕΑ
Στα αγωνιστικά νέα τώρα, τα προβλήματα αρχίζουν να μειώνονται ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με την Αξιούπολη. Ο τεχνικός, Βάιος Θεοδωρόπουλος, βλέπει τους Καρπούζα και Καλφούντζο να βελτιώνονται ενώ εκτός απροόπτου θα εξασφαλίσει άδεια και ο Δημήτρης Δεληχρήστος. Επίσης, θα δοκιμάσει το πόδι του και ο Τρύφων Γιούδας, που αποτελεί σημαντικό κομμάτι για το παιχνίδι του Φοίνικα.
ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΤΙΚΟΥΔΗ
Εν τω μεταξύ, ο διεθνής μπασκετμπολίστας Δήμος Ντικούδης προέβη σε μια κίνηση που τον τιμά ιδιαίτερα. Επειδή δεν ξεχνά την πόλη του και τις ομάδες της, αποφάσισε (και λόγω της φιλίας του με τον αρχηγό του Φοίνικα, Τεό Λιάκο), να χαρίσει αθλητικό υλικό στους «μελανόλευκους» για τη φετινή σεζόν. Αξιέπαινη κίνηση.