Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ Α1 ΕΣΚΑΘ

Ένας… 20άρης έτοιμος για την άνοδο

* ΤΙΜΗΘΗΚΕ Ο ΝΙΚΟΣ ΠΙΤΣΙΛΚΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ

Δημοσίευση: 23 Οκτ 2010 2:37 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:33
Εδώ και 20 χρόνια βρίσκεται στην μπασκετική «πιάτσα» και φέτος ελπίζει να βγει στον αφρό των εθνικών κατηγοριών. Ο Αστέρας Λάρισας για μια ακόμα χρονιά είναι έτοιμος να κάνει το μεγάλο βήμα στην ιστορία του (από την Α1 ΕΣΚΑΘ στην Γ’ Εθνική). Χθες βράδυ σε μια ζεστή εκδήλωση σε κεντρικό ξενοδοχείο έκανε την επίσημη παρουσίασή του για τη σεζόν 2010 - 2011.
Αρχικά μίλησε ο πρόεδρος του συλλόγου Κώστας Μπαζάκης που τόνισε ότι στόχος είναι η σωστή διαπαιδαγώγηση όλων των παιδιών καθώς ο Αστέρας διαθέτει και έναν μεγάλο αριθμό παιδιών στις ακαδημίες του. Στη συνέχεια ανέφερε πως και φέτος ο στόχος δεν είναι άλλος από την άνοδο στην Γ΄ Εθνική κάτι που έγινε δεκτό με ζεστό χειροκρότημα.
Στη συνέχεια παρουσίαστηκαν οι παλιοί παίκτες, τα μεταγραφικά αποκτήματα ενώ τη σκυτάλη πήραν τα παιδιά από τις ακαδημίες που κρατούσαν αντικείμενα από τους χορηγούς της ομάδας.
ΤΙΜΗΘΗΚΑΝ ΠΙΤΣΙΛΚΑΣ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ
Όμως χθες βράδυ δεν έγινε μόνο παρουσίαση αλλά υπήρξαν και βραβεύσεις. Αρχικά τιμήθηκε ο διαιτητής Νίκος Πιτσίλκας για την επί σειρά ετών προσφορά του στο μπάσκετ. Μάλιστα ο διεθνής διαιτητής εξήρε το έργο των ανθρώπων του Αστέρα και τους ευχήθηκε να συνεχίσουν με το ίδιο κουράγιο και όρεξη. Επίσης τιμήθηκε το Πρώτο Γενικό Φροντιστήριο για την πολυετή
προσφορά του στον σύλλογο.
Στην εκδήλωση έδωσε το παρών ο αντιδήμαρχος Λάρισας, κ. Μπαρμπούτης και ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, κ. Θοδωρής Λιάκος.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass