ΗΡΘΕ ΙΣΟΠΑΛΗ ΜΕ ΣΚΟΡ 1-1 ΜΕ ΤΟΝ ΑΟΤ

Απογοήτευσε η ΑΕΛ στα Τρίκαλα

* ΘΕΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΑΠΟΚΤΗΘΕΝΤΑ ΚΑΣΑΣ * ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΡΓΗΣ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΟΥ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ: «ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΚΟΨΟΥΜΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ…»

Δημοσίευση: 06 Σεπ 2009 0:48 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:24
Του απεσταλμένου της «Ε» στα Τρίκαλα Χρήστου Αρχοντούλη
Απογοήτευσε η ΑΕΛ στο χθεσινό φιλικό στα Τρίκαλα. Οι «βυσσινί» ήρθαν ισόπαλοι με σκορ 1-1 με τον τοπικό ΑΟΤ και φάνηκε πως χρειάζονται δουλειά ενόψει του αγώνα με τον Ατρόμητο για την τρίτη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα. Η λαρισινή ομάδα από το ξεκίνημα είχε αδυναμίες στις γραμμές και τα Τρίκαλα είχαν το πάνω χέρι στις κινήσεις. Με την είσοδο του Κάσας ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο υπήρξε μια αισθητή βελτίωση αλλά αυτήν κράτησε μόλις ένα δεκάλεπτο. Από κει και έπειτα οι γηπεδούχοι ήλεγχαν το ρυθμό του αγώνα.
Ο ΑΓΩΝΑΣ
Στο πρώτο ημίχρονο τα Τρίκαλα ξεκίνησαν με ενθουσιασμό το παιχνίδι, ενώ οι παίκτες της ΑΕΛ έδειξαν σαφώς επηρεασμένοι από την αφόρητη ζέστη, καθώς το θερμόμετρο άγγιξε τους 37΄με 38΄ βαθμούς.
Το γκολ του Τούρκου Τουμέρ Μετίν στο 12΄δεν άλλαξε τη μορφή του αγώνα και οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 20΄με τον Γκαρόζη.
Από κει και πέρα ο Α.Ο.Τρικάλων ήταν αυτός που δημιούργησε επικίνδυνες καταστάσεις στην εστία του Σερεμέτ και στην αμυντική γραμμή των «βυσσινί» φάνηκαν να υπάρχουν πολλά κενά, ενώ και επιθετικά η ομάδα δεν είχε ζωντάνια.
Δύο λεπτά περίπου πριν το φινάλε του ημιχρόνου ο Μαρίνος Ουζουνίδης έφυγε από τον πάγκο προφανώς…απογοητευμένος από αυτό που έβλεπε και πήγε να δώσει οδηγίες σε αναπληρωματικούς παίκτες.
Ο τεχνικός της ΑΕΛ Μαρίνος Ουζουνίδης παρέταξε στον αγώνα την ομάδα με σύστημα 4-2-3-1.
Γκολκίπερ τον Σερεμέτ, δεξί μπακ τον Μελίσση, στο κέντρο της άμυνας τους Νταμπίζα, Τριποτσέρη και αριστερά τον Βενετίδη, αμυντικά χαφ τους Βλασόπουλο ,Ντέλσον και μπροστά τους αριστερά ο Σίμιτς, στο κέντρο ο Μετίν και δεξιά ο Γιαννακόπουλος, ενώ στην επίθεση έπαιξε ο Μεξικάνος Ντε Νίγκρις.
Από την άλλη πλευρά, ο προπονητής των Τρικάλων Γιώργος Βαζάκας, ξεκίνησε με 4-3-3. Τερματοφύλακας έπαιξε ο Ζαφείρης, δεξιά στην άμυνα ο Καρράς, αριστερά ο Προβατίδης και στο κέντρο αυτής ο Γιώτας με τον Σαββίδη, στον χώρο του κέντρου ο Τροίρης αριστερά, ο Τελκίνσκι οργανωτής και δεξιά ο Τεντολούρης, ενώ στην επίθεση έπαιξαν ο Ταμέρος σέντερ φορ, αριστερά του ο Ένοκ και δεξιά του ο Γκαρόζης.
ΦΑΣΕΙΣ-ΓΚΟΛ
5΄Ο Γιώτας πρόλαβε με προβολή τον Μετίν μέσα στην περιοχή, πριν εκείνος σουτάρει.
10΄Σε σέντρα του Τελκίνσκι, ο Τριποτσέρης επικίνδυνα με κεφαλιά έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ.
11΄Με μακρινό σουτ ο Ένοκ έστειλε την μπάλα μόλις άουτ
12΄Από δεξιά ο Γιαννακόπουλος έβγαλε την σέντρα, ο Τροίρης με κεφαλιά τροφοδότησε τον Ντε Νίγκρις που σούταρε από πολύ κοντά, απέκρουσε την μπάλα ο Ζαφείρης και εν συνεχεία ο Μετίν με αριστερό σουτ έκανε το 0-1.
20΄Μετά από εκτέλεση φάουλ του Τελκίνσκι, πάνω στην γραμμή έδιωξε με δυσκολία την μπάλα ο Σερεμέτ, στη συνέχεια σε σέντρα του Γκαρόζη η μπάλα βρήκε το χέρι του Μελίσση και καταλογίσθηκε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Γκαρόζης ισοφαρίζοντας σε 1-1.
34΄Σέντρα από δεξιά επιχείρησε ο Τεντολούρης, η μπάλα έφτασε στον Ταμέρο που έκανε κακό κοντρόλ (χτύπησε η μπάλα στο χέρι του) μέσα στη περιοχή και χάθηκε μεγάλη ευκαιρία, για τους Τρικαλινούς. 
43΄Ο Γκαρόζης βρήκε τον Ένοκ που πλάσαρε άουτ από πολύ καλή θέση.
44΄ Σε σουτ του Ταμέρου μέσα από την περιοχή, η μπάλα βρήκε τον Βενετίδη και κατέληξε σε κόρνερ, που πέρασε ανεκμετάλλευτο.  
46΄Από αριστερά σε αντεπίθεση της ΑΕΛ, ο Σίμιτς τροφοδότησε τον Κάσας που επιχείρησε το δυνατό σουτ και στη δεξιά του γωνία έπεσε ο Τόλιος, μπλοκάροντας την μπάλα.
56’Διπλή μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΛ, όταν ο Γιαννακόπουλος βρήκε στην περιοχή τον Κάσας, αυτός έπιασε το σουτ, ο γκολκίπερ των Τρικάλων απέκρουσε την μπάλα, εν συνεχεία ο Γιαννακόπουλος από δεξιά έβγαλε την σέντρα και στην κεφαλιά του Σίμιτς η μπάλα κατέληξε άουτ.
65΄Ο Φουρτούνης έκλεψε την μπάλα από τον Νταμπίζα, πλάσαρε αφού βγήκε τετ - ά - τετ με τον Σερεμέτ και εκείνος με τα πόδια απέκρουσε την μπάλα και ο Καλόγηρος που πήρε το ριμπάουντ από πλάγια θέση πλάσαρε άουτ.
67΄Από αριστερά ο Φουρτούνης έβγαλε την σέντρα και ο Μίγγας από το σημείο του πέναλτι, δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.
79΄Από λάθος που έγινε στον χώρο του κέντρου, ο Φουρτούνης μπήκε στην περιοχή της ΑΕΛ και αντί να πλασάρει, προτίμησε να τροφοδοτήσει αριστερά συμπαίκτη του και χάθηκε μια ακόμη ευκαιρία.
89΄Από πάσα του Βλασόπουλου, στην πλάτη της άμυνας ο Κάσας βγήκε τετ - α - τετ με τον Τόλιο που βγήκε έξω από την περιοχή και έδιωξε με τα πόδια την μπάλα. 
ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ
Απο την ΑΕΛ αυτός που ξεχώρισε ήταν ο Κάσας με τον Ιγγλέσιας ενώ από τα Τρίκαλα καλοί ήταν οι: Γκαρόζης, Ντελκίνσκι και Σαββίδης.
ΔΙΑΤΗΣΙΑ
Τον αγώνα διύθηναν με επιτυχία οι κ. Μάμαλης, Βουτσελάς, Τζοφόλης
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
Α.Ο.ΤΡΙΚΑΛΑ: Ζαφείρης (46΄ Τόλιος-90’ Νικολαΐδης), Καρράς (65΄Μουρκάκης), Προβατίδης (46΄Αντωνιάδης), Γιώτας (61΄Θεοδοσιάδης), Σαββίδης, Τροίρης (86΄Σαμαρόπουλος), Τελκίνσκι (68’ Αντωνίου), Γκαρόζης (46΄Καλόγηρος-80΄Λιοσάτος), Τεντολούρης (55΄Κυριακίδης-86΄Διαμάντης), Ενοκ (46΄Μίγγας), Ταμέρος (46΄Φουρτούνης)
ΑΕΛ 1964: Σερεμέτ (65΄Σωτηρίου), Τριποτσέρης, Νταμπίζας, Μελίσσης, Βενετίδης (46΄Κατσιαρός-83’ λ.τ.Βλασόπουλος), Βλασόπουλος (65΄Μπαλής), Γιαννακόπουλος, Ντέλσον (57΄Ιγγλέσιας), Σίμιτς, Μετίν (46΄Αμπουχατζίρα), Ντε Νίγκρις (46΄Κάσας)
 
 
ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ Ο ΜΑΡΙΝΟΣ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ
«Ακόμα και διακοπή συμβολαίων…»
Εμφανώς απογοητευμένος ο τεχνικός της ΑΕΛ, Μαρίνος Ουζουνίδης δήλωσε τα παρακάτω: «Όχι απλά ήμασταν κακοί αλλά ήμασταν πολύ κακοί. Αν συνεχιστεί η κατάσταση αυτή δεν αποκλείεται να προχωρήσουμε και σε διακοπή συμβολαίων με κάποιους παίκτες. Δεν είναι εικόνα αυτή που παρουσιάσαμε για ομάδα».
Όσον αφορά στους παίκτες που έπαιξαν για πρώτη φορά είπε: «Χρειάζονται χρόνο για να προσαρμοστούν».
 
* Ένα χτύπημα στη γάμπα πήρε για... σουβενίρ από τα Τρίκαλα ο Παναγιώτης Κατσιαρός. Η κατάστασή του θα εκτιμηθεί σήμερα.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass